Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 331
  • 773
  •   1
Отговори
# 375
Може би трябва да опитам да си намеря от тези подвижни органайзери, дето се местят от чанта в чанта.
Звучи като нещо гениално, но всъщност са (ми) страшно неудобни. Simple Smile))) Честити чанти!

На мен пък са ми голямо спасение, особено като тръгна да залитам по чанти тип shopper.

Момичета, разкошни сте!
Всичко показано страшно ми хареса,носете си всичко със здраве!

Sysly, 😂, твоята зодия ми е толкова на сърце, че представа си нямаш! Имам един куп в рода, вкл. едно дете - Ами... лошо Раче няма! 🥰

# 376
От фейса спомен, преди 10 г..)
Индиана Джоунс стайл..)

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 08:38 от Angel_wing

# 377
  • Бургас
Всички сте прекрасни.Flowers Hibiscus

# 378
Минавам да кажа че аз спрях цигарите от нова година.( Предният път ги бях спряла за 8 години ,докато сега не  пропуших 4 месеца електронна от септември)

# 379
Присъединявам се.Страхотни чанти, тоалети, нови прически...новото зарежда, поне мен.Затова колкото по-често си вземам новички неща, толкова по-добре😉😂
Относно целите...много се чудих какво всъщност искам и реших, че тази година ще заложа на егоизма, искам неща, които ме карат да се чувствам добре.Тогава и аз мога да раздавам доброта, любов...
Та, искам да сваля още ...да кажем 18-19кг, да се стегна, като почна тренировките, които толкова обичах преди.Да се науча да планирам по-добре нещата си и после да изпълнявам планираното, и ...да се науча са инвестирам. Да видим...
Успех на всички с желанията.

# 380
Минавам да кажа че аз спрях цигарите от нова година.( Предният път ги бях спряла за 8 години ,докато сега не  пропуших 4 месеца електронна от септември)
Браво!!! Аз пък не съм пушач, но тази година припалвах, припалвах и по някое време направо започнах да пуша. Flushed Някъде от края на ноемрви не съм пипвала и повече не искам. 🤞

# 381
Спрях да пуша миналата година на Коледа. Таи Коледа дори не се сещам за цигари докато си пия кафето.

# 382
  • Mediterraneo
Пуша безсрамно много години, от ученичка. С 3 прекъсвания за бременеене и кърмене, последното повече от 5 години. Но обичам да пуша и даже не си правя труда да ги спирам. Не съм чак страстен пушач, не повече от 4-5 цигари на ден пуша.

# 383
Прекрасни сте, момичета!

Аз всяка нова година се заричам да не правя много планове. Ето моите цели тази година:
1) Да спя повече - поне 7 часа, но идеално 8 часа на нощ.
2) Да си ценя повече времето.
3) Да не се захващам с прекалено много ангажименти, защото след това искам да ги изпълня, в резултат на което цел №1 е първата, която страда.
4) Относно визия, да съм по-милостива към тялото си и да правя разумни промени.
5) Относно покупките - да престана да се прехласвам по стилове, които не ми отиват. Да приема, че има достатъчно стилни дрехи, които ми стоят великолепно. Тези, които не ми подхождат, трябва да ги оставя на другите прелестни дами в темата.

# 384
Как ги правите тези планове? Сядате и решавате какво ще правите ли ? Joy
Нямам никакви заричания за новата година. Правя каквото дойде и такива дългосрочни планове хич не ми идват на ума.

# 385
  • София
Аз докато правих планове и годината си мина. Дебела съм по моите стандарти, не се развивам професионално, но съм щастлива със себе си.

# 386
  • Велико Търново
Добро утро!Като един истински телец не мога да живея без планове-знам какво ще правя до другата Коледа, ако съм жива и здрава де....но аз не мисля лошо предварително.Мъжът ми последните 8 години в края на ноември ми дава един календар от следващата година и там са оградени всичките му пътувания и ангажименти за годината, децата бяха малки, а ние се оправяхме сами и бавачка.Без план не става, аз работя на смени.
Целите за годината са ми:
да съм добра
да помагам
и да отслабна!
Вчера резервирах лятната почивка на нашето море и доплатих едно отпаднало Санторини, живи и здрави ще си посрещна рождения ден там.

Подариха ми една кутия "Кибрит" и като, че ли кремовете в нея ми харесват.Никога не си бях поръчвала.

Днес голямата ми дъщеря има имен ден!Ако има именици в темата да са здрави и щастливи с имената си!

# 387
Плановете назряват през годината, разбира се, но хората традиционно си говорят за това в началото на януари. Част от бонтона е. Не сте ли чували?

Those who fail to plan, plan to fail. (Тези, които не планират, планират да се провалят.)

Сядам с календара, да. Обикновено по това време новите календари- дневници отдавна са купени, а таксите за състезанията ми са платени, защото знам кои ще тичам.
Отброявам Х седмици, правя тренировъчен план. Почивките се падат по време на регенерацията- идеално просто.

И за тази година са ми платени таксите, защото 2 миналогодишни отпаднаха. Пак имам късмет, че само две. Пражкият маратон ми е платен. Остава да се състои.
Вярвам, че ненормалностите ще спрат, и лятото ще тичам нещо което изпуснах миналата година, и ужасно съжалявах в последствие.
Не направих достатъчен километраж през миналата зима, което тази зима просто няма да стане. Имам план.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 08:31 от Dez

# 388
Традиция, "бонтон" и каквото и да е, но от миналогодишните ми планове нямаше нито един, който да се осъществи... Та не смея да планирам дългосрочно... Всичко е с краткосрочни планове, включително служебните. Служебно двата първи месеца на годината са ми най-натоварени, но тази година някак го карам по яваш-яваш. Ще си свърша нещата, но без много емоции и лично натоварване.
Пожелавам си да сме здрави и да е една спокойна година с възможности за пътувания с близките Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 10:39 от peneva_a

# 389
  • София
Здравейте, момичета, с удоволствие открих и изчетох темата Simple Smile
Много ми харесва,това,което показвате,имате чудесни идеи.
Dez изглеждаш много добре!

siska79 чудесни цели си си поставила за новата година,дано да успееш да ги изпълниш!

Общи условия

Активация на акаунт