majceto е НОЕМВРИйско майче, а през май очаква второ зайче

• 10 570
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
привет  Wink
анелето може ли да не даде на детето солетка таzи жена? Може да те попита и да му даде.
вчера със Саши се zанесохме на една детска полощадка, на която не бяхме ходили и се окаzа , че там е много интересно. Имаше много дечица, които веднага му се zарадваха и голяма игра падна  Wink
сердика, вчера пита zа буденето нощем. Аz се чудя , дали ако промениш нещо в режима или му съzдадеш някакъв нов интерес , просто ако има нещо ново и интересно в ежедневието няма да се оправят нещата? Като гледам и Вики на беба спала добре , като бабата дошла . Просто идея.

# 121
moan хи хи хи, това не знам как стана с лентичката, ама като по нощите я правя
нощес пак не сме се кърмили, само от 1 до 2 не може да заспи и иска да я гушкам и доста порева, но после спа непробудно до 9 сутринта, явно спи по дълбоко когато не я кърмя,
днес времето изглежда добро
 приятен ден

# 122
  • София-там нейде в западната част
привет и от мен  Hug
честито на хера и леко бременеене   bouquet
за среща ще ви стягам ама ха .... ние сме май най-несериозните отчетни форумки .... другата седмица става ама сердика и тити няма да са на линия а за по-другата за сега нямаме нищо в предвит ... я да се преброим ... за другата неделя да кажем :деситка,геригърл,ружа
добре дошла калиопа   bouquet
еспри това най-вероятно е от прощъпулника какво е взело детето
интересното около нас е че като сложих Емата да спи в количката /през деня все още там спим ... е не всеки път де / леко сме притворили вратата и в един момент Асен ми вика "ама как си я оставила" казвам "еми спяща" той вика "ела да я видиш" ... е паднах намерихме я права отстрани доколичката говореща й нещо Joy  как и кога се е изтъртузила незнам  newsm78  ... добре че не е паднала

# 123
  • Sofia
Здравейте мами,

деситка,ясно:-))Навремето Марина взе първо фотоапарата,после 5-те лева:-))И ей я на днес на сцената,знам ли един ден може да стане голяма звезда:-))
Добре дошла на  новата мама Калиопа.И Йоско е на 3 ноември,отбора се увеличава:-)
За срещата,и на мен ми се идва,ама още не знам,как ще е тогава,тръгнах на опреснителни курсове по кормуване.Та може тогава да съм на курс.Иначе сме без баща и може би ще пратя каката при баба и.
Йоско се опитва да се изправя сам бе да се държи. Прохождаме в "Британика" докато чакаме каката,В предверието на балетната зала,пак,докато чакаме каката.Simple SmileДо парка не мога стигна.Simple Smile
Викат ме да давам манджа(каката)Друсна я дрисливия вирус,дано е само днес:-)
чао от мен:-)

# 124
Деситка , брой ме и мен засега Peace
Клара , браво на теб за упоритостта, на мен ми се иска да спра храненето в 6,00 ч. сутринта , а да хапва към 8,00, защото иначе не издържа до 12,00 и така се събират много хранения и не мога нещо да ги наместя , а аз нали гледам да я ограничавам , че ми се вижда едричка..., но като ревне жално / спейки / , не издържам и й давам млекце .
Да ви питам , как сте с умората , аз нещо съвсем съм изтрещяла , особенно към 19,00 ч. съм направо труп, сигурно е от ЕГН - то, забравям постоянно нещо . Онзи ден например пихме кафе с две мами от квартала и аз си тръгнах без дори да спомена за плащане , те останаха на кафето и аз невъзмутимо си тръгнах за кухнята , а лошото е , че се сетих чак вечерта , много ми стана неудобно . Започвам да се плаша ooooh!
Взимам си един душ и отивам да купувам колани за прохождане , че останах без кръст вече , а Ирен се пуска от ръката ми твърде смело да събира боклуците от земята.
Лек ви ден на всички.

# 125
и ние ще се помъчим за срещата, така че и нас бройте. стига аз да съм добре и филков да не ми иотвърти някой номер, че ние се движим тия дни 3-мата в пакет  Mr. Green
клара - и аз звънях. предпочитам утре да се видим, че днес мама е на гости. ама пак ще звънна. след 4 и 30 е ок и за нас. а ако вали можете двете с нур да ни дойдете на гости. ще звънна утре.
вода почти не давам. всъщност май изобщо не давам. ако се присетя - наливам в някое шише чешмяна, петра плюе и така до следващия път.
а някой да е правил грис. аз купих, а не знам какво да го правя. а ме мързи да чета, така че питам тук.

# 126
  • София-там нейде в западната част
ново прпеброяване за срещата 01.10.2006 - неделя час ?

деситка,геригърл,ружа,моан,майчето

...отиваме да резервираме заведението дето си го харесахме за след кръщенето
 Mr. Green

# 127
щом срещата ще е на първи, бройте и нас  Hug
предпочитам сутрешно-обедно виждане.

# 128
  • Sofia
majce, 100 мл прясно мляко сварено се слага една размита супена лъжица грис (във вода).,захар чаена лъжичка и се бърка докато се сгъсти.Може и в 150 мл,ноп става по редичко

# 129
тенкю - значи ще чакам годинката.

# 130
майче, сложи една лентичка и на петра, вече можеш  Grinning

# 131
за срещата-ако не заминем за провинцията и ние сме на линия.Ще кажа тези дни като се разберем с мъжа ми.
Майче-един път в кухнята имаше грис и Красчо много го хареса,но аз съм много скарана с готвенето и не знам как се прави.
Вода-Краси засега пие преварена и по много нали до 6 месец не му бях давала въобще и тойй сега си наваксва пие по 200 вода и 200 сок на ден.

# 132
е, майче, що да чакаш годинката, просто го направи с вода. Та 250 грама вода се слагат да заврат, добавят се 2 с.л. грис и се бърка до сгъстяване. после слагай каквото щеш вътре.

Сердика -  ще ви дойда на гости в западен парк Simple Smile

# 133
Тити, много ще се радвам Hug нищо не ни пречи да направим една среща в по-тесен кръг тогава Laughing

# 134
Ех....аз уж само пак да попрочета без да пиша, че то от мързел не се умира, ама мъчи, но не мога да не споделя с Майчето рецептата за гриса, която сефтосах тази сутрин и пожънах средни успехи, ама 'щото е ново за нас  Grinning 150 мл. вода  и 4 с.л. грис ги вариш и авничко добавяш при непрекъснато бъркане 100 мл. АМ. Като стане гъстичко /вече си го махнала от котлона/ му мяташ вътре и малко намачкан банан и става закуска и двете ви  Heart Eyes
И понеже съм сер разготвила днес на обяд за пръв път и направих и ориз със заек и това дете яде за пръв път с апетит!!! Много съм доволна от себе си и не можех да не се похваля  Blush
За среща ние няма да можем за по- другата Събота или Неделя. Можем само тази, ама......
Клара, браво за упоритостта! Аз уж и аз се каня люто да спирам с това ставане по мин. 7 пъти на нощ за папане, ама през нощта като ме домързи и пак предавам фронта. Ще трябва да се стегна обаче, че вече недоспиването ми се отразява и здраволовно  Sad

Общи условия

Активация на акаунт