Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 315
  • 773
  •   1
Отговори
# 420
О, аз работя в област в която мога да нося каквото си поискам, само с костюм и токчета ако се появя, ще е странно.
Просто нямам навик и се чувствам сякаш не на място в цветни дрехи, но лекичко започвам да променям нещата. Flowers Tomato

# 421
Витаминче, аз на 40 сет се обличам така, не знам защо на 30 сет да не може, мисля и на 50 сет пак по същия начин да се обличам.

# 422
Витаминче, мен в цялата визия ме смущава само чоращогащника "с жартиер".  Аз такива примемам само като закачка за подаване под полата, ако тя ги покрива и е права, т.е. вижда се рядко при сядане-ставане. За такава пола си мисля, че е по-подходящо просто плътен чорапогащник.
На Mimi Rose визията е с имитация на чорапи върху чорапогащник и с рокля пуловер и право палто и е съвсем по-"обрана" Simple Smile

Такъв тип безръкавки полуполо много носех, харесват ми и едноцветни и с принт, и като летни ги носех и зимата под жилетка... Имах и две със символично ръкавче... Защо спрях да нося, не си спомням даже. Отлежават в шкафа Simple Smile

# 423
Витаминче, и аз мисля като Кристина..))

Само бих махнала имитацията на жартиер..Wink
И на 30 и 50 не бих я сложила..
Чорапи над коляното - да.
Имитации - не..Wink

П.С - изкефи ме колието, с молекулата на шоколада, нали? Wink
Имах и яз такова, но някъде го затрих.

# 424
  • София
Аз мисля като peneva_a, такъв чорапогащник само ако се подава при сядане/ставане. Не да се вижда през цялото време. Все пак и като се носят чорапи със силиконов ръб или жартиери не се носят така, че да се вижда дантелата/ръба.

# 425
  • София
И аз не обичам да показвам баджаци зимата. Плътен чорапогащник и къса пола.

# 426
Много благодаря за мненията и съветите Simple Smile
Имам и чорапи Grinning Такива високи, които мога да  сложа върху едноцветен чорапогащник. А чакам да ми доставят и такъв, подобен на показания, но като чорап - изчистен, без сърчицето и т.н. ефекти Grinning

Ангелче, да молекулата на шоколада е. Наскоро я намерих и съм очарована от идеята (като видех шоко-холик)

П.П. Забравих - Рокстар, много ми харса с розовото палто и комбинацията бяло/черно към него. Чудесен свеж акцент.

# 427
Привет, стартирах експлоатацията на чантата днес Simple Smile.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 19:09 от pep_si

# 428
  • София
Аз пък пак си отрязах косата.

Не я понасям, когато е по-дълга. А и покрай зловещия косопад, с който още се боря, загубих много коса и изглеждах като проскубана кокошка.
За щастие много нови косъмчета поникнаха, засега оплешивяването е отложено.

# 429
  • София
Аз пък пак си отрязах косата.
...
Не я понасям, когато е по-дълга. А и покрай зловещия косопад, с който още се боря, загубих много коса и изглеждах като проскубана кокошка.
За щастие много нови косъмчета поникнаха, засега оплешивяването е отложено.
Изобщо не разбирам, защо я пускаш. Супер си.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 21:33 от bubanka

# 430
  • София
Защото 10 години това е била най-дългата ми коса и реших да разнообразя.
Не е за мен. Ще си разнообразявам късите прически.

# 431
  • София
Защото 10 години това е била най-дългата ми коса и реших да разнообразя.
Не е за мен. Ще си разнообразявам късите прически.
Супер си с къса коса.

# 432
Змия, прекрасно изглеждаш с къса коса Blush Имаш изразително, красиво лице и точно тази прическа много добре подчертава овала и чертите ти, като ти дава страхотна индивидуалност. С дълга коса ще си като много други мацки, а така се открояваш страхотно.
И не личи да си имала косопад - косата ти изглежда в чудесна форма, с хубав обем. Пустият му обем, такава мъка ми е - аха съм го постигнала и загубила с тази моя тънка косица Grinning

# 433
Змия приличаш на Ива Софиянска.

# 434
Змия много си хубава.

Общи условия

Активация на акаунт