На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 33

• 93 295
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Преди месец-два в Мигрос ( Лозенград) имаше барбарони (пуфове)
Яд ме е че не си взехме тогава, излизаше около 30 лв

Та знаете ли къде в Лозенград продават пуфове?

# 646
Хайде да поразбутаме малко темата, към края на ограниченията сме, лято идва! А дотогава да попитам, виждал ли е някой тук да се продава от това ОМО?

# 647
Здравейте, четох няколко страници назад, но не срещнах запитване за лекарства. Не съм сигурна дали питането ми е съвсем адекватно за темата, но пък поне да ме насочите.
Аз търся като услуга закупуване на лекарство от Турция, което у нас не може да се поеме от здравната каса а в Турция е по-евтино. Има ли хора, които се организират и при пътуване могат да го купят или пък да знаете за групи в социалните мрежи, където мога да потърся.
Всяка насока ще ми е полезна, благодаря ви!

# 648
  • Варна
Здравейте, четох няколко страници назад, но не срещнах запитване за лекарства. Не съм сигурна дали питането ми е съвсем адекватно за темата, но пък поне да ме насочите.
Аз търся като услуга закупуване на лекарство от Турция, което у нас не може да се поеме от здравната каса а в Турция е по-евтино. Има ли хора, които се организират и при пътуване могат да го купят или пък да знаете за групи в социалните мрежи, където мога да потърся.
[/quote
Във ФБ има група, пътуват всяка седмица
Поръчки от Одрин

# 649

https://www.facebook.com/profile.php?id=100051092814229

# 650
# 651
  • Варна
Христос воскресе!

Не знам дали цените спират туристите, и безплатни да са, пак не искам да ми бъркат до мозъка. Grinning Според мен за лятото ще ги отменят.

# 652
  • Стара Загора
И аз по същата причина няма да отида, ако ще и пари да ми дават. 😁 Само за Тайланд бих се съгласила.

Надявам се, лятото да паднат и поне 4-5 месеца да можем да ходим. Ако искат обаче антигенен или пък да сме се ваксинирали, ще артисам аз. Каквото такова. Баница и сладолед има и тук. Същото важи и за Гърция. Пък и да обикалям в 40 градуса с маска, си е кофти.

# 653
  • Пловдив
С пари или без пари тест ще си направя само и единствено по здравословна причина.Няма нищо,което купувам в Турция,да не мога да купя и тук,в последните 2-3години съм разочароавана от качеството на турските стоки(препарати,козметика,дрехи...),само цените на лекарствата ме връщат отново в Турция,но мога да плащам и цените в бг аптеките.Ако стане възможно със сертификат за ваксинация(зелени звездички,пчелички...),ще пътувам,ако не-продължавам да си стоя в къщи.

# 654
  • на Мелмак
Подкрепям Артемида!
За качеството на стоките Confused
Почти всичко е за изхвърляне, неща, които сме купували миналата година.

# 655
Не бързайте да отменяте летните планове свързани с Турция, всичко тече, всичко се променя. Особено в борбата за туристи. Щом пускат 15 държави да влизат без нищо, надежда има.
А за пазарът, има и много хубаво, и никакво.

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 07:40 от Tony Maria 22

# 656
  • Стара Загора
И аз съм така за стоките. Откъм дрехи вече почти нищо не мога да купя. Много бързооборотни ги направиха, буквално за няколко носения и не стават.
Перилните и омекотителите Yumos заедно с някои препарати, тоалетна хартия и блокчета Бреф от последните покупки са ок. Но и откъм храни вече освен ядките, сервираното в заведения - няма нещо, което да ме накара специално да отида. Единствено много ми липсват suzme peynir, кашкавала на конци, каймака и най-вече белите сирена на Sutas, Pinar, Torku. Разбира се баклавата, сладоледа като масло и халвата. Ето, пак стана списък... ☺️
Замечтах се за любимата ми къпана баница, халва с дондурма на Helvaci Ali, трилече ми се хапва отдавна, катмите с шам фъстък и каймак....пиде с кайма и кашкавал.

Писали сме го многократно, просто атмосферата и отношението към клиента, подхода на търговците е друг. Като седнеш и да ти отрупат масата, сервират вкусните кюфтенца или кебап... 👌😍

Снощи разглеждах брошурите на Мигрос, Гратис и Watson и вече имам намислен списък в главата. Нова колекция лятна на тяхна марка Beaulis Fairytale Wishes. С удоволствие ще си грабна палитрата, фдт и червило... ☺️

Както редовно, намаления по 40 и 50 % има на слънцезащита, Лореал, Нютроджина, нови крем и серум против бръчки на HADA Labo Tokyo, по-луксозна бяла козметика, R.O.C. Абе с две думи да паднат тестовете лятото и паспорта да взема, ще се пътува. А и от KARACA нещо ще се забърше, как иначе. 😍😁

# 657
Турската кухня и турското гостоприемство са несравними, особено уникални са извън туристическите места.
А специално хубавото спално бельо няма аналог.

# 658
Турската кухня и турското гостоприемство са несравними, особено уникални са извън туристическите места.
А специално хубавото спално бельо няма аналог.
Ами ние основно заради това /кухнята и гостоприемството, които нямат място за сравнение/сме почти готови семейно дори да се тестваме. Прахове и евтина турска стока дори и не купувам когато съм с децата. Самата атмосфера ми/ни липсва.
И все пак ще изчакаме още малко, защото си мисля като Вас, че лятото ще паднат поне за месец-два.

# 659
  • Пловдив
И миналата година чакахме лятото, а паднаха чак на 1-ви септември.

Аз съм от мераклиите за ходене заради самото ходене - все няма нищо да купувам и накрая едва затварям багажника. Ами ще си чакам, надявам се да е скоро.

Общи условия

Активация на акаунт