На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 33

• 92 784
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
Точно така е! Приятната разходка "подобрява" вкуса на всичко, което донасям.

# 196
  • ВАРНА
Варненският мини МигрУс в кв. Възраждане 1 -   вече продава и храни - сладки от Турция! 

Най-накрая разнообразиха асортимента и вече не са само прахове и хигиенни продукти от Турция!

# 197
Мъжът ми се съгласи да пътуваме в понеделник. Дано всичко да е наред и да се осъществи пътуването.
Виждали ли сте в Одрин препарат за чинии, подобен на Test? Имам алергия към Pur/Pril, а към Test нямам.
Знаете ли дали в 10 ще е отворен закрития базар в центъра?
Купували ли сте лекарство за обезпаразитяване на котки? Четох, че на главната улица има ветеринарен магазин, но не разбрах къде.  Дали може да ми дадете по-точни координати?

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 17:08 от Stryper

# 198
  • вкъщи
Ок ние в понеделник ще ходим уж, за дрехи за мъжа ми най-вече. Той само там си намира доволно за ръста си. Ще сменя и позицията на работа, оттам и стилът. Може ли насоки за магазина на онзи професор , искам да купя гроздов екстракт.

# 199
Мъжът ми се съгласи да пътуваме в понеделник. Дано всичко да е наред и да се осъществи пътуването.
Виждали ли сте в Одрин препарат за чинии, подобен на Test? Имам алергия към Pur/Pril, а към Test нямам.
Купували ли сте лекарство за обезпаразитяване на котки? Четох, че на главната улица има ветеринарен магазин, но не разбрах къде.  Дали може да ми дадете по-точни координати?
Странно е,ч е тест не ви пречи, щом имате алергия. Той е много силен и концентриран.

# 200
  • ВАРНА
Българско национално радио 26.12.2020  - Емисия Новини 17.00 ч.

Р.Турция изисква отрицателен ПСР тест за влизащите в страната от 28 декември 2020 г. до 1-31 март 2021 г.

https://bnr.bg/post/101395085

в продължение -  от 28 декември за пристигащите по въздушен път и от 30 декември по сухоземен път  до 1/31 март 2021 г.  по нарeждане на здравният министър Фахреттин Коджа  се влиза в Р.Турция само с отрицателен ПСР тест 72  часа преди стъпване.

# 201
  • Ст.Загора
Ок ние в понеделник ще ходим уж, за дрехи за мъжа ми най-вече. Той само там си намира доволно за ръста си. Ще сменя и позицията на работа, оттам и стилът. Може ли насоки за магазина на онзи професор , искам да купя гроздов екстракт.
Преди рибното пазарче , до входа на подземния пазар има магазин за натурални продукти , ама дали е на онзи професор не знам .

# 202
  • вкъщи
Не е, знам го това магазинче.

# 203
  • Пловдив
Странно е,ч е тест не ви пречи, щом имате алергия. Той е много силен и концентриран.

Преди десетина години и аз бях така. Получих странен обрив по пръстите и най-вече между тях на ръцете. Оказа се, че имам алергия към верото, а към Теста - не и около година две миех само с Тест, след това ми премина.

Закрития базар беше отворен в 10:30 като бяхме оня ден, предполагам, че и в 10 е бил.

# 204
Аз ходих преди няколко дни. Магазините в делничен ден работят, мол Ераста също, за заведенията знаете. Забелязвам леко повишение на хранителните стоки. Лекарствата не са увеличени.

# 205
Не е, знам го това магазинче.
На гърба на Керван сарай е магазинчето.

# 206

ЗлаВещица, много благодаря за информацията. Точно такъв обрив получих и от тогава избягвам Pur. Test е турски гел, но не съм го виждала в тяхните магазини.
Загледах сайтовете, за да направя план. в US Polo има намаление до 70%

# 207
Тези които мислеха да ходят утре, май има нова заповед която изисква теста от утре.

# 208
  • вкъщи
Къде е тази заповед? Може ли линк?

# 209
Къде е тази заповед? Може ли линк?
Нямам линк. Затова писах да си проверите. Публикуваха го в фб група.

Общи условия

Активация на акаунт