Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 102
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
Намерих си снимка с розовия тренч.
Показвам за малко само, не цитирайте, моля:

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 17:25 от Angel_wing

# 661
Този тренч купих преди 5 години и съм го обличала 5 пъти. После го прибрах и сега ме подсетихте за съществуването му.

# 662
Не харесвам тренч, една от малкото дрехи, които не бих носила.
Даже покрай дискусията се бях замислила кое бих оприличила на лелинска дреха и изскочи тренча/шлифер. За мен е това.

Тренчовете не са това, което бяха едно време. Разгледай сайта на Бърбери и съм сигурна, че ще искаш да имаш повечето от тях Simple Smile.
Моите тренчове стават и за дъжд, дори имам качулка която мога да сваля когато искам.
Тренча придава елегантност на всичко което облечеш под него.

Angel wing, прекрасно ти седи! Тези крака заслужават само тренч на Бърбъри Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 12:46 от G.Savova

# 663
Angel_wing, и ти си от онази особена порода жени, които и съдран чувал да наденат, ще го носят с достойнство и ще изглеждат като кралици. Simple Smile Аз поне от всичките ти снимки до тук, не видях дреха, която да не ти стои добре.

Имам тренч от качествена материя, страхотна кройка и много си го харесвам, но съм го облякла има-няма 3-4 пъти. Не му намирам подходящо време. Като е топло навън с него ми прекалено навлечено, като е хладно, пък ми е студено. Няма угодия, а и вече сезоните не са това, което бяха.

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 12:51 от Sysly

# 664
Дааа, май ще направя изключение за къс тренч и то кройка като на Angel_wing.
Много хубава снимка Angel_wing.

# 665
  • Виена
И розовия тренч може да изглежда като бозаво шлиферче, зависи кой го носи Simple Smile И да стане съвсем лелинско

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 13:07 от bombolino

# 666
  • Велико Търново

Обожавам тренчове и шлифери, този ми е един от любимите

# 667
Angel_wing,
Жесток е ! Завид, завид, ако не е тайна колко си висока?

# 668
167 съм. Тренча е на French Connection

# 669
Моят е такъв, класичесеки и материята му трудно се мачка, много държех на това.

# 670
Чуден е! 😍

# 671
Трудна дреха е шлиферчето, макар много да го харесвам. Най - много ме мъчи това, че повечето са с двуредно закопчаване, а не се харесвам с него, с колан пък съвсем.
Имам няколко, но действително се носят по няколко дни в годината, рядко има сезон за тях.

На Ангелчето всичко и отива! Flowers Hibiscus

# 672
# 673
Моят е такъв, класичесеки и материята му трудно се мачка, много държех на това.

Не се заяждам обаче няма шлифери, които да доближават качеството на Бърбъри Simple Smile.
Те са мерцедеса на тренчовете.Joy

# 674
Тренчът ти стои супер, Ангел уингс! Но аз не мога да го нося така, на боси крака.
За мен най-практичен и въобще приемлив е вариантът на Сиска - с черен панталон.

Общи условия

Активация на акаунт