ОСМИ клас 2020/2021 - В локдаун или не - осмокласникът щастлив расте

• 22 529
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Ааа, не, ловецът няма да го ядем, другите може. Но нека да има надежда Simple Smile

# 481
Вкъщи уж не ядем много. Спортуваме. Мъжът ми е слаб. Децата са слаби, не кльощави, нормални. Обаче на мен всичко ми се лепи на д-то. Две кила да са отгоре, там ще са. Стомах никога не съм имала. Даже и през бременностите, тогава си изглеждах просто съразмерно дебела. От родилно и двата пъти излязох с корем, плосък като дъска.

# 482
  • Между гори и планини
При положение , че нося войнишки палатки за сутиен, а Бионсе ми завижда за задника, въобще не ми се хвалете с килограми. Добре, че са равномерно пръснати и съм висока и дългокрака. Но не променя факта, че съм многотонна. Ловеца може да ме сбърка с дива свиня, ще го изям!

# 483
  • София
Ами на други години сме просто.
При всички случаи по-добре никой да не тръгва да отслабва рязко точно сега. Това винаги е стрес за организма, а такъв не мисля, че е желателен в момента.

# 484
Еми аз не общувам с леки жени и мисля, че тука всички са с авторитет Joy
Искам да ви кажа, че суетата е последното, което ме вълнува

# 485
О, ма вие сте на маане вече?
Току-що излизаме от Метро със сметка 232. Е, имам и хигиенни препарати.. човек като реши да търси оправдания... бая риби сме купили, аз сега постя, ама на 6-ти съм на пъстърва.
Мъжът ми преди седмица поръча сом на един рибар, от тези, с дългите ръце и вече не си вдига телефона рибарят. Сигур клечи на язовира.... Sunglasses

Тази рожденичка

https://nova.bg/galleries/view/2020/11/26/11717/%D0%BA%D1%80%D0% … -%D0%BD%D0%B0-81/

най-вероятно не я вълнувят кила.
Голям фен съм й!

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 20:17 от Judy

# 486
Никой да не ми говори за кг!
Сега да питам нещо-ако имате дъщеря в 3 клас, дали е много притеснително да общува с младеж 9 клас? Аз мисля, че бих отгърмяла младежа. Но случаят е - моят син е леко инфантилен, визуално по-малък. Запозна се с девойчето на една почивка, от др град е, детето няма ФБ, затова току си говорят по тел. Сега си дрънкат за някаква игра. Обаче, дали не е притеснително за родителите и, все пак?
А най-интересно е, че  АЕ ми е 2 език, официално имам В2, но защото някога нямаше нива и на стари години го взех, иначе реално може и С 1 да имам. Но като го слушам по телефона, от 1 изречение 2 думи разбирам, 5 не разбирам. А синът ми е имал само веднъж 6 за годината по АЕ

# 487
Judy, вкъщи много обичаве риба, особено бяра. Рядко правя вкъщи, защото посре миризмота е покъртителна.
До нас има рибарски магазин, приготвят и риба, обаче хигиената е под всякаква критика.

Светкавица, трудно ми е да си представя такава комуникация- третокласничка и деветокласник.
За какво си говорят?🙂

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 21:18 от Biserka_a

# 488
  • София
Фукли! Joy
Доня, ти оплкваш ли се или се хвалиш?
Че палатки, Бионсе и с дълги крака... Дай Боже, всеки му! Stuck Out Tongue Winking Eye
Проблеми с килограмите никога не съм имала, но с годините имам вече нужда и от стягане тук-там. Обаче, имам проблеми с мързела. Много ходя пеша, обичам да се движа, но си трябва фитнес... Smirk

# 489
Основно за електронни игри си говорят, ама доста думи не им разбрах

# 490
Ами те и моите, когато си говорят помежду си за игри, почти нищо не им разбирам. Ако си говорят с някой приятел в мрежата, докато играят, е същата работа. Използват някаква смесица от български, английски и побългарени английски думи. Нещо като в жаргона в Портокал с механизъм, но не с руски, а с английски.

# 491
  • Между гори и планини
Че защо си говорят на английски? Пък и какво ниво на английски има едно дете в 3 клас?
Слънчевата, хич не е за фукане ,че съм толкова пищна. Но сякаш с годините реших - пред малкият задник, избирам опънато лице без бръчки. И кремовете помагат с екстракт от охлюви, но и подкожните мазнини. Затова ще си стоя дебеличка и младолика 😉

# 492
А защо си говорят на АЕ?
Да, и на мен щеше да ми е странно ако бях на мястото на майката на момиченцето...След няколко години тази разлика няма да е нищо особено, но сега още е чудно Simple Smile

# 493
На английски заради игрите. Качват левъл, лефтват, шутват, стартват и подобни. Любимо ми е "цъкай реди".

# 494
Ооо тоя жаргон е ужас

Общи условия

Активация на акаунт