Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 348
  • 773
  •   1
Отговори
# 345
Ох, много ме развеселихте с целите си, момичета Joy Те, всичките са и мои, май ....

Това лесно лепване на кила явно си е от възрастта .... и аз нямах такива проблеми доскоро, ама ... неслучайно се обзаведох с толкова рокли-пуловер тази зима Blush Все пак, сладкишите няма да си крия. Цар съм в приготвянето им Stuck Out Tongue Winking Eye По Коледа и Великден само ми остава време за такива занимания и ще си ги доям с удоволствие.
Килцата ще компенсирам, когато се върна в офиса от началото на следващата седмица. И без това тази година ми се очертава супер тежка и решаваща. До следващата Коледа или ще съм горда с успешно завършен голям дългосрочен проект, по който работя вече 8 години - при добър късмет, или ще съм се издънила с гръм и трясък и ще съм направила провала на живота си ..... Тогава ще пека сладки и ще гледам цветя на балкона до пенсионна възраст Joy
Цигарите - не мога да спра, не и сега точно Flushed Не си поставям цели, които знам, че не са ми по силите. Утешавам се с това, че пушачите са по-малко застрашени от Алцхаймер ...

Днес си получих накуп всички поръчки на бяла и декоративна козметика, направени от 20-ти декември насам - сенки, молив за очи, молив за устни, 3 по-наситени червила, 2 комплекта спирала и база за мигли - подарък, крем за лице - дневен и нощен, плюс една маска. От декоративната козметика вече имам доживотни запаси  .... няма да гледам и купувам абсолютно нищо повече, поне година .... Бялата си е консуматив, който си върви бързо.

За удобни и елеганннтни обувки питахте - Тамарис и Gi Anni за мен са такива. Много мека кожа, удобен ток и в същото време - елегантна визия. Намират се модели за всеки тип крак. Малко бързо ги унищожавам, особено Gi Anni - токовете им са кухи и много бързо се съсипват при повечко ходене. Нерентабилно за сравнително високата им цена, но сезон и половина издържат все пак, а са доста удобни.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 00:52 от Light Beam

# 346
  • В полите на Пирин планина
Аз си взех Mac Mehr от Нотино и ей ме на, с него, доста пестеливо нанесено:

Скрит текст:

# 347
За новата година бих искала да постигна още 5 кг. надолу (миналата свалих 8 кг. и спрях на това положение, като при нормално хранене не качвам, затова мисля, че е постижимо).
Може би вече ще почна и да се боядисвам, и ако така, мисля да стана червенокоса. Smiley
Искам най-сетне да си направя хубав маникюр и да го поддържам (към момента къси нокти, обикновено без лак). Пия разни хранителни добавки за хубава коса и нокти, доскоро не се престрашавах, защото мислех си кой ли ги контролира, ама... явно не са отровни. Joy
И се опитвам да поизразходя запасите от козметика, не е да нямам.

# 348
До следващата Коледа или ще съм горда с успешно завършен голям дългосрочен проект, по който работя вече 8 години - при добър късмет, или ще съм се издънила с гръм и трясък
Щом осем години работиш по проекта, не мисля че имаш нужда от късмет, но ти го желая от сърце!
Украсата е прибрана, къщата изчистена, от два дена съм в нормален режим на хранене, скоро се надявам да не ми стягат панталоните в областта на корема. Цели? Нямам такива. Просто да живея в мир и хармония, напоследък ми се получава, поне нещо ползено да получа от ЕГНто. Аз пък се плаша, че ще дойде момент в който няма да мога да работя. Изобщо не си се представям у дома затова само искам да съм колкото може по-дълго физически активна.
Успех в целите момичета!

# 349
  • София
След-коледна декорация: 😉

# 350
  • София
Много светла и приветлива стая Рок.

# 351
Аз си взех Mac Mehr от Нотино и ей ме на, с него, доста пестеливо нанесено:
Lady Brinne, много свежо! Точно така исках да ми стои като цвят. При мен Mehr си е убито, леко пепелно розово. Съвсем различно от показаното на твоята снимка изглежда. Вероятно, защото устните ми лилавеят.

# 352
  • В полите на Пирин планина
Light, моите устни са много бледо розови, а и кожата ми е много светла. Трябва да си сложа от гилзата с натиск, за да се види, че ми стои направо вамп. Много наситено. 😀😜😉

Благодаря ти. 👍

# 353
За много години, пораснали момичета Blush Здраве, щастие и благодат!

Целите ми тази година:
1. На работа - започнах с преструктуриране на екипа и функциите. Има някои пробойни, които пречат да постигнем това, на което знам, че сме способни. След няколко месеца се надявам да имаме по-сработен колектив и адекватни резултати.
2. Физически - нямам конкретни, харесвам се така, просто продължавам да тренирам редовно (както го правя вече двайсетина години) и да се радвам на качествената храна и доброто вино. Празниците ме оставиха без поражения, даже отчитам около килограм надолу в сравнение с ноември.
3. Интелектуално - липсва ми повече време за четене, обещавам си да го намирам.
4. Финансово - поддавам се на ненужни покупки, някои от които - пълни глупости, но си давам право и на вършене на простотии от време на време. Все пак ще следя по-изкъсо дребните разходи. Понякога от сбора им идват изненади Grinning

# 354
Честита нова година, момичета! Бъдете здрави!
Похвалвам се с нови боти от днес:
Скрит текст:

# 355
Ботите са... Heart Eyes

Много сте бързи в разчистването на коледната украса Thinking Едва задържах да я сложим (постепенно) след 6ти декември, че иначе децата искат от моя РД още (края на ноември), а никога не я махаме преди Иванов ден, като обикновено е след РД на големия батко... та ще отиде най-рано следващия понеделни-вторник  Rolling Eyes

# 356
За много години!
Целите ли си пишем тук?
1.Цигарите!
2. Да започна да спортувам и да сваля 5 кила поне;)
Вчера ми дойде поръчка от зара, само обувките ми стават:(

Не вярвах, че ще ми се случи в тоя живот, винаги съм хапвала нормално, напоследък качвам от въздуха, като че ли;)

# 357
  • София
Скрит текст:
За много години!
Целите ли си пишем тук?
1.Цигарите!
2. Да започна да спортувам и да сваля 5 кила поне;)
Вчера ми дойде поръчка от зара, само обувките ми стават:(
Не вярвах, че ще ми се случи в тоя живот, винаги съм хапвала нормално, напоследък качвам от въздуха, като че ли;)

Провери си кръвната захар и инсулина, както и щитовидната жлеза.

# 358
Аз пък днес си скъсих косата с 5-6 сантиметра. Много дълга беше станала и се заплиташе, а и нямаше обем. Малко под раменете е любимата ми дължина:
...

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 21:48 от Light Beam

# 359
И на мен ми пристигна поръчка от Зара днес, 3 блузи, чанта и "кифлести" дрънкулки за лятото.
Понеже ми стана всичко, смело поръчах още няколко неща, 2 чифта обувки (дано ми станат!) и чанта.
Чакам още 2 поръчки- от Манго, и H&M.
Веднага се снимах, и после се усетих, че то си иска и промислени аксесоари и обувки, а не така отгоре отгоре.....
Засега на първо време, все още със стария, повреден телефон:
Скрит текст:

Топ в бургунди? Бордо? Винено.

Блуза, с друга пола ще е по-добре, за тази се сетих.

Риза

Виненият топ май е за панталон. Не знам дали промазани панталони се носят все още. Този никога не съм го носила, а харесвам монохром. С ток ще е добре.

За целите тази година:
Вчера гледах последния сезон на Викинги. Един култов герой (без спойлери за всеки случай),  каза уж на шега на друг: "Вади си камъните от обувките."
И така, реших да елиминирам незабавно уж незабележими неща които толерирам, защото уж са незначителни, а после като си събуя чорапите.....аууу, къде са ми ноктите! Scream Обикновено имам по-мащабни планове, но търпя чакъл из обущата си, а той после прави бели на подсъзнателно ниво.
Иначе същата история- през 2021 ще съм по-силна, по-бърза, по-лека. Trophy
Малко като "Бързи, смели, сръчни" стана, та ще прибавя 'и по-богата". Satisfied

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 17:20 от Dez

Общи условия

Активация на акаунт