ОСМИ клас 2020/2021 - В локдаун или не - осмокласникът щастлив расте

• 22 526
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Честито! Желая здраве, хармония и успехи!

# 526
Мама Мони,
Честито да ти е Стрелчето! Да е здрав и да цели все в десятката с лекота!

# 527
  • София
Честит празник, Мони! 🌺 Жив и здрав да е рожденикът! Много късмет и успехи! 🍀🎂

# 528
  • София
Моли, да е живо и здраво и твоето стрелче. Няма значение, че е малкото, все е наше дете. Ние празнувахме по домашному с родителите ми и сестра ми. Сега е навън с две приятелчета. Щял да ги черпи. Къде и с какво ще ги черпи не ми е ясно като нищо не работи, но щял да измисли нещо. Все едно вчера беше, когато го родих, а сега е по-висок от мен.

# 529
Molly, да не пропусна и аз🙂
Честито да ти е детето, да е здраво и с късмет!
Винаги да улучва целта от първия път!

# 530
  • Някъде в Европа...
Честити да са рождениците! Да са здрави и щури! Да сбъдват мечтите си с лекота!

# 531
  • София
Честити да са рождениците.Здрави, успешни и щастливи!
Ние днес го подкарахме лежерно-сън до 10ч,дълга закуска и после - 14 километрова разходка . Сега се прибрахме с наборката.Денят замина,а има да учи и есе да пише... Малко ми е сърдита-инза изгубеното време и за натоварването.Но аз съм доволна ,защото от утре го дават застудяване,а и аз застъпвам на работа.И да искаме разходки-няма да има.

# 532
  • София
Честити да са момчетата на Мони и Моли! Flowers Hibiscus
Да са ви живи и здрави, да растат устремени и да са щастливи!

# 533
Идеята е да спортуваш, за да не те боли, а не да си 40 килограма на 165 сантиметра. Поне така си мисля

На същото мнение съм. Ходя да бягам, защото ми доставя удоволствие като цяло и го правя кога по-редовно, кога не, според времето, с което разполагам. По същия начин съм с карането на колело. Преди години карах страшно много, сега по-малко поради различни причини. Гледам и вкъщи да потренирвам, въпреки че ме мързи понякога. Не тренирам ли известно време, започва да ме боли кръст, гръб. Чувствам се сковано, без тонус, апатично. Затова се старая да си надвивам на мързела и да тренирам.

Сега видях, че си имаме рожденици. Да са живи и здрави, много щастливи и обичани!

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 17:57 от ston

# 534
Честито нарожденниците да са живи и здрави много успехи в училище.

# 535
Мама Мони, Моли, честити ви рожденици! Да са ви живи и здрави. Много щастие!

# 536
  • София
Честити рожденици! Да са здрави, щастливи и с много късмет.
Ние днес най-после успяхме да опразнуваме РД на малкото (от началото на месеца), както и имен ден на двамата. Имахме и парти запазено, но се отлага за след мерките, когато и да е това.

# 537
  • софия
Честит Митко на Мони и стрелче на Моли 🎂 Да бъдат здрави, щастливи, уверени в себе си и да не се страхуват да грешат 🎈

Ние се залепихме за дивана да изгледаме и другите две серии по книгите на Ларшон. Мания. Добрите стари класически кримки. И Георги Стайков участва. Жестоки са тези скандинавци, догледа ми се пак Мостът.

# 538
  • София
Мама Мони, Моли, да са ви живи и здрави рождениците.
Ние от днес имаме баба (свекърва) на гости и се надявам да поема малко въздух и да презаредя бактериите.
Иначе младежът вчера под напътствията на баща си смени мивката в банята. Приятно съм изненадана.

# 539
Зазу, браво на младежа! Сръчко е той🙂

Ние приключихме с боядисването и изпратихме бояджията по живо, по здраво.
Три часа пребоядисвах след него...
Сложихме и лед лентата.
Чакаме новото спално бельо от Englidh home, но нещо порэчката се бави. Стои си от три дти със дтатес" нова поръчка".
Само пердетата останаха.
Тях ще ги шия аз.

Общи условия

Активация на акаунт