ОСМИ клас 2020/2021 - В локдаун или не - осмокласникът щастлив расте

• 22 524
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Велико Търново
Мама Мони, Моли - Да са ви живи и здрави рождениците! Нека са щастливи и удовлетворени от изборите, които правят!
Бисе, на финалната права сте Simple Smile аз още не съм купувала лед лента, но пък украсихме днес къщата, та придоби коледно настроение - за мен повече, за наборката - не толкова. Няма усещане за идващите празници,  и силно се надявам, че е временно, иначе ще ми бъде тъжно...Тя, като цяло много-много не се вживява, а на мен ми е слаб ангела - бързо се впечатлявам, преживявам, рева си...Абе, като се замисля май не бях толкова разкисната на млади години Wink

# 541
  • София
Добре сте си вие. Аз от два месеца чакам да се появят в търговската мрежа изчезналите икейски гардероби, ама тц. Едно нещо ми седи недовършено, ще си чакам. Явно се сдобих с безгранично търпение тази година, понеже не се и ядосвам. 😁

# 542
Аз пък една пратка чакам от Германия. На 13.11 е пусната с пощата, а тук още никаква я няма. И тренинга ми този път работи донякъде. Друг път като съм поръчвала си имаше цялостно проследяване, този път що така...  И на всичкото отгоре нещата не са за мен Cry.  Сигурно поне 7-8 пъти съм поръчвала от тази фирма и досега нищо не се е губило по трасето, сега ли ще е първият път. Много тегава история и това да го мисля.

# 543
  • София
Честити да бъдат рождениците! Живи и здрави да бъдат! 😊

# 544
Red, а маже би ще се появи нещо по- добро? Ако точно този искаш, ще им пишем спешно да докарат🙂

Ston, обякнявом си закъснението с натовареността покрай намаленията.
Дано да пристигнат на всички поръчките навреме👍

# 545
Честити рожденици ! Здраве, радост и късмет ! Сбъднати мечти и желания !

# 546
А аз съм подложена на тормоз от малкото дете  с желанието му за морско свинче за коледен подарък. Много ме е страх от гризачи. Няма да мога да спя вечер с такава гадинка вкъщи,  а той толкова много иска...

# 547
Аманда, ще ти баем против уплах🧙‍♂️
Зарадвай детето🥰

# 548
  • Между гори и планини
Аз съм имала морско свинче, прекрасни животинки ❤️ Много интелигентни и гальовни. Ако нямах котки, с удоволствие бих отглеждала отново.
Имала съм всичко възможно, без динозавър и крокодил 🤣

# 549
Моли,
Сега виждам, че и вие сте с рожденик...
Честит да ви е! Здрав и успешен!
Абе прекрасна зодия са стрелците!❤

# 550
  • София
Ау, Аманда, веднага да го вземеш на детето! Как така да те е страх от гризачи?
Ако нямах котка, бих си взела плъхче. Фантастично интелигентни животинки.
Та исках да кажа, че все пак има и по-лошо звучащ вариант. Морското свинче е страшно миличко.  😊

# 551
  • Между гори и планини
Морското свинче е по- близо до зайче, отколкото до плъх. Хамстерите са мишоци 🤣
Нямам къде, иначе отдавна и аквариум да съм си направила. Едно време бях направила развъдник в нас 🙄😂

# 552
  • София
Да са живи и здрави рождениците! Много успехи и сбъднати мечти!

# 553
  • София
Аз съм гледала морско свинче и е доста мило и интелигентно същество. Подлежи на тренировки и възпитание и е доста гальовно. Пускала съм го свободно из къщи, когато ни няма и като го повикаш веднага идваше, единствено дарадонки, че оставя след себе си, но това да е проблема.
Да са живи и здрави рождениците, всичко с лекота да им се случва.

# 554
Ние сме имали доста животни например хамстер, риби, зайци, гълъби, пъдпъдъци, папагали, порче сега имаме само котки и едно куче (другото почина😔). Разбира се имахме и две морски свинчета бяха много мили и добри животни. Няма да съжалявате, ако си вземете. 🐈🐕🐁🐇🕊️🐦

Общи условия

Активация на акаунт