Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 103
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ето какво забравих! Сиска - страхотна жилетка, убиец! Но на мен ми харесва 99% от нещата, които показва тя, така че нищо неочаквано. Пускай ни по-често аутфити!

# 646
Klemy, първата и втората сника са на моето, почти ежедневно олекло при по-топло зимно време. Зиморничева съм и избягвам поли в студ. Но като дължина на полата е точно моята. С по-дълга съм страшна. А кафявото с всичките му нюанси  - е моят цвят! Heart Eyes
Тук-там неминуемо има необратими измения във фигурата, но за сега крака поне дал Господ, за което съм изключително благодарна Relieved Не правя нищо по въпроса, не спортувам, мързелива съм, а и се наспортувах на младини. Ходя пеша, ако се отчита за спорт. Blush

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 14:13 от Sysly

# 647
  • Бургас
Виждам я с черен чорапогащник и черно кожено яке, изчистено. Или с палто, пак изчистен модел. Приемам предложения.
Скрит текст:
Клеми, скоро си говорихме за тренчове и моите предложения са да пробваш с такъв за връхна дреха + бежови/нюд обувки, боти, чизми или отново с тренч + роклята+ черен плътен чорапогащник и черни обувки, боти, чизми
За съжаление не открих точни визуализации на това което обяснявам, но все пак .....
Скрит текст:
както разбира се с дънково яке и бели гуменки

# 648
Много сме различни - според Вяра флоралните мотиви влелчават, според мен всичко едноцветно в тоалета е скучно и някак ми бие на липса на въображение. Та всъщност ключето е в комбинацията на цветове и десени, а не до наличието или липсата на цветя и джуфки Grinning
Летни едноцветни рокли нямам, освен една чисто бяла от мачкан памук. Официални рокли имам черни, много тъмно синя и една коралова... Другите пак са на цветя.
Ето днес например съм с бяла блузка с много нежен ненатрапчив светло син принт на цветя, същия цвят жилетка и дънки...
Всички шалове са ми с флорални мотиви или на точки Wink

Дрехи нося с години, понякога купувам накуп 5-6 неща, после може с месеци да не купувам. Разчиствам когато материята се повреди или вече не ми става или не ми стои по приемлив за мен си начин. При втория случй подарявам Simple Smile

ПП: Имам един бежов тренч, който си отвисява в гардероба отпреди 15 години, носила съм го отвреме навреме първите 5-6 сезона и тази есен го извадих и му се зарадвах на многофункционалността, страхотната материя и качеството на ушиване... Сложен е вече по-отпред и пролетта ще се носи, обещавам си Wink

# 649
  • София
peneva_a, не е моето нещо тренчът. Харесва ми на други жени, обаче на мен не.

# 650
  • Mediterraneo
На много малко жени харесвам тренчове аз. Не мога да избягам от едновремешните шлифери в представата си( то е същото, де, само моделите са по- разчупени).

# 651
  • София
И аз иман флорални рокли и блузи.
Тренч, или шлифер по старо му имам за "цвят". Не ми е любима дреха, защото все не му идва подходящ сезон напоследък. От зима на жега и обратно. Дали и два-три дни годишно ги нося.

# 652
  • Sofia
Като заговорихте за тренчове ми бръкнахте в раната. Този кожен тренч на Бърбъри го копнея от години.

# 653
  • Бургас
Аз си купих светлосин тренч.Мисля, че е много практична и вечна дреха, но е ограничено времето за него, може би напролет ще е по-лесно.Вдъхнових се от една дама, която беше облечена с червен, но не можах да открия такъв.

# 654
Не харесвам тренч, една от малкото дрехи, които не бих носила.
Даже покрай дискусията се бях замислила кое бих оприличила на лелинска дреха и изскочи тренча/шлифер. За мен е това.

# 655
  • пустинята Гоби
Има и къси шлиферчета, пардон тренчове, аз се спуквам да нося такъв през пролетта и есента. Не знам на дългия дали бих намерила приложение, но предполагам да, ще го нося като късия.

# 656
  • София
Аз сецсетих, че имам кожен, черен, като на шпионин от стар филм. Мъжът ми каза, че на Тринити от Матрицата го докарвам с него.

# 657
Като заговорихте за тренчове ми бръкнахте в раната. Този кожен тренч на Бърбъри го копнея от години.

Скрит текст:
О, да! Heart Eyes
Вече и аз! Rolling Eyes
Лоша си, много, много лоша. Kissing Heart

# 658
  • София
Трия. Смених аутфита, че ще ми измръзване д.

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 13:30 от Rockstar

# 659
Бежов или син тренч ми е банален. Харесва ми, но... Като видя в магазина червен къс, очите ми остават. Но като си помисля, че на улицата ще се виждам и от космоса, и се отказвам. А и не мога да го нося много често, твърде запомнящ е. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт