majceto е НОЕМВРИйско майче, а през май очаква второ зайче

• 10 567
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
грис, нур не го хареса, сигурно защото и аз не обичам,
а за кърменето, аз мисля че до 1 годинка ще е по лесно, колкото и трудно да изглежда, че после като са по големи мисля че ще е по трудно, аз мисля че към 10-11м при бебоците има едни леки проби на намаляване, а при някои на отбиване, трябва само да се чака момента и разбира се да не се пропусне, точно това мисля че стана онзи ден със нас, успех на тези на които им предстои и почнат ли веднъж да не се отказват,
замислих се за прощъпулника, аз още не съм правила, и се чудах какви предмети да сложа и какво ще значат те, Замислих се дали не искате да си сложим в заглавната страничка някакви такива идейки, ще е полезно за такива като мен

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 16:40 от Клара

# 136
лошо време, а тук няма никой, странно
аз съм в търговския комплекс до нас, на въздух че с нур ни стана скучно вкъщи, имам чувството че съвсем скоро ще дойде зимата, и в тази връзка мислите ли да купувате шейнички и ако да какви
-ноемврийските деца чакат зимата-
може да се по украси
моята малка кифличка, преди обожаваше сешоара,  а сега като и го пуснах рев, явно я е страх, не знам как ще я караме зимата без да и суша косата, или може пък да свикне

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 20:23 от Клара

# 137
Аз да се похваля набързо - преди малко в Хит срещнахме Ружа с Александра и техния татко, страшно се зарадвах Grinning Ето това е готиното на форума, че от виртуални приказки понякога стават истински срещи Grinning

# 138
  • София-там нейде в западната част
ново прпеброяване за срещата 01.10.2006 - неделя час ?

деситка,геригърл,ружа,моан,майчето,юка,котето,мименце ?

дайте идея за час на мен специално мая следобяд ще ми е по-удобно защото Емата започна и сутрин да поспива ... но ако мнозинството са за сутрешна среща емииии ще ни гледате сПяЩи  Crazy

майче както тити е писала с вода и аз така го правя Емата го обожава грис-от пшеница,царевица,просо,елда,кус-кус,овесени ядки,ръжени,пшеничени и ечемичини с плод и изобщо всякакви зърнени неща са любими ... ако не улуча консистенцията и стане редичко добавям бисквитка-обикновена
запазихме час за заведението и сега ми е малко трескаво незнам дали от това че е първото събитие в живота на Емата което е значимо и когато тя е в една не съвсем бебешка възраст/какви ги дрънкам едно пораснало бебе ...не че ще го помни но поне на касета ще го гледа след години/ ....ама ми е притеснено и трескаво  Whistling Whistling Whistling
лека нощ от мен

# 139
  • София
       И аз да се отчета с малко повече подробности Laughing
Тази вечер с моя мъж тръгнахме от там, че нямаме нищо за салата за ракийката и решихме да прескочим до кварталния магазин, а после се сетихме, че няма и десерт и стигнахме до ХИТ.Точно паркираме колата и гледам срещу нас една мама с бебче се качва в друга.А мама с една дълга черна коса до кръста Wink и си викам това е само нашето Мече няма кой друг да е, но я изпуснах за малко.Та влизаме в Хита и започваме да си пазаруваме и по едно време до нас друго семейство с бебче Simple SmileМалчо надава вик и аз се обръщам и виждам една позната юнашка усмивка, съответно веднага заглеждам мама и разпознавам Сердика( поне искрено се надявах да не съм сбъркала, както и се оказа).Малик е страхотен, докато го закачих и пусна една разтапяща усмивка, за разлика от него Александра беше надула бузите и гледаше много сериозно.Искам да кажа, че и Сердика и мъжа и са изключително лъчезарни .Стана ми много хубаво, че се запознахме, съжалявам само че изпуснах Мечето.
Относно преброяването за срещата, за сега ние сме налице - дано до 1.10 да не ни мине котка път.А който неможе да дойде на 1.10 , ще си организираме втора среща.Само дано да не стане така накрая аз да предам фронта.
А и да се похваля  - днес на Алекс и изби петото зъбче Simple Smile
Деситка а къде ще е срещата?Ние сутрин вече неспим, така че можем тогава.Но и следобед нямаме проблеми, ще спим в количката.Въпросът е да ни се доспи, дали сме навън или вкъщи няма значени.Така че за час някой друг да каже.Място предлагам Южния парк, съгласни ли сте!?
Исайкова какво става с теб, по добре ли си?
Хайде лека нощ от мен, че аз непиша-непиша пък като почна няма кой да ме спре.

# 140
Ей, не ми остава време да ви посетя  ooooh!
Добре дошла на мама калиопа1! Ей сега ви включвам в списъка  Wink
еспри, каква линия и какво портмоне  newsm78 newsm78
деситка, мечето, Ружа и моан, отдавна не се бяхте разписвали  Laughing както се казва Welcome home!  Hug

Ми нямам време сега да чета какво сте коментирали, та очаквайте утре включване и от мен  Simple Smile

Айде лека нощ, че у дома вече всички спят, само аз щъкам напред-назад, и без да искам и на компа се отбих ....  Joy

# 141
И да, забравих  Blush
Клара, към твоето заглавие прибавих това от мен:
Ноемврийските деца с нетърпение чакат зимата!

А на мен ей сега ми хрумна това:
1. Пада Снежко на парцали, ноемрийчето по бузките ще щипе и ще гали!

2. Мокър сняг вали на вън, ноемврийчето на топло спинка сладък сън!

3. Падат есенни листа, ноемрийчето пълзи на ръце и  коленца!

Айде стига толкоз, че мога още 10-тина да сътворя  Embarassed Rolling Eyes

# 142
добро утро
доминика много ми харесват, особено №2 дали обече ще стане така  hahaha
аз мисля че ще правим снежни човечета е малките ще ги развалят

Последна редакция: сб, 23 сеп 2006, 09:26 от Клара

# 143
  • Sofia

05.11. - Катерина на мама buba_katinkа/Бранимира/,2800/50  babydust7 
 nuts 30.08.2006г., линия с елка и портомоне

а това,ама ми обясниха вече:-)

# 144
Добър ден!
Южния парк е добре  Hug за срещата

# 145
  • София
И ние ще дойдем. След обяд е по-добре, защото е доста по-топло. В 11 е още студ, а и ние спим тогава, но мен това не ме притеснява тя и в количката ще спи.

# 146
  • Sofia
Ако е следобед,пишете и нас,но ще потвърдя допълнително

# 147
тенкю за гриса. ще забъркам довечера да видим каква помия ще стане.
точно днес си мислих за шейна иреших да поискам от свекитата шейна за подарък за рд на петра. видях страхотни в един склад на тсм за 33 кинта. ама страхотни - големи, с добри дъги, широки. а отгоре на всичко и сгъваеми. и аз ще съм доволна, че в нашия закътан квартал има много мегдан за разходки с шпейна, а и те ще са доволни, защото хем е голямо, хем не е много скъпо, а те милите нямат много парички, а вероятно и детето ще се кефи. а майка ми каза, че си мислили да подарят кола с педали на петра. от тия дето по парковете ги има, ама малко по-малки. казах, че са луди и че ако ми тропосат такова нещо у дома, ще го изхвърля. освен това аз също реших какво да вземем на петра за рождения й ден. което си е напредък  Wink

# 148
Привет, въпреки че няма май никой в темичката  Rolling Eyes
майче, шейната е много добра идея Simple Smile И аз такова ще поискам от моите родители  Flutter Но засега нищо свястно не ми хрумва за нашия подарък за рождения ден  ooooh! Ади вече има цикламена триколка, с покривче и свирещо кученце. Има си едно слонче, дето е като конче - люлка и е за вкъщи. Вече съм изчерпана откъм идеи за подарък  newsm78

Днес накупихме една камара дрешки за есенния сезон за Ади. Мисля утре да врътна една пералня, дано само е по-хубаво времето, че да съхнат и да и обличам новото гардеробче!

И ми хрумнаха още заглавия, нещо много на поезия ме избива от мрачното време.

1. Подаръци и веселба има у дома, Ноемврийчетата стават на една!

2. Ноемрийската дружинка чукна първата годинка!

3. Люта зима е дошла, студ не плаши Ноемрийските деца!

Crazy

# 149
Доминика-тебе те е осенила музата,много хубави неща измисляш.
Майче-и аз съм за шейна,но сега много се колебая дали да не му взема такова колело за бутане,оня ден едно момиченце имаше в градинката и аз го сложих на него и той се чувстваше много добре.Та си мисля дали е подходящо сега да го купя или да изчакам другото лято.Мисълта ми е зимата дали ще може да се бута.

Общи условия

Активация на акаунт