8 дни закъснение - 3 отрицателни теста

• 4 276
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте момичета...
До сега имам 4 бременности от който само една успешна .. имам 1 дете 🥰
От няколко месеца се опитваме да имаме второ .. обаче нещо не се получава 😑
Та последната ми бременнсот беше извън маточна ...
След като искачах възстановителния период разбира се .. започнахме с опитите отново ..
И този месец вече имам 8 дни закъснение с 3 отрицателни теста ..
А изведнъж започнаха едни симптоми ..  на цистит ужасни болки в края на пикаенето .. 🥺
Чудя се .. дали е възможно да съм бремена имам записан час при доктор .. но е чак на 04.12 до тогава не знам ..
Някой имал ли е подобен случай . 💙
Благодаря предварително на отговорилите .

# 1
  • София
Може да е имало късна О. и затова М. да закъснява. Повтори теста след 2 дни.
М. може да закъснява и ако МЦ е ановулаторен.
Какво точно се случва, може да покаже само УЗ - ако има ЖТ, имало е О., ако няма - не е имало О.

# 2
Благодаря ти .. ще исчакам още тази сутрин се събудих с ужасни болки в кръста .. възможно е да ми дойде ..
И аз не знам вече 🤐🤐🤐🤐

# 3
Здравейте и при мен сутиацията е подобна имам 3 бременности и едно детенце. Сега отново се опитваме за бебе след 3г + пазене. Имам закъснение от 5 дни и много отрицателни тестове, не знам мога ли да се надявям за бебе или тестовете са си верни.

# 4
  • София
Здравейте и при мен сутиацията е подобна имам 3 бременности и едно детенце. Сега отново се опитваме за бебе след 3г + пазене. Имам закъснение от 5 дни и много отрицателни тестове, не знам мога ли да се надявям за бебе или тестовете са си верни.
Надежда винаги има, но има и вероятност МЦ да е бил ановулаторен или да е имало късна О. и това да е причина М да закъснява.

# 5
Надежда винаги има, но има и вероятност МЦ да е бил ановулаторен или да е имало късна О. и това да е причина М да закъснява.
До сега не ми е закъснявал и имах големи надежди за + тест. Ову никога не съм засичала и не знам кога се пада.

# 6
  • София
Скрит текст:
До сега не ми е закъснявал и имах големи надежди за + тест. Ову никога не съм засичала и не знам кога се пада.
През 2-3 дни прави тест за бременност и ако след 10-на дни, все още няма М. - отиди да те видят на УЗ.

# 7
Скрит текст:
През 2-3 дни прави тест за бременност и ако след 10-на дни, все още няма М. - отиди да те видят на УЗ.
Утре ще отида да пусна един кръвен тест исе надявам да се разбере. Нямам възможност в момента да отсъствам от работа. Ако излезе + на кръвния, ще изчакам още 1, 2 седмици и ще отида на преглед.

# 8
Благодаря ти .. ще исчакам още тази сутрин се събудих с ужасни болки в кръста .. възможно е да ми дойде ..
И аз не знам вече 🤐🤐🤐🤐

Здравей!. В крайна сметка дойде ли ти тогава или се оказа бременност? И ако не ти е дошло - изясни ли се каква е причината за закъснението?

П.П. Аз съм в подобна ситуация - 8 дена закъснение при много редовен и точен цикъл (и опити за б.) и два отрицателни теста... Ще трябва да се ходи на лекар явно, за да се разбере каква е причината...

# 9
Здравейте, първия ми път беше преди 2г и от 1г насам е имало само проникване с пръст. Вчера обаче правих секс и после имах някакво леко зацаване. И се чудя дали е възможно да е от това или не е възможно. Защото пък и ми закъснява няколко дни та се питам от кое ли е

# 10
Здравей, моля за помощ!
Последния цикъл ми беше на 19.03.(изчислена дата на овулацията от приложение 05.04)
Обаче ми закъсня с около 2 дни и аз направих гаф на втори ден от закъснението. Викам си тя е била сигурно по късно овулацията а и миналата година по същото време еюе пак ми закъсня с около 14дни(явно заради пролетта). Обаче за всеки случай пих Ескапеле 30часа след акта(незащитен). Днес сме 22.04 кога да очаквам цикъла ми? Имам ли повод за притеснение?

# 11
А кога мога да направя тест за бременност? И има ли вероятност да има такава?
 Последна менструация:19.03
Дата на гафа:20.04
 Хапче :40 часа след акта Ескапел

# 12
  • София
А кога мога да направя тест за бременност? И има ли вероятност да има такава?
 Последна менструация:19.03
Дата на гафа:20.04
 Хапче :40 часа след акта Ескапел
Божа работа! Simple Smile
Смяташ 20.04 + 15-17 дни, нещо такова ... и направи кръвен тест ЧХГ
Дано да е това, което искаш.

# 13
Здравейте момичета нова съм тук
На 27 май ми беше последния цикъл на 27 юни трябваше да ми доиде цикала след като не доиде в продължение на една седмица аз си направиш 4 5 тестя ма две различни марки които нито един не показа втора черта след това решавам да отида при моя гинеколог да ме види какво ми има нали той казва че съм бремена аз му казах как е въжмно да съм и тестовете да не показват нали тои ме изпрати да пусна чхг изледвания и там бяха 700000 мисля че беше и каза че това значи бременост но как е възмоно да не покаже на теста днес пак си направих тест пак не ми показа положителен а на кръвния преди 3 4 дни показа положителен това възможно ли е или имам някък проблем
Помагайте има ли бебе или няма прикачвам снимка от ехограф и чхг резулати

Общи условия

Активация на акаунт