majceto е НОЕМВРИйско майче, а през май очаква второ зайче

• 10 571
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Ами искам и аз на среща  Crossing Arms Cry

# 106
За среща съм на линия само да не е тази съб. и неделя.

При мен има много бач. Само да се отчета бяхме на консултация и имаше мерки и теглилки 10600кг. 79 см. Това е продължаваме да сме прасоци.

Ето тука малко снимки от нас.
http://good-times.webshots.com/album/553246424EIevHV?start=12

лек ден
  bouquet

# 107
  • София
          Здравейте!
  За среща и аз съм навита, само кажете кога и къде.
  Иначе при нас нищо ново, за това непиша, но ви чета редовно.
  Лек ден!

# 108
За среща другия уикенд  Peace!

# 109
  • Пловдив
Здравейте!
И ние ставаме по 2-3 пъти нощем и сутрин се чувствам като пияна, а трябва да си изпратя и татето на работа.
Днес бяхме на консултация - за статистиката 8760гр и 75 см; продължаваме да сме на Вигантол - по 1-2 капки ( профилактично ); нямаме си още зъби;
питах за стерилизацията на шишетата и преваряването на водата за пиене - отдвана трябвало да спра да стерилизирам, а ве4е да давам от изворната вода на Девин. Вие каква вода давате на малчовците да пият?
Дребосъкът отново се прояви - оскуба сестрата, взе й химикала, отвори кутиите за шпатулите за преглед и избщо ... уникум Mr. Green

Майче, съчувствам ти; моята док ми беше препоръчала да пия сутрин на гладно по половин малка чашка студена бира( ако обичаш разбира се ) cheers; била пълна с витамин "В"; аз лично почувствах облекчение; както и тривиалното - сухар и лимон;
А и доколкото знам всички тези неразположения значат, че бебчето се развива добре, а това е най - важно Hug

# 110
Аз давам изворна на Девин за пиене само. За готвенето чешмяна.

Иначе стерилизирането много отдавна го спрях.

# 111
  • Пловдив
Днес като бяхме на кухнята оставих Росен отвън и той естествено започна да се опитва да плаче, а аз го гледам отвтре. По едно време пристигат две майки с дечица и едната дава на всички деца в количките по една солета, за да не плачат и да се залисват, а на нашето не даде и той милият като започна да преглъща, като тръгнаха едни лиги, направо ми стана жал;
По пътя за вкъщо през цялото време е мляскал, та му купих бисквитки, а иначе избягвам да му давам солети и бисквити между яденията, а само ве4ер бисквити - обикновени, но и той сие дете  и се е впечатлил, че другите ядат, а той пренебрегнат

# 112
  • Там където е семейството ми
Здравейте и от мен.Не съм писала доста отдавна пак,за което моля да ме извините.
Честито на майчето.
Майка героиня е тя. Grinning
Да похваля нашата мома.Вече имаме обеци. Simple SmileТатко и хич не му се нравеше идеята ама минавайки по път ми беше та и ги пробиха.От три дни нито са и червени ушлетата нито пък ги е пипала.Тя май още не може да се усети,че има обички на ушлетата. Grinning
Не плака почти само в момента приплака два пъти и това беше.
Вече се застоява по-дълго но крачки не иска и не иска да прави.
Хили се насреща стои с треперещи крака но не се престрашава да тръгне.
Зъбки при нас още няма.Все още липсват при нас и леко почвам да се притеснявам. Tired
Поздрави от нас.

# 113
  • София
Ей, че е хубаво да си имаме баба, Вики естествено спа непробудно цялата нощ, нали само мама трябва да се тормози Mr. Green
Майче, съчувствам за неразположенията, дано ти преминат по-скоро, не че от това ще ти стане по-добре, но да знаеш, че ти се възхищавам на ентусиазма и енергията Hug
А между другото, оказа се, че Вики всъщност си стъпвала много стабилно и ходи много хубаво, макар и с чужда помощ, посто аз не съм я държала, както трябва Embarassed с баба си направо тича Joy

# 114
  • Gabrowo->Sofia
абе майче, що не пробваш против гадене капки Вомитусхил (хомеопатични са) против гадене и повръщане са. сега се сетих, че това предписаха на иван като беше болен. в листовката пише, че не са противопоказни при бременност и кърмене. осем лева и нещо струват.
за среща - може другата седмица, може и по-другата.....аз предпочитам сутрин, но бих пробвала и след обед
анеле, отдавна не стерилизирам, от 7я месец давам изворна вода за пиене

# 115
Izvinete mi nevezhesvoto!Kak da vklucha i mojata bebka kjm statistikata za rodeni prez noemvri 2005g? Kazva se Joana ,rodena e na 03.11.2005 i tezheshe 2850 gr i 48sm .()()()

# 116
калиопа, добре дошла  Hug доминика ще ви включи в списъка на първа страница  Grinning
за срещата- следващия уикенд няма да мога. деверът ми си идва от щатите и ще има семейна среща в самоков. за следобед- кейти спи от 1 до 3-4 и не ми е удобно. тя просто не иска да заспи другаде, освен в леглото си. в количката не иска. а ако не може да заспи, започва да нервничи и да реве. така че при всички положения отпадаме. а ми се щеше да видим сердика и малик  преди да отлетят Sad
днес бяхме на консултация- 8450гр и 74 см. което е +500 и +2. докторицата ми се накара за жълтъка. каква щяла да й бъде кръвната картина на 1 годинка, щом не давам жълтък. аз й казах- отлична ще е.  Mr. Green пък ще видим.

# 117
  • Sofia
"30.08.2006г., линия с елка и портмоне"

Доминика,каква е тази линия с елка и портмоне???? newsm78

# 118
здравейте
добре дошла в отбора на мама kaliopa1
майче аз днес ти звънях но беше заето и после ме подхвана ежедневието, но утре сутринта ще ти звънна,
за среща, и на мен сутрин ми е по удобно, или към 4,30 следобед, но да е в събота, че в неделя е денят на таткото при нас
за нощното кърмене, да видим дали днес ще се справим, видях я аз че оцеля, така че трябва да се преборя и днес, Аз от доста време и се заканвам, но никога не съм успяла да и пропусна и едно нощно хранене, но въпросната вечер и дадох да папка малко от едната гърда и после я преместих на другата, че нали не я храня през деня и ще гръмна, тя наду пупата, после поигра, след един час пак хапна-в 21ч, после пак игра, накрая татко и в 22ч се прибра и си я приспа, Няколко пъти промрънква, но аз и давам бързо бибата, и любимата и пелена която гушка за приспиване, тя не беше много настоятелна и аз си правех оглушки, явно е била спокойна, и си спинкаше, послушна ми е тя, когато иска
за водата, аз винаги съм и давала девин, а готвя с чешмяна, не съм стерилизирала
приятна вечер

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 21:43 от Клара

# 119
ivka - добре, че се обади , радвам се , че сте добре  bouquet За зъбите , не се притеснявай , около мен има още бебчовци на тази възраст , които нямат, а и съм чела за първо зъбче след годинка ...
Този път няма да се заричам , но ще положа зверски усилия за срещата , много ми се идва  Party
Клара , ти спря нощното кърмене и Нур порастна доста , кога стана на год. и два месеца Joy/ лентичката /
Доминика , и аз искам да дойдеш Simple Smile
Лека нощ , утре ще продължа

Общи условия

Активация на акаунт