ДЕКЕМВРИ идва вече - всеки ден ще има новина за поне едно човече ! {тема 11/2020}

• 29 116
  • 793
  •   1
Отговори
# 75
Хюлия в коя седмица си? Аз съм в 36 и съм в същото положение въртях какви ли не пози и скачане на топка , но без ефект! На 8ми съм на последен преглед и евентуално ако не се обърне да избера дата за секцио!

# 76
Invisible 37+5 съм..Днес съм на последен преглед преди секциото,което ще е другата неделя живот и здраве..Надявам се през тази седмица да стане чудо..!! Приготвих се и след малко тръгвам да видим какво ще каже АГ..

Искам да ви питам,тъй като секциото ще е планово заради разположението на бебето,дали ще се заплаща..!!

# 77
Хюлия стискам палци! 😊 Секциото дори да е планово то е по медицински причини и не се заплаща . Плаща се, когато можеш да родиш нормално, но искаш секцио по собствено желание!

# 78
Invisible Благодаря за отговора и стиснатите палци..!! Късмет и на теб и дано,твоето бебче се обърне имаш време.. 🌹

# 79
На ФМ 32 гс беше надолу с главата , после пак седалищно. На прегледа в сряда се беше обърнала пак ... И ако сега е пак седалищно , ще сменям АГ - то явно е лично към него. Когато е била главично е била при друг лекар.

Не знам как имате сили да чистите,  аз се изкъпах и обръснах ,и още не мога да се събера.
Днес ще купуваме количка, и май сме готови , само памперси и мокри кърпички нямаме.

# 80
Влизам да разкажа ние как сме: още сме в болницата,  утре ще ни изписват. Бебка спинка и хапва. Аз вече се възстановявам от секциото. Бях със спинална упойка,  не ме е боляла глава след това. Раздвижването ми почна на другия ден. Не ми беше лесно, както при първото секцио, но на третия ден вече се оправях сама с бебето. Отдавам по трудното ми тръгване да вървя на това, че кръвното ми беше доста ниско, защото по време на секцио са ми махнали и миомен възел и съм изгубила повечко кръв. Ако някой има въпроси да пита.

# 81
Момичета, да питам тези със секцио, падна ли ви хемоглобина след операцията? Моят тази сутрин е 95, а преди три дни беше 124. Опитах се да ида на тоалетна, но ми пречерня, краката ми се разтрепериха, направо се отчаях. Вляха ми една голяма банка с течност и сега съм пушка. Разходи се по коридора и чакам да ми донесът Евка. 😊

# 82
Здравейте отново и от мен следродилно. Grinning
Да ви кажа, установих (спрямо другите жени) разликата между секциото на д-р Вецев по метода Щарк и стандартното секцио. Станах от раз при раздвижването в реанимация сутринта след операцията, която беше в 13:30 предишния ден. 24 часа след нея ми дадоха и бебето от 13 до 20 ч., после от 22 до 23 ч. От следващия ден бебето е с мен от 6 до 7, 10-20, 22-23 ч. Не ни се получава добре кърменето, предпочита да спинка. Днес изцедих коластра с ръчната помпа и му я дадох. Надявам се да потръгне. В Шейново има кабинет  за консултации относно кърменето.
Вчера докторът дори ми махна 2 от конците, в понеделник последния. Нямах антибиотик или други терапии, нямам нужда и от обезболяващи. Утре ни изписват след 4 нощувки. Животът е прекрасен! Heart
Ако имате въпроси, питайте.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 14:49 от Малага

# 83
Момичета върнах се от преглед...
Докато отивах към Плд в колата,едни упътвания,завъртания,буци,разтягания лелее страшно беше,отдадох го на това,че тази сутрин малко трудно отидох по голяма нужда и помислих,че от напъвания съм раздразнила нещо..а то какво било..!!???!
Отивам тонове добре,чат пат леки контракции и на ехографа ГЛАВИЧНО Е,обърнал се.Ама няма да бързам да се радвам,че да няма изненади..Другия четвъртък или петък ме вика пак на преглед..Иначе каза,че може да си чакам вече,но не е изключено,че може пак да се обърне..ДАНО НЕ,ДАНО НЕ 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

# 84
Боровинка моят хемоглобин днес е 92. Дадоха ми няккави хапче. Иначе ме боли много, контракции имах цяла вечер и почти не съм спала. Днес се опитвам да се раздвижа. Първият път колабирах, пробвах още два пъти. Последният стигнах до прозореца 😁 Изкарах ръчната помпа и изцедих няколко капки коластра. Утре ще ми дават Самуил за целия ден, но не знам дали ще съм достатъчно стабилна , за да поема изцяло бебчо. Страх ме е малко😳 В болницата е голяма лудница и не ни отразяват много. Иде ми да си се приберем вкъщи, там поне има кой да ми помага

# 85
Здравейте отново и от мен следродилно. Grinning
Да ви кажа, установих (спрямо другите жени) разликата между секциото на д-р Вецев по метода Щарк и стандартното секцио. Станах от раз при раздвижването в реанимация сутринта след операцията, която беше в 13:30 предишния ден. 24 часа след нея ми дадоха и бебето от 13 до 20 ч., после от 22 до 23 ч. От следващия ден бебето е с мен от 6 до 7, 10-20, 22-23 ч. Не ни се получава добре кърменето, предпочита да спинка. Днес изцедих коластра с ръчната помпа и му я дадох. Надявам се да потръгне. В Шейново има кабинет  за консултации относно кърменето.
Вчера докторът дори ми махна 2 от конците, в понеделник последния. Нямах антибиотик или други терапии, нямам нужда и от обезболяващи. Утре ни изписват след 4 нощувки. Животът е прекрасен! Heart
Ако имате въпроси, питайте.
Малага и аз бях така първия път в Шейново при др.Велев и сега се моля всичко да мине по същия начин 🙏
Раздвижване,4 нощувки и без антибиотици.И може да се къпеш вече,нали?Разликата в метода е голяма,много по-щадящо!Аз в стаята за кърмене получих добра информация и с възглавницата за кърмене ми беше по-лесно.Възползвай се,момичетата са много мили.
Надявам се другите скоро да се почустват по-добре.Аз проблем след упойката не съм имала.

# 86
  • София
Хюлия, видя лиии, казах ти да не се отчайваш... Браво, браво на послушното момче на мама ! Hands Pray Sunglasses Flowers Four Leaf Clover

# 87
Аз от няколко дни се превивам направо. Ужасни “тъпи” менструални болки. Всяка нощ ме будят. Дори сега съм се свила. Все едно всеки момент ще ми дойде. В понеделник ми е последният ден на Магнерод направо не си представям от там какъв ужас ще е..дали ще ме боли повече направо не знам. Вече да раждам че направо ще убия някого.  Не стига че съм кълбо от емоции и нерви, семейните драми не спират, Ковид драми навсякъде.. Вчера казвам на мъжа ми че нямам търпение да родя и да загубя представа за време и пространство от преумора и никой да не ме търси.. Grinning

# 88
Честити бебчета  на всички, които пропуснах в последните дни. Да са много здравички и щастливи. Хюлия, стискам палци да си остане младежа така и да си излезе спонтанно.
Моят момък е още в кувьоз. Информират ме ден за ден. Роди се 2720 и 49 см.  и е абсолютно копие на батко си. Много ми е тъжно, че не съм с него.
Елина, като прочетох разказа ти за секциото все едно преживях дежа вю. Жалко наистина, че не си опитала нормално, за твоят ръст бебе 3400 мисля е нормално. Първото ми секцио беше кошмарно точно заради упойката и гръбначните проблеми, които имам. Загубих съзнание, не си видях бебето и куп други неприятни преживявания + трудно и болезнено възстановяване.
Вчера мина много, много добре и то благодарение на доктора ми. Толкова внимателен и фин човек, който обърна внимание на всичките ми тревоги, беше ги обсъдил с екипа. Операцията мина супер бързо. Чувствах се  добре още след няколко часа. Вечерта ме раздвижаха. Очаквах днес да ме боли много, но се търпи. Чувствам се в пъти по-добре отколкото след първото ми секцио. Прекарах 24 часа в реанимация като доктора ми идваше на всеки няколко часа до сутринта. Единственето, което много ми липсва е бебчо Disappointed

# 89
Честито за новодошлите бебоци,  да са живи и здрави Heart много обичам да ви чета разказите Blush

Общи условия

Активация на акаунт