ОСМИ клас 2020/2021 - В локдаун или не - осмокласникът щастлив расте

• 22 527
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • Някъде в Европа...
Ред, отдавна съм забелязала от постовете ти, че сме сходни 😉

# 511
Идеята е да спортуваш, за да не те боли, а не да си 40 килограма на 165 сантиметра. Поне така си мисля
В моя род всички жени са много пълни. Влияе им на качеството на живот. Умирам от страх за мама покрай този вирус....

# 512

Снимка от преди 3 години. В едно малко артградче до Пиза - Пиетрасанта. Това е кафе, студено, като сладолед , ама не се топи. Искам пак.
- И малко искуство.

# 513
  • Някъде в Европа...
Аманда, исках да кажа, че нямам желание вече 😃..друго ми е приоритет - да няма натоварвания, да ми е спокойно.Затова и казах "да прилича" - леко ще поогранича храната, може би, но нямам желание да си променям ежедневието...Майка ми също е пълна, винаги е била и да, определено има връзка с болестите й - за това си права..

# 514
  • софия
Била съм слаба, когато съм искала. Сега съм спокойна (по-скоро умиротворена и фокусът ми е другаде) 🙂

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 18:36 от zvаnchе

# 515
Аманда, удовол6твие е да те чета!
Как хубаво разказваш❤

Аз се ужасих от себе си днес. Не съм допускала  , че ще се подам на провокация и ще ударя дъното като поведение.
Имаме чистачка във входа,  която е с изключително аругатно поведение. Позволява си да обижда живущите в кооперацията,  да им държи сметка за неща, които не я касаят. Важничи, но пък работата си не върши като хората, ама няма кой. Чистачките в Плевин са кът.
Аз съм търпелив човек и досега съм подминавала всякавви опити за влизане в конфликт, плащала съм си за несвършена работа, но днес чашата преля.
Бях оставила пред нашата врата килимчето от терасата на Моника. Да не се цапа при боядисването.
Днес се прибирам, и още на входа виждам килимчето във кофата за боклук на чистачката.
Поздравявам и я питам, защо мои вещи са в кофата й.
Отговор:"Ми,прибирай си ги, ма! Коя си ти, че да ми държиш сметка?".
Избухнах,  бях готова да я " фризирам", заедно с веждите, но се овладях.
Сложих я на място и се прибрах.
 Ужасих се, защото ме изби на жестока агресия, бях готова да я разкъсам на малки парченца...
Явно оглупявам стремглаво, щом се поддавам на пейзански провокации.

# 516
  • София
Момичета, днес моят тийн става и той на 14 г. Пожелавам му здраве, късмет и сбъднати мечти, а вас ви черпя виртуално с парче от тортата!

# 517
  • Между гори и планини
Честит рожденик мама Мони! Да ви е жив, здрав, с много късмет, разум и сбъднати мечти!

# 518
Еха, Мони!❤
Честито да ти е момчето! Здраве, късмет и всички хубавини да има в изобилие!

# 519
Честито на рожденика на мама МОНИ! И аз имам един стрелец в къщи Simple Smile ама е/беше на 28 и е малкия, който стана на 13.

# 520
  • София
Честит рожден ден и на двамата рожденници Simple Smile Живи и здрави да са, и да растат спокойни и уверени  Heart

# 521
  • гр.София
Мама Мони,най-добри пожелания за младежа ти!

# 522
  • София
Честит рожден ден на Митко на Мама Мони! И на патерици на малкия на Моли! Весел празник!

Аз днес съм ги юрнала да учат и двамата. Вече е 4 часа и резултат не виждам, само се нервирам....

# 523
  • София
Честити рожденици на Мама Мони и на Моли!
Да са ви живи, здрави и много щастливи! ❤️

# 524
  • София
Честити рожденици! Да сбъднат мечтите си и да бъдат гордост и радост за мама Мони и Моли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт