ОСМИ клас 2020/2021 - В локдаун или не - осмокласникът щастлив расте

• 22 509
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Моят мъж е на 27 ноември, и точно вчера се чудех как така няма първи сняг Simple Smile Е,закъсня с няколко дни Simple Smile
Министъра по Нова, но няма нещо ново

# 571
Heppy, още един стрелец, макар и пораснал Simple Smile Да ви е жив и здрав.
Виж за снега мога да завиждам на софиянци Simple Smile
Когато децата бяха по малки сякаш и тук трупаше сняг, поне за малко...но последните години няма. Спомням си, бяха около 1 клас, едни големи преспи и съответно изненада, всичко блокирано Simple Smile Облякохме се с децата и в снега. Хора други навън нямаше. И една жена увита в палто, шапка се запътва към нас. Оказа се личната на децата. Дойде да ни похвали Simple Smile

# 572
Стрелец,да, прекрасна и ужасна зодия Wink За Рак магнетична и нетърпима Joy
И аз така го влачех в снега, имах голяма количка с огромни гуми, доста ретро даже, но проходима като танк. Но сега ще си седим у дома и ще пием чай с кеф...закалили сме се достатъчно Joy

# 573
  • Отвъд алеята зад шкафа
Записвам се на 39 страница.

Честит първи сняг!

Мен продължават да ме дразнят шизофреничните ни медии - 1 месец тръбяха за училищен апокалипсис и тикаха общественото мнение за ДО, сега слушах за опасностите на ДО и не трябвало ли да се тестват всички деца, за да не се стига до ДО.

# 574
  • София
Добро утро! Вънка е приказно красиво, седя на балкона, пия си кафе и реших да пусна една зимна снимка

# 575
Стрелец,да, прекрасна и ужасна зодия Wink За Рак магнетична и нетърпима Joy
И аз така го влачех в снега, имах голяма количка с огромни гуми, доста ретро даже, но проходима като танк. Но сега ще си седим у дома и ще пием чай с кеф...закалили сме се достатъчно Joy
Simple Smile И аз съм рак...но се надявам при майка рак и син стрелец да са приемливи отношенията. Другия е риба, а ММ скорпион Simple Smile

# 576
Май във вашата конфигурация Стрелецът е малцинство и му е трудно, но пък сигурно разведрява обстановката Hug

# 577
Мони,

Къде е този сняг Wink
Ние имаме само дъжд. Или както казва малкото ми зайче "ау, че мокър дъжд!"

# 578
  • София
Честит първи сняг и от мен! Успях да прибера кучето - много се радва на снега!
И аз съм гледала всякакви животинки - хамстери, котки, кучета, таралежи, зайци, пиле, костенурка, а за едно денонощие и кукумявка.

# 579
  • Варна
Честити и здрави да са рождениците!
При нас сняг ще е чудо, днес е неприятно и дъждовно, а само преди ден, събота беше разкошен, почти плажен.
Трябва да се стегна, у дома ни елха, нито подаръци, никакъв коледен дух, сал една нова празнична украса, още неразопакована. Наборката още не е решила каква "изненада" иска, чакаме я, ще мислела. Беше прецакала последното контролно по мат. на вектори, а ги знае. Но не е затвърдено, препускат по всички предмети, задачи, проекти и никакъв въздух.
Липсва ми сестра ѝ, просто физически, иначе се виждаме и чуваме ежедневно и неколкократно дори. Липсва ми нейната жизнерадост и енергия, тя обожава Коледа и обикновено по това време по цял ден пее и у дома звучи All I want for Christmas ѝ подобни.
Хм, отивам за коледно дърво!

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 09:40 от ЛюбОff

# 580
  • Между гори и планини
Ох... И аз не съм намислила какво да взема на мъжа ми. Гледах, четох - нищо подходящо. Има нужда от нов лаптоп, но за момента такава сума отново не ми се дава. Мислихме с детето да му вземем работническа маса, но и те са над 1000 лв, или са свършили. Парфюми не вървят, той си ползва един с години, дрехи също. Изчерпана съм. Накрая ще му се представя в панделка и аз ще съм подарък 🤣

# 581
На моя ще подаря сигурно Наеми дърво (с ябълки), но при вас не е вариант Simple Smile

# 582
  • София
Честит първи сняг!
Аз направих една бърза разходка до Кауфланд - да изпреваря пенсионерския час и да взема подаръкз а Коледа на малкия. Много зареждащо ми подейства - валящият сняг при все още лек сумрак. Обичам различните сезони Relaxed .

# 583
И при нас има сняг.
Светна ми току-що оценка в Школо. Практическо изпитване по физическо - 4. И се чудя това пък откога е. Сетих се, че имаха една седмица присъствено и тогава са имали изпитване, баскетбол - стрелба по коша.  Не знам моят какво е улучил, но беше много възмутен тогава, че учителят докато им показвал как да стрелят, не успял да вкара нито един кош 🤣

# 584
Честит първи сняг!

Стон, винаги съм се чудила, как ще научиш накой на нещо, ако ти не го умееш, но пък имаш изисквания...

Общи условия

Активация на акаунт