На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 33

• 92 782
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Последно не взех от Мигрос, а ето тези - мн съм доволна:
https://www.a101.com.tr/market/fairy-bulasik-makinasi-kapsulu-12 … 9f6e0242c78f85df0

# 181
  • Стара Загора
Весела Коледа!
Да сте здрави, щастливи, благословени и с хъс за още повече пазарене. 😃🌲❤️

Черпя ви по парче вкусен тиквеник с фините турски кори. 🤗

# 182
  • Бургас
Весела Коледа на всички, с пожелания да сме здрави, да ходим на пазар и да споделяме преживяванията си

# 183
  • Бургас
За миялната - феъри платинум, феъри плюс за силно замърсени и метални съдове, и финиш еко - таблетки - за ежедневно.
Финиш еко гел - нов продукт, за по-малко замърсени и кратки програми.
Течност за изплакване - също на финиш еко.
Еко серията отскоро я има и в България.
Сол - на Мигрос. Първоначално ще ти иска поне 1 кг. Винаги взимам по много, да има.
Не се лъжете с евтини препарати. От 15 години имам съдомиялни, в началото се хвърлях на собствени марки, прах и т.т. Чашите, ако не са от много качествено стъкло помътняват, драскат се, а металните съдове потъмняват. Достатъчно е изгодно феърито и финишът, а са висок клас продукти. И са щадящи.

# 184
Честита Коледа! Живи и здрави бъдете!

# 185
  • Ст.Загора
Честита Коледа момичета и момчета! Аз бях на 23 ти в Одрин. Напазарувахме доволно за празниците. Спонтанно си направих подарък 😄 от Karaca

# 186
Честито Рождество! Да сте живи и здрави и вие и близките ви. Мъжът ми отказва да пътува за Турция и съм нещастна, но дано поне да няма забрани на пролет.

# 187
Честита Коледа на всички!
Преди малко в друг форум, беше публикувана новина за въвеждане на нови мерки от страна на Турция при влизане в страната. Изискване за PCR тест от 28 декември за влизащите със самолет и от 30.12 за всички влизащи сухопътно или по море в Турция.  Незнам от къде е копната новината- по нашите сайтове все още няма нищо обявено. Предполагам е от турските медии. Който е турско говорящ, дали може да прегледа техни информационни сайтове и да сподели, какво пишат?

# 188
Здравейте!
Предстои ни пътуване до Одрин(за първи път) и бих помолила за добър маршрут!
Гоце Делчев - Одрин
С гугъл карти ми излизат 3 възможни варианта, но ако някой може да ми помогне със съвет относно пътищата, ще съм благодарна!
И още нещо, в колко часа е най-добре да сме на границата, мисля да тръгнем към 6 сутринта, понеже сме с 2 деца, и не ми се ще да ги будя рано, рано!!!
Благодаря!

# 189
Честита Коледа на всички!
Преди малко в друг форум, беше публикувана новина за въвеждане на нови мерки от страна на Турция при влизане в страната. Изискване за PCR тест от 28 декември за влизащите със самолет и от 30.12 за всички влизащи сухопътно или по море в Турция.  Незнам от къде е копната новината- по нашите сайтове все още няма нищо обявено. Предполагам е от турските медии. Който е турско говорящ, дали може да прегледа техни информационни сайтове и да сподели, какво пишат?
https://trafficnews.bg/sviat/turtsiia-vavezhda-zadalzhitelen-otr … -pcr-test-198225/

# 190
T.C. Sofya Büyükelçiliği/Посолството на Република Турция в София
3 ч.  ·
📣 Съобщение относно представяне на резултат от PCR тест при влизане в Република Турция!
1. СЧИТАНО ОТ 21:00 ЧАСА НА 27 ДЕКЕМВРИ 2020 Г. (28 декември 2020 г. 00:00 часа местно време) ВСИЧКИ ПЪТНИЦИ ВЛИЗАЩИ В РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ С ВЪЗДУШЕН ТРАНСПОРТ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОТРИЦАТЕЛЕН ТЕСТ ЗА SARS-COV-2 PCR, ИЗВЪРШЕН НЕ ПО-КЪСНО 72 ЧАСА ПРЕДИ ВЛИЗАНЕТО В СТРАНАТА.
2. ПЪТНИЦИТЕ, КОИТО НЕ ПРЕДСТАВЯТ ОТРИЦАТЕЛЕН PCR ТЕСТ, ЩЕ БЪДАТ КАРАНТИНИРАНИ В АДРЕС ОБЯВЕН ОТ ТЯХ (КЪЩА, ХОТЕЛ И ДР.), А ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ОБЯВИЛИ АДРЕС В РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ, ЩЕ БЪДАТ КАРАНТИНИРАНИ В МЕСТА ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО.
3. НА СЕДМИЯ ДЕН ОТ КАРАНТИНАТА ЩЕ СЕ ПРАВЯТ PCR ТЕСТОВЕ, НА ТЕЗИ КОИТО РЕЗУЛТАТЪТ Е НЕГАТИВЕН КАРАНТИНАТА ЩЕ БЪДЕ ПРЕКРАТЕНА НА СЕДНИЯ ДЕН, А НА ТЕЗИ КОИТО РЕЗУЛТАТЪТ Е ПОЛОЖИТЕЛЕН ЩЕ БЪДАТ ПОДЛОЖЕНИ НА ЛЕЧЕНИЕ В СЪОТВЕТСТВИЕ С РЪКОВОДСТВОТО ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА COVID-19 НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО.
4. ГОРЕИЗЛОЖЕНИТЕ МЕРКИ ЩЕ БЪДАТ В СИЛА ОТ 30 ДЕКЕМВРИ 2020 Г. ЗА ВСИЧКИ ПЪТНИЦИ ПЪТУВАЩИ СЪС СУХОЗЕМЕН ТРАНСПОРТ.
5. ГОРЕИЗЛОЖЕНИТЕ МЕРКИ ЩЕ БЪДАТ В СИЛА ДО 1 МАРТ 2021 Г.

# 191
Да, новината вече я има и в бг медиите. Лоша работа - до март месец - те напрво избиха рибата.

# 192
# 193
Ще поръчваме онлайн момичета. Има вече доста групи, които предлагат такива услуги. Simple Smile
Да сме живи и здрави , а след март ще хукнем пак на шопинг.

# 194
  • Пловдив
Ами има групи, ама там цените са поне двойни. Освен това е друго да изпиташ тръпката да си там на място и да си купуваш ей така, каквото ти хареса на момента.

Общи условия

Активация на акаунт