На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 33

• 92 788
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • Най-красивата страна
В Мигрос ми дадоха карта на касата първият път,когато пазарувахме.
Сметката ми беше около 700лири.

# 151
Здравейте! Бихте ли споделили магазин за хубави хавлиени кърпи и халати в Одрин? Купих си строхотни последния път от центъра, но не помня име...Жената говореше перфектен български и беше страшно мила.
Бих искала да разгледам поне някакъв сайт. Съжалявам, че не взех координати, не предполагах, че ще ми харесат толкова много и че ходенето вече ще е толкова трудно 🙄

# 152
Здравейте! Бихте ли споделили магазин за хубави хавлиени кърпи и халати в Одрин? Купих си строхотни последния път от центъра, но не помня име...Жената говореше перфектен български и беше страшно мила.
Бих искала да разгледам поне някакъв сайт. Съжалявам, че не взех координати, не предполагах, че ще ми харесат толкова много и че ходенето вече ще е толкова трудно 🙄

Това трябва да е магазина. Дамата е от Разград и е страхотна. Каза, че може на вайбър да изпрати снимки и цени на каквото ни интересува
Скрит текст:

# 153

Това трябва да е магазина. Дамата е от Разград и е страхотна. Каза, че може на вайбър да изпрати снимки и цени на каквото ни интересува
Скрит текст:

Не е тя, но благодаря! Ще разгледам и техния магазин.

# 154
Здравейте, вчера ходихме до Одрин! Тръгнах по-късно от обикновено /от Пловдив/ към 9,30 ч. Заради ремонтите по магистралата към 11 ч бяхме на граница. Имаше 15 коли, но зад нас се оформи опашка /на турска граница/. Преминаването отне около час. Когато влязохме в града ми направи впечатление, че има доста движение и хора. Имах набелязани няколко неща, които задължително трябва да вземем. Отправих се към Синия пазар. Работи и се предлагат основно цитруси и зеленчуци. Търговците на дрехи и чанти и всичко останало си бяха там. Оттам лично аз пазарувам ориз, леща и фасул /много съм доволна от качеството им/. На входа на Марги аутлет срещу данни от паспорта ви дават HES код и влизате. Нямаше навалица по магазините, не съм търсила нещо конкретно, в ресторантите дават за вкъщи храна. Правят ремонт на улицата към пазара, затова се обикаля малко през съседната. После се отбих в Мигрос, там напазарих всичко - прах, омекотител, сирене, кашкавал, масло, мляко в глинен съд, течен шоколад, сладки с шоколад и други глезотии. Последно до центъра за кори и баклава. Там всичко си работеше и даже имаше доста движение на хора. Всички се движат с маски и обикалят полицаи навсякъде. На граница бяхме в 16,40 ч до 18 ч бяхме минали и двете граници. Желая весели празници на всички!

# 155
  • у нас
МарияБо, на пешеходна или на транспортна улица правят ремонт?

# 156
В Мигрос търсят ли код и по принцип в кои магазини се иска?
Предварително благодаря за информацията!

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 13:58 от Tony Maria 22

# 157
  • Димитровград
В 5М Мигрос питаха за хес код, но като казах че нямаме, само измериха температурата на дланта.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 14:55 от papaone

# 158
МарияБо, на пешеходна или на транспортна улица правят ремонт?
На транспортна - зад Марги аутлет, която е към входа на пазара.

В Мигрос търсят ли код и по принцип в кои магазини се иска?
Предварително благодаря за информацията!
МММ Мигрос не търсиха код, температура не мериха. В Ераста искат код, но там не съм ходила.По центъра никъде не търсят код в магазините.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 18:48 от Не се сърди, човече

# 159
  • Стара Загора
Ех, хайде да си отива този вирус и да ходим на пазар, да хапнем вкусно месце и баклава. 😍

Днес отворих поредната кутия сирене suzme и отново не ме разочарова. Бях си купувала само на Сюташ 3 пъти досега, но при последното ходене взех и на други марки. На мен ми е много вкусно. 😍🤗

# 160
Ивченце, как ти се задържат толкова дълго. Аз просто обожавам всички млечно и трудно се задържа. Да не съм съвсем без турски продукти по Коледа поръчах от един турски сайт. Дано бързо свършва тази гадост.

# 161
  • Стара Загора
Сама си ги ям и по малко, затова имам още 3 кутии сирена и 2 кутии на конци. Simple Smile

# 162
В Лозенград дали има аптека в която говорят български?

# 163
  • Варна
В Лозенград дали има аптека в която говорят български?

Okumuş Eczanesi - със сигурност има и други. Аз  на тази съм позвал услугите след като съм чел отзивите за нея от тази тема .

# 164

Ние сме доволни от тази аптека

Общи условия

Активация на акаунт