Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 316
  • 773
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
И аз се опитвам да не правя планове твърде отрано. Доста неща не се осъществиха през миналата година, така че ще я карам безпланово. Пожелавам си здраве и повече време с малката ми сладка внучка. Само, като Сиска и ние запланувахме почивката на родното море.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 11:16 от *sve*

# 391
Честити да са всички именяци! TadaChampagneBalloon

С времето се научих най- дългосрочните ми планове да са до 3 месеца напред. Grinning
Затова и тази година започвам по подобен начин. До планираната ски ваканция имам 7 седмици, след това минавам на следващия план (живи и здрави да сме), който е до "дългото море". След това е цикъл "лято и ваканция", следва цикъл есен- Коледа. Понякога има леко застъпване, но това носи със себе си своеобразна красота и предизвикателство едновременно.

Иначе планирането, или по- скоро пожеланията, които отправям към самата себе си, ми е сведено до неща в личностен план, над които да наблегна. Да започна да си лягам преди полунощ, например и подобни. Хем не е нищо кой знае какво, хем в по- дългосрочен аспект ползите не са за пренебрегване.

Иначе и аз съм от феновете на  органайзърите. Обикновено отбелязвам по- важните събития, за които разбера- сватби, балове, кръщанета, ваканции и лагери на децата, подновяване на документи, такива неща.

# 392
Отивам на разходка в любимите ми (скучни) нюанси на бежово. И о, чудо! Влизам си в панталона, даже го закопчах, една идея още и съм пушка!
Шалът ми е едниственото нещо в гардероба, върху което има животински принт. Но всеки има право на лош вкус понякога. Wink
Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 11:23 от Sysly

# 393
Ние май имаме еднакви якета Laughing Такива пипитени панталони и картета много харесвам, но никога не се престраших да си купя... Гледам, меря и си казвам - следващия път.

За планирането: Аз винаги имам в календара боцнати сто задачи и се славя като най-големия плановик в офиса и в семейството (работеща жена с 3 деца - просто нЕма друг начин). Но това не го броя като за годишно планиране Simple Smile Море ще има юли месец, но вече не правя резервация от зимата, че миналата година две резервации отпаднаха, третата я направих 3 дни преди тръгване през септември... Толкова безумна година никога не съм имала откъм провали във всичко.

# 394
Обичам спонтанността, във всичко. Често имам мълниеносни идеи и мисли, че си казвам, как не се сетих по-рано. Така че планирането не е за мен.
Цигарите (за мен пурети от няколко години)... ами не мога да ги спра, не искам, не съм опитвала. Искам спонтанно да се отвратя
Grinning
Относно стила - в миг на умопомрачение купувам нещо, което обличам един път, пазя го години и го хвърлям. Та може би това, да не се поддавам на порива на момента.

# 395
  • София
Снд /вчера/:

# 396
O, планирането изобщо не изключва спонтанността. Когато имаш деца в училищна възраст обаче, или определен график и отговорности, не можеш спонтанно да идеш на Тенерифе за 3 седмици хоум офис на плажа с приятелки.

Иначе като ми падне нещо интересно, скачам с двата крака, но си организирам гледане на чаветата от баща им.

# 397
Е, с деца да. Аз имам възрастно дете, което има деца, така че съм свободна. Само в мислите обаче Joy

# 398
  • София
Плановете ми за тази година са класическото - да отслабна с 5кг. Може и 3, не държа да са 5. Но тези планове включват отворени фитнеси и много тренировки, вкъщи не мога да тренирам, не успявам да се мотивирам. Като вляза в зала нямам такива проблеми, самата обстановка ме надъхва. Освен това съм решила тази година да я посветя основно на професионално развитие, иначе казано да си седна на дупето и да рисувам много. Дано нещо не се прецака пак, като да затворят отново яслите и да се озова с три деца вкъщи и вързани ръце.
Надявам се да можем да си осъществим планираните почивки, една с децата и една без. Дори само тези двете да са, пак ще съм доволна. Но не бих отказала поне едно спа към тях и една малка екскурзия с любимия. Здрави да сме само.
Сдобих се с поредната рокля, шарена, разкроена, къса. Ще се снимам тези дни, за да ви я покажа.

# 399
И аз съм по плановете и календара с нещата за деня ми е най-верният помощник, но тази година почти нищо не пиша в него, защото няма какво толкова да следя.

Целите са ми ясни, но и флуидни, защото последните години не стават нещата както сме ги планували и това доста ме напряга. Но иначе са стандартните-:
-да вляза във форма след вакханалията от последните 6 месеца
- да си завърша обучението
- да имам работа
- да сме здрави
- да се продаде къщата и да се преместим
- да отидем на няколко почивки наоколо
-да махнат мерките и да се видим с майка и брат ми
-другото лято да прекараме лятото в Бг и щерката да види Родината
-да съм по-спокойна и да не се впрягам толкова в моите си високи стандарти постоянно
И т.н.

# 400
Момичета, ако визуално всяка е различна, то в очакванията си за близкото бъдеще като да се припокриваме почти на 100% Smiley И съвсем премерени, реалистични и постижими неща очакваме от близкото бъдеще, всъщност! Нека всички се сбъднат Flowers Hibiscus

Роки, розовата ти комбинация ми допада много! Както ми харесаха цвета на пуловера и червилото, с които Босилка си чакаше питката Smile и скучните цветове на Sisly Flowers Hibiscus Любовта ми към по-убитите, промити и с вид на леко си ми остават непреходна слабост. Винаги са били основната част от гардероба ми. Ярко и наситено ползвам по-скоро като акцент от време на време.

# 401
Много искам да съм по толерантна,да съм въздържана и да не съм до болка искрена( че все ми е във вреда).

# 402
  • София
Много искам да съм по толерантна,да съм въздържана и да не съм до болка искрена( че все ми е във вреда).
Няма как да си толерантна и искрена. Бъди си каквато си пък който иска да те харесва.

# 403
  • София
Много обичам връхни дрехи. Особено зимата, това е първото, което виждат хората, което изразява стила ни. Така че имам и скучни, но имам и щуротии от типа на това палто.

# 404
  • Бургас

Много толерантен не е добре, много искрен също.Намери златната среда и ще ти по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт