Как да постъпя. Свекърва ми ме побърква.

• 30 031
  • 615
  •   1
Отговори
# 465
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
А баща ти какво е казал?

# 466
А баща ти какво е казал?

Баща ми от години не си говори с тях. Няма какво да каже. Боли го естествено, ама как да излезеш на глава с такива хора? И пак казвам - това не съм само аз има много други като мен и не е задължително да са само жените.

# 467
Женския пол- снахите и свекървите
Не съм чула за такава история провокирана от сват или зет

Уини, как е свекърва ти ?

Не съм омъжена, не че има нещо общо. Точно в една от историите по-горе се спомена дядо, който се прави, че внучката не съществува. Трябва да живееш много изолирано, за да не си чувала за семеен проблем, създаден от свекър или тъст. Потърси във форума тези две думи и ще видиш какви простотии могат да вършат мъжете. В подфорума за имена също са описани много тръшканици на дядовци, които са искали на тях да бъде кръстено внучето.

# 468
Личи си, че е много болна тема на всички.
И трябва да се работи за психичното здраве на нацията Simple Smile

# 469

Не знам какво искаш да кажеш с това, но се замисли на какво може да се дължи предразсъдъкът, който имаш към жените, и се опитай да не го предаваш на децата си.

# 470
Все има някой приятно недоразбрал в темите, колкото и да му се показва, че греши си знае неговата.

# 471

Не знам какво искаш да кажеш с това, но се замисли на какво може да се дължи предразсъдъкът, който имаш към жените, и се опитай да не го предаваш на децата си.

До колкото виждам от профила й е мъжка майка и от сега трепери как гадните жените ще й отнемат сина.

# 472
ха-ха, сигурно. Благодаря за анализа Simple Smile

Уини, не е предразсъдък, а наблюдение
Никога не съм чула или чела по форуми, зет да се оплаква от свекъра си.
Те някак веднага се сработват
Но снаха от свекърва си- Ела, да видиш

# 473

Ами не е сигурно. Промени си възгледите. Имам позната, която е майка на двама сина. И тя така като тебе много плещеше и умуваше - синовете й можели много по-добра партия да намерят. В момента и двамата й сина не й говорят. Седи си сама, че и внуците си не вижда. Ама иначе гадните съпруги да... хахахах.

# 474
? Изобщо никъде не съм споменала "гадни съпруги"
Не разбирам за какво говориш.

# 475
Аз както вече писах, в основата на всичко е какъв човек си. Днес си кофти снаха, утре кофти свекърва. Ето, дадох пример със собствената си майка. От кофти снаха, оплакваща се навсякъде от лоша свекърва ( което не беше така), колелото се завъртя и сега тя продължава да се оплаква този път вече от лош зет, (моят мъж) и даже стигна по-далеч, говорейки глупости по адрес на моята свекърва (мъжът ми бил гад, като майка си). Ми...нека си се оплаква и реве колкото си иска. То отвътре душата като му е празна на човек, само омраза може да поникне.

# 476

Уини, не е предразсъдък, а наблюдение
Никога не съм чула или чела по форуми, зет да се оплаква от свекъра си.
Те някак веднага се сработват
Но снаха от свекърва си- Ела, да видиш

Предразсъдък е, щом веднага решаваш, че жените са виновни и че винаги са виновни.
Не си чувала за зет, оплакващ се от свекър, защото зетьовете нямат свекъри, имат тъстове. Но ако и за оплаквания от тъстове не си чувала, повтарям - значи имаш много изолиран начин на живот. А снахи се оплакват не само от свекърви, но и от свекъри.

Колкото повече ти чета коментарите, толкова повече се притеснявам за децата ти.

# 477
Може наистина да имам голям късмет.

Може би идва от отношението към мъжа.
Никой не го има за много мъж.
Майка му счита, че той милия едни яйца не може да си свари, камо ли читава жена да си намери и има нужда от закрила
Жена му счита, че ако не му напише бележка, ще се загуби в магазина и без нея е за никъде

А той от властна майка, скача на властна съпруга

# 478
Аз както вече писах, в основата на всичко е какъв човек си. Днес си кофти снаха, утре кофти свекърва. Ето, дадох пример със собствената си майка. От кофти снаха, оплакваща се навсякъде от лоша свекърва ( което не беше така), колелото се завъртя и сега тя продължава да се оплаква този път вече от лош зет, (моят мъж) и даже стигна по-далеч, говорейки глупости по адрес на моята свекърва (мъжът ми бил гад, като майка си). Ми...нека си се оплаква и реве колкото си иска. То отвътре душата като му е празна на човек, само омраза може да поникне.

Твоите коментари в тази тема идеално съответстват на болднатото изречение.

# 479
Иначе Уини, не живея изолирано и съм преживяла какво ли не. Общо взето в този форум, а и в живота, гледам да давам такива съвети, каквито бих искала някой да беше дал на мен, когато съм имала нужда. Защото щях да си спестя много
Мисля, че това е достатъчно!

Общи условия

Активация на акаунт