Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 313
  • 773
  •   1
Отговори
# 405
Rockstar, жестоко е палтото! Очите ми останаха! Ще търся такова.
Мого зле съм с връхните дрехи, и постепенно си разрешавам праблема. Много ми е стресиращо на сляпо обаче, но се уча.

# 406
О, и аз изплясквам от време на време с нещо щуро. То пък иначе - да умреш от скука. Падам си изцяло по пастелни цветове и ги освежавам с шалове или шантави обувки и чанти в по-ярки цветове и форма, но като цяло съм консерва.
Много се радвам на тези от вас, които носят шармантни и по-смели комбинации, но аз не мога да се възприема. Както нямам кецове и маратонки,  освен едни Кемпери, но те са толкова изчистени, че минават и за спортна обувка. Не можах са се пречупя и това си е. А и не са ми удобни, спъвам се като ходя когато обувката е съвсем равна. Сантименър два трябва да ми е повдигната петата, иначе ставам "паднала жена". Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 18:10 от Sysly

# 407
Sisly, ти ли беше тройния рак? Имам странното чувство, че описваш моя гардероб Joy Маратонки имам 2 чифта и кецове - един, но обувам рядко.

Все пак, ако искате да знаете, незнайно как леля ви консерва има дълго червено яке и дори си го харесва Joy

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 00:37 от Light Beam

# 408
Палтото е трепач!

Виждам, че доста от вас имам планове... Така и не го усвоих това умение. Странното е, че на работа се справям чудесно с планирането, но в  личния живоот... Та - квото такова. Че да не стане - "Ква я мислихме, ква стана" Laughing

Трябва май да започна все пак да планирам...

# 409
Аз помислих, че говорим главно за разкрасителните си планове, т. е. свързаните с темата.
Иначе имам и екскурзионни планове (скромни, в границите на страната), спестовни (днес дори късметчето ми от кафето беше в този смисъл), малко учене (дори преговор) на някои неща, и други почти не, защото съвсем не всичко зависи от нас, ами и късметът има голяма роля.

# 410
Ох, пътуване!
От миналата година изгърмяхме с три екскурзии - нито италианците, нито гърците върнаха пари, получихме ваучери за срок, но не виждам как ще успеем да се вместим в тази обстановка, ако не удължат срока - ето резултата от прекалено планиране.
Дойде кашмирената жилетка - е, няма такъв цвят, чудя се дали да я задържа. Взех я за червена,  но до червено е оранжева, а до оранжево е по - скоро червена, като домат.
Никаква представа нямам с какво да я нося, бях намислила със сиво, но цвета е супер странен. Опитах да я снимам, но не излиза на лампа.
Точно доматен цвят има.
Някакви идеи?

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 21:48 от silver pearl

# 411
С черно, тъмно синьо, мишо сиво, някои нюанси зелено... Пробвай!
Както описваш цвета, аз най-добре си го представям с тъмно син панталон и бяла руза/блуза... или шал в тези цветове. Аз не бих я връщала Sunglasses

# 412
Ох, пътуване!
От миналата година изгърмяхме с три екскурзии - нито италианците, нито гърците върнаха пари, получихме ваучери за срок, но не виждам как ще успеем да се вместим в тази обстановка, ако не удължат срока - ето резултата от прекалено планиране.
Да, ох пътувания!
И ние се разминахме с напълно платено пътуване, даже маршрута беше плануван /не от мен/.
Австрийците върнаха парите, чакаме от самолетната компания.
Морето обаче /също планувано и платено януари/ остана. Между другото препоръчвам - Свети Тома.
Тихо, спокойно, озеленено и хубава храна.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 22:10 от Sweta

# 413
silver pearl със зелено разбира се Simple Smile
Скрит текст:

С преобладаващо синьо
Скрит текст:

Ако си достатъчно смела и за предпочитане брюнетка - с оранжево или розово
Скрит текст:

или и с двете Simple Smile
И с жълто/горчица става
Скрит текст:
Естествено с всички неутрални (сиво, черно, бежово) става също.
Общо взето, ако цвета ти отива нямаш никакъв проблем с комбинациите .

# 414
Моето гръцко море се осъществи миналата година, от 1-15.07, но Чехия беше "безопасна зона". Затова и съм обнадеждена за това лято, но ще купя почивката в последния момент за всеки случай.
На планинското ще взема децата с мен, да видят малко планина, въпреки че пръскат като котки, и не им се разхожда така както на мен ми харесва.

Pep_si, какви са тези красоти! Със синьо ми хареса най-много, но всичко е чудесно!

# 415
Момичета, казвала съм и преди, че не съм ви съвсем в темата.. но много ми харесва настроението тук,  а стиловете ви са много свежарски. Затова идвам с питане и търся съвет. На потенциално тъп въпрос Grinning

Твърде ли е младежко и неподходящо за навършила 30 преди месец пола с  боти с удебелен чорапогащник, имитиращ ботуш/жартиер. Харесва ми като стил. Знам, че фигурата ми го позволява,  но се чудя не е ли нелепо.. не трябва ли да е нещо по-женствено и елегантно...

Редактирано.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 11:47 от Витаминче_

# 416
Витаминче, отива ти, а и не си престаряла, за да се притесняваш. Не е в мой стил, но бих сложила мека овърсайз жилетка, зависи какво послание търсиш и най - важното - къде ще го носиш, за работа или денем е май в повече.
Втората снимка е с много любими за мен комбинации, а третата не искам дори да коментирам.

Pep_si, благодаря, чудни предложения!
От наличните ми дрехи (почти всичко в черно, сиво и бяло) я сложих до сивото и светеше като светофар, но аз поначало съм много страхлива с цветовете.
Много ми хареса и на мен с светлосиньо, а в Pinterest видях и комбинация с много бледо розово. Със зелено също е красиво, но нямам такъв цвят. Ще я гледам на светло утре и ще я мисля. В крайна сметка ще и купя корали и ще ми стане коледна дреха.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 00:43 от silver pearl

# 417
Витаминче_ за мен не е неподходящо, особено пък за твоята възраст. Бих добавила нещо в хладен цвят за баланс (сако, жилетка, шал, шапка
Скрит текст:
, чанта). Просто комбинацията само от червено-черно е твърде стандартна и често използвана.
silver pearl, ако не работиш в сфера с много консервативни изисквания към облеклото, мисля че си струва да проявиш малко фриволност, ще ти хареса Simple Smile.

# 418
  • София
Dez, ONLY е палтото. По едно време ги имаше в Асос, ама сега нещо не ги виждам. Имаше и в жълто и едно такова.. светло синьо. Без подплата.

# 419
  • пустинята Гоби
Еее, Витаминче, къде ме върнА. Моя милост като туристка във Венеция преди 9 години, баш по това време на годината, на 32 г. май бях - млада и убава, с подобен чорапогащник. Носи си дрехите, сега ти е момента. Аз и да искам вече, не става..

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 20:46 от Mimi Rose

Общи условия

Активация на акаунт