ДЕКЕМВРИ идва вече - всеки ден ще има новина за поне едно човече ! {тема 11/2020}

• 29 128
  • 793
  •   1
Отговори
# 90
Арома,  амии това е , щом са като менструални болките и чак се свиваш се почва.....

Хюлия, бравооооо, а сега кажи , че не работи метода със седене на 4 крака.....браво.

Една приятелка е с корона, нямала вкус и мирис, от днес е с Т и сополи, правила е снимка на белия дроб и имала начална фаза на бронхит, ставало много бързо на пневмония  и е на 2 антибиотика.....
Мъжа и децата превантивно на Изопринозин, Аспирин по 1 вечер и много вода. Да отмивала вируса се пиело много вода.
Майка и работи  в спешното(Бърза помощ) Та това са нещата. Каза ако усетиш че се разболяваш Изопринозин,  аспирин и вода. А за децата биозин, Ето за нас има Биозин - мама,  аз го пия от март месец, бях го спряла тука за един месец, но явно не е добра идея.......пак го почнах.

# 91
Rave,Paradigma,Изгубен
Да момичета дано си остане така,БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ЗА КУРАЖА И ПОДЛРЕПАТА.. 💐💐💐 Прекрасни сте..

# 92
Малко оффтопик, но някъде из Фейсбук прочетох следната сентенция и много ме разсмя:
"Само мъж, който някога е вдигал температура 37.5, може да разбере как се чувства жена, която ражда." 😂😂😂
Значи не е само моя мъж!

# 93
Днес на бял свят се появи и нашата дъщеричка, Радина! 👨‍👩‍👧 2, 850 кг и 48 см! 😇🍀

# 94
Честита радост, Мариела! Да е много здрава и щастлива! 🍀❤️

# 95
Честита дъщеричка, Мариела! 💐Да е много здрава, щастлива и с много късмет! 💖

# 96
Честита дъщеричка, Мариела!
Нека бъде здравичка и много щастлива! Gift Heart

# 97
Честита дъщеричка , Мариела ! Да ви е жива и здрава и много послушна и усмихната ❤

Хюлия , радвам се , че бебока е намерил правилния път ... и моя скоро се обърна , а аз даже не усетих нищо особено 🤷♀ Айде ,дано няма повече въртежи 😁

# 98
Честита да е Радина, да расте здрава! Heart

Момичета, вие как изпрахте обиколниците за леглото и сушихте ли ги в сушилня?

# 99
Джена, аз ги изпрах в пералнята, но не посмях да ги суша в сушилня, за да не станат на бучки.

# 100
Честита дъщеричка! Heart Decoration

Джена, и аз се чудя, още не сме и купили... гледам из Айко онлайн и може би оттам ще изберем нещо, дилемата е дали да е плитка, или плоски обиколници. Ще ги изперем и изсушим в сушилня по всяка вероятност.

Днес сме много активни, на няколко пъти пробихме дупка и пишнах от болка...🙄😪

# 101
Мами, да попитам, понеже ние ще сме на адаптирано мляко, вие на какво сте се спрели или сте чели, че се харесва? Тук в болницата ги хранят с Аптамил, но аз не съм убедена, че е най-хубавото.

# 102
Честита дъщеря  Мариела! Да ви е здрава и щастлива!

Деси, то по принцип с каквото мляко го почнат, после не искат друго, но може да питаш педиатър какво ще препоръча, или да пробваш....

Джена, аз ги изпрах отдавана в пералня и ги напекох на слънце .То го дават доста топло декември,  така че може да ги напечеш....има дни до 18 гр. На Коледа ще е 15гр....топла зима засега. Ама то времето взе да се измества юни вали и е студено, декември  е още топло.....луда работа. Поне ще може да се излиза, ако не забранят и това.....

Мамите, които родиха, се усеща липсата им.....нормално....

Одеве четох в една от групите в ФБ за една мама родила 3800 във вода, без шев, ама в Германия.... хм ..

# 103
Честита дъщеря,Мариела!Нека бъде здрава,щастлива,мъдра и талантлива!💖
Деси,аз до 6тия месец кърмех баткото,рязко ми намаля кърмата и почна да се буди през 1-2  часа и заради чувствителния стомах педиатърката ми препоръча Nan organic,ако ми е скъпо да пробвам с Aptamil.Мъката беше,че от мен шише не вземаше,само от майка ми,със спринцовка,като е сънен се възползвах и така го отбих,зор голям.Плаче ,гладен,аз мляко нямам.Но когато си почна да пие вечер по 190мл .  Nan и това дете взе да спи и той и ние,щастие голямо.Заради това,че е органик хич не се "наду"  нямаше гривнички и бузки.Доста трудно го откривахме по аптеките с поръчка доставяха.Да си призная облекчих се много с адаптираното мляко,за 5 минути се нахранваше и заспиваше.И сега си казвам здраве да е ,каквото се получи.Но искам и това бебе да го кърмя,до когато мога.

# 104
  • София
Да е жива и здрава малката Радина! Heart
Одеве четох в една от групите в ФБ за една мама родила 3800 във вода, без шев, ама в Германия.... хм ..
От акушерка съм чувала, че водата може да се ползва за облекчаване на болката по време на раждане, но не е най-подходящата среда, в която да се роди бебето от хигиенна гледна точка. Т.е по-добре да излезеш за т.нар. период на "изгонване".
Отделно си мисля, че акушерката не може толкова добре да вижда какво се случва под водата.
Иначе в Св. Лазар в София мисля имат зала за водно раждане. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт