Как да постъпя. Свекърва ми ме побърква.

• 30 018
  • 615
  •   1
Отговори
# 495
Рок, тя има нова тема, май от днес. Пита интересни неща 😁

# 496
  • София
Авторката дали се е преместила вече?
Тя ако се беше преместила, нямаше да мрънка, че мъжа й се уговарял къде, кога и как да правят секс и нямаше да си изтрие първия пост от темата в която пита това, точно след като се разбра, че го играе малката булка в двойния апартамент, където се бутат 3 семейства - към 8-9 човека, а свекърва й до колкото помня беше напуснала работа, когато тя роди, та едва ли е започнала отново да работи, все пак има две млади семейства с деца под крилата си и мъж - това си е бая занимавка. Bowtie

# 497
  • София
Авторката е напуснала Форума.

# 498
  • Пловдив
Ще се върне. Тоя форум е като краста. Всички се връщат.

# 499
  • София
Е да де, ама няма да знаем коя вече, а това ще промени и отговорите на следващите й въпроси. Едно е да пита защо в самостоятелното им жилище мъжа не е спонтанен и го карал с предварителни уговорки и другое  - в защо в дом с още 4 възрастни и 2-3 деца - нали се сещаш, че отговорите ще са различни. Ама то това на нея ще й вреди.

# 500
Наистина вярвам ти за всичко казано дотук!Чета и не разбирам как е възможно да са такава пречка и как могат да се опитват да се месят във всяко едно нещо.Аз също живея със свекърва-Ужасно е!Нямам нерви,нямам сили много ме дразни не я понасям.Иска да е постоянно около детето ми,а това няма как да се случи трябва да си знае мястото,че това ще стане,когато аз преценя.Освен това е много стиснат човек с нищо не ни помага купува на детето дрехи от втора употреба незнайно защо въпреки че има възможност.Явно и свиди за внучето да харчи,но за себе си и другото и внуче-МОЖЕ.Усещам как се дразни от моята майка как ревнува,че ходя при родителите ми,не иска детето ми да прекарва време с тях.Отгоре на всичко се дразня,че детето ми има повече предпочитания към нея отколкото към майка ми.Не заслужава никога с нищо не ми е помогнала.

# 501
  • София
Живеете у тях, ама "не ви е помогнала". Я пак прочети какво си написала.

# 502
Оф, поредната героиня от селска вечеринка.

# 503
Ами тя жената си знае мястото. Все пак си е в къщата. Ама вашето място не е там. Хващате се с мъжа и детето и си правите дом.
А детето не е само твое. То е и на баща си и на двата комплекта баби. Нормално е да обича повече баба си, с която живее. Все пак я вижда по-често.

# 504
  • Пловдив
От сега публично заявявам - аз ще бъда лоша свекърва. У нас няма да живее никоя снаха. Изключвам форсмажорни обстоятелства, примерно за месец докато правят ремонт. И внуци ще гледам когато аз реша, уикендите не съм дежурна баба, ще си ходя на ски и на плаж и у Уишмастърова да пием вино.

И не ме убеждавайте, че ще се размекна като си видя внуците - аз ще си виждам внуците, в парка, на разходка, да ги заведа на ски, но няма да ги отглеждам аз.

# 505
От сега публично заявявам - аз ще бъда лоша свекърва. У нас няма да живее никоя снаха. Изключвам форсмажорни обстоятелства, примерно за месец докато правят ремонт. И внуци ще гледам когато аз реша, уикендите не съм дежурна баба, ще си ходя на ски и на плаж и у Уишмастърова да пием вино.

И не ме убеждавайте, че ще се размекна като си видя внуците - аз ще си виждам внуците, в парка, на разходка, да ги заведа на ски, но няма да ги отглеждам аз.

И аз така. Кандидат снахата е много готина и надалеч, идеално си допадаме. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 506
Не,ние живеем на отделен етаж на негово име преписан от неговата прабаба.Явно ще бъдеш свекърва затова разсъждаваш така и пишеш подобни неща.

# 507
  • София
В един двор сте, в една къща, в една попара.
Всеки може да разсъждава както иска.

# 508
Ох,тези "преписани" етажи!Като сте самостоятелни-самостоятелното жилище има ключ! А иначи имате усти ясно и културно да кажете какво ви дразни.Добре е и да стиковате мненията си с мъжа,все пак е баща на детето.

# 509
  • София
Янтра, описала си идеалната свекърва по моите стандарти - живее си живота и не ми се меси, нито се е вторачила в сина си и нашите отношения.

Общи условия

Активация на акаунт