Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 347
  • 773
  •   1
Отговори
# 360
  • Canada
Dez, трябва да се снимаш от по-далеко, за им се насладим на тия красоти. Simple Smile Блузата с шалчето е страхотна!

# 361
Dez, трябва да се снимаш от по-далеко, за им се насладим на тия красоти. Simple Smile Блузата с шалчето е страхотна!

Благодаря ти. Flowers Hibiscus На стария телефон стъклото на камерата е строшено, и мога само селфита.
Защо не съм го отворила новия, какво чакам, и аз не знам.....Седи си в кутията.  Не мога да се позная.

# 362
Dez, чудесна си, като момиченце! И не си само ти. Имам наразпечатан нов телефон, отлежаващ повече от година. Той остаря докато ме чака да се наканя. Карам си със старя LG, който април ще навърши 8 години. Simple Smile

# 363
Аз пък съм циганска душа - всичко се отваря на секундата, се облича на секундата...Grinning
Освен ако посред зима не съм си купила лятна дреха. Ама пак я обличам няколко пъти в къщи, да пробвам Joy
Цели...всяка година си бухам главата, не измислям. Завиждам ви за целите. Кг за сваляне, освен вечния един, нямам. Иначе с напредване на ЕГН-то, много работи се подобряват. Психологически.

# 364
Ех, pepa57, присъединявам се към
Цитат
циганска душа - всичко се отваря на секундата, се облича на секундата...
Simple Smile.
Включително несезонните покупки (ефирна рокля посред зима с ботуши и пуловер в-у нея  например). Само с обувките се налага да им изчакам сезона...
И чанти ми е много досадно да сменям. Получих тези:

Ще видя кога ще им дойде реда.
Нямам кой знае какви дългосрочни цели, а краткосрочните не ги мисля - действам и те си се получават.
Липсват ми някои спортни  занимания  (плуване) и йога в студио най - вече. Гледам да компенсирам с каквото е възможно в домашни условия и повече туристически маршрути през почивните дни.

# 365
Dez, много добре ти се получава! Харесват ми всичките ти покупки и наистина като момиченце изглеждаш с тази стегната фигурка!
Pep_si, тези чанти са в два от най-любимите и носените от мен цветове Heart Eyes
Аз сменям чантите често, но за сметка на това, все ми няма нещо щото е останало в друга Imp
Ефирна рокля с ботуши и вълнена жилетка също обичам и нося.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 18:38 от Light Beam

# 366
Да де, и на мен проблемът ми основно е, че при смяна на чантата, задължително съм си забравила нещо важно в предишната... Може би трябва да опитам да си намеря от тези подвижни органайзери, дето се местят от чанта в чанта. Обаче тогава пък сигурно няма да слагам всичко в органайзера...

# 367
Може би трябва да опитам да си намеря от тези подвижни органайзери, дето се местят от чанта в чанта.
Звучи като нещо гениално, но всъщност са (ми) страшно неудобни. Simple Smile))) Честити чанти!

Дез, много ми харесаха новите ти неща!!

# 368
  • София
Моята цел за годината е да изгоня синковеца някъде. Искам да се махне, да заживее сам и да се научи на минимален ред.

# 369
Много хубави покупки и прически!
Бързо - бързо сте разчистили, аз ще махам украсата след 10 - ти, а може и по - късно. Стаите на децата са в лампички и те много си ги харесват. Едва наредих три елхи, ще им се порадваме още малко.
Никакви цели не си поставям след тази година, да знаете какви планове си бях направила миналата, а то какво стана!
Уча се на търпение, по - скоро ситуацията, подпомагана от децата ме учи.
Нервак съм по природа, не стоя лесно на едно място, а сега много неща преосмислих, предполагам както всички, с удоволствие се наслаждавам на простички неща - разходка, книга, тишина, чаша хубаво кафе.
Килограми свалих малко през ИП, сега извадих скрития кантар и видях, че тиквениците не прощават, но не е страшно - 2 кила.
Нищо не ми се купува, но поръчах една кашмирена жилетка за настроение и то червена -  дано да е читава, аз рядко пазарувам онлайн.
Стартирах годината със зъболекар - досега ме беше страх да отида, но се наложи.
Ще я карам все така кротко и спокойно, доколкото мога, пък каквото стане.
Успешна и хубава нова година на всички,  бъдете здрави! Flowers Tulip

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 19:56 от silver pearl

# 370
Новогодишни тоалети нямам за показване, че си бяхме с мъжО двамата и бях по сини тъмно скини дънки и цвят горчица къс пуловер бях надянала.
Бях нагласила ето тези велурени боти:
Скрит текст:

Дез, ризата с панделката е страхотна. Откъде е?

Цели имам малко за идната година. Още 3 кг да смъкна, да отида на зъболекар за дизайн на усмивката, да се запиша в библиотеката (не искам да купувам книги, не обичам електронните, а искам да прочета още това-онова).

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 23:31 от Босилка

# 371
Много ми харесаха снимките на Босилка!
Ботите са разкошни! 🤩

Блузата с панделката е от Зара.

# 372
  • Велико Търново
Красоти сте ми всичките в тази тема!

# 373
Красоти сте ми всичките в тази тема!
Абсолютно, все забравям да го напиша!
Ама аз съм бързак по природа, първо скачам, после казвам "хоп". Ето това ако мога да туширам тази година, ще съм повече от доволна!
И петте кила отгоре. Rolling Eyes Гриза ябълки и рупам марули та ушите ми пръщят. Инат съм и ще ги разкарам, тях не ги мисля.
Планове и да направя си знам, че няма да ги огрее изпълнение. Толкова съм хаотична, че не знам кой или какво може да ме вкара в релси. Добре, че плановика вкъщи е половинът та ми държи юздите, че а ме изпуснА, а изплеснАх. Simple Smile
Не е лисна и моята  - 300% Рак.  Едно напред, две назад и едно встрани.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 09:20 от Sysly

# 374
  • Mediterraneo
Планове не правя, не и след миналата година. По принцип отдавна спрях да правя дългосрочни планове и да си поставям някакви годишни цели. Научих се да живея днес.
Вчера си обезцветих косата. След ужасното оранжево, което се получи, намацах отгоре някакво тъмнорусо и стана много приятно златисто. Сега като я измия 2-3 пъти ще излезе пак оранжевото, но вече обмислям нещо искрящо червено, например Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт