Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 356
  • 773
  •   1
Отговори
# 330
За мого години и от мен!
Не говорете за храна, не ща и да чуя!
Направо съм се оляла. От три дни ям само зелева супа, плодове и зеленчуци. Трупнала съм поне 5 кила и имам чувството, че ще гръмна. Никога не см спазвала диети и нямам проблем с килограмите, но винаги има и първи път.
Онзи ден излизахме на разходка, едва се намъкнах в коженото ми палто. Лицева кожа е, с тънка вата, капитонирана и с асиментричен цип, едва го закопчах. Ужас!

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 14:12 от Sysly

# 331
  • София
Половината панталони не ми стават!

# 332
  • София
Половината панталони не ми стават!
Ти луда ли си да ги пробваш? Виж колко хубава е пижамката 😄

# 333
Аз друго даже не смея и да пробвам. Сега съм се самонаказала, докато не си вляза във форма никакви дрехи, гримове и парфюми! Ама ха!
Обувки може. Smiling Imp

# 334
  • София
Утре имам среща, а нямам никаква идея какво да облека. Само обувки съм избрала.

# 335
Добре ни е дошла новата година,да ни е много здрава и успешна!
Обичам Коледа и я чаках с нетърпение и се отпуснах доста но пък се радвам че мина и съм си пак в нормален ритъм.

# 336
  • Бургас
Само обувки съм избрала.
за някой срещи това си е съвсем достатъчно.

# 337
О, това горното ми е по- скоро тъжно.

# 338
  • София
Аз доста пъти съм сваляла 2-3 кг точно януари, февруари, март. Обаче сега качих 5. 😠 Първо беше много стрес, после пък много спокойствие и манджа. Вече не знам кой размер съм - М ми е малко, Л ми е голямо...

# 339
Аз пък съм минала на висококалорийна диета Joy. Имам една голяма кутия Фереро Роше бонбони и докато не я изпразня, няма да се успокоя. Живота е твърде кратък момичета. Дебели или слаби, няма никакво значение Heart Eyes.

# 340
Аз пък съм си скрила, никой да не ми пипа, една много стилна кутийка с белгийски бонбони Smiling Imp под "стилна" да се разбира преливащо нежно розАвко, декорирано с шоколадово Smirk Бих облякла такава рокля с удоволствие, ама нямаааааа...

Днес шефа каза, че съм отслабнала, но аз реших да не го "светвам" по въпроса, че "случайно" съм с широк веревен пуловер, който "сваля" едни 5 кила от раз Satisfied

# 341
  • София
Днес шефа каза, че съм отслабнала, но аз реших да не го "светвам" по въпроса, че "случайно" съм с широк веревен пуловер, който "сваля" едни 5 кила от раз Satisfied
Разбира се, че не му е работа да знае такива женски тънкости, но на нас задължително го покажи този магически пуловер Stuck Out Tongue Winking Eye

# 342
Ох, целите за 2021... В няколко параграфа са ми, но по-важните са ми тези:
1. Физически: минус 5 кг, с повече движение. Започвам по-активни занимания по йога, засега вкъщи, после в студио. Отделно от това си продължавам с тренировките.
2. Ментални: ще приемам хората такива, каквито са, без да съдя, без да сравнявам. Ще приемам предизвикателствата, без да се плаша (тука много се съмнявам в себе си, ама айде). Няма да мрънкам за работата си. С една дума: приемам това, което не мога да променя и променям това, което не мога да приема.
3. Финанси: да намеря начин да инвестирам, не просто да спестявам. Това ще ми е най-трудно, защото нямам почти никакви познания в сферата.
Също: минимализъм. Няма да се затрупвам с нищо, което не ми е нужно. Ще купувам за себе си единствено и само необходимо.

# 343
  • тук-там
Моите цели - 2021
Да започна да спортувам - изобщо, нещо...малко...
Да се науча да инвестирам - гоня 50 и вече не ми се работи много, много....
Да обръщам повече внимание на здравето си, въпреки, че ми се падна от баницата.
Да харча разумно парите на мъжа ми - и те от баницата...Smile

Относно мъжете и "процедурите" - м, не!
ММ си мисли, че по рождение съм руса, без косми и времето не ми се отразява изобщо. Напротив, по-красива ставам.Smile Обяснявам, че е от овесените ядки и маските с кисело мляко.
Нека си остане така.

PS. Оффф, да - цигарите. Дайте нещо вълшебно!

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 22:07 от Wild_rabbit

# 344
Разбира се, че не му е работа да знае такива женски тънкости, но на нас задължително го покажи този магически пуловер Stuck Out Tongue Winking Eye
Нещо такива, но от гълъбово син кашмир
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт