majceto е НОЕМВРИйско майче, а през май очаква второ зайче

• 10 565
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • София
хе,аз чела недочела.Видях,че има среща,но си мислех,че е днес.Та се запътихме към парка Laughing
То вие се подготвяте чаак за другата неделя;)

# 166
ДУ.
Ние вече сме на линия. При нас нищо ново. Малката вече ходи смело. Знае къде може да падне и се държи здраво или пълзи, където не може да мине.
Добре дошла на новата мама.
Честито християнче на Деситка.
Микки, честито прохождане.
Ето снимки - http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9677&AlbumId=68075
Паролата е kiti2011

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 09:19 от buba_katinka

# 167
И ние се завърнахме от Първомай. Изкарахме си доста добре.

За срещата- ние можем и в 2 и в 16:30. Само дето наситина мисля че към 16:30 е вече малко късно. Така че както решите ние сме на линия.

# 168
  • София
Аз почвам работа в университета. Но пак ще имам време за вас Hug
А иии някой да е гледал Prison Break да каже как е сериалчето!? Сега съм си изтеглила първи сезон и довечера почваме да го гледаме. Гледам из форума има големи фенки.

# 169
Весела нова седмица  Wink
Първо да се похвалим. На есения панаир в нашето градче имаше един щанд с продукти от коzе мляко . Много хубаво кисело мляко и сирене zа Саши и zа нас , раzбира се Wink.  Окаzа се, че човека имал нещо ферма край съседното градче . Много добра находка  Wink
Аz до сега с ориz zа Саши не съм готвила. Веднъж направих zеленчуци с пуешко, тоzи уикенд направих телешко със zеленчуци ... смятам следващиея път да направя свинско. Общо вzето раzнообраzието на био месо с установен проиzход и животните гледани от майка си, а не отделяни и тъпкани с какво ли не, в блиzките магаzини не е голямо. Та се ограничавам в готвенето.
честито кръщане на Ема на Деситка.
НА Саши му иzрастват горните zъбки и мног ого боли  Sad Може ли да ми каже някой , който има опит, zащо венците на предните две zъбета горе са се подули отпред, а не на върха на венеца (дано съм описала добре какво имам в предвид  Wink)
шейна ще копуваме. Майче благодаря zа идеята zа ТСМ ската шейна. сега ще хвърля поглед на сайта  Laughing

# 170
Добър ви ден!
vivita- така беше и при Ирен с горните зъби, а и много я болеше
Това дете ще става танцьорка май - като чуе музика и пощурява , започва да се клати и крещи от кеф, танцува дори и като някой си тананика.
За срещата мисля , че два часа е добре
До скоро!

# 171
Здравейте
вчера се видяхме с майчето, по точно и гостувахме, нур много хареса детския кът на Петра,
аз съм очарована от Петра, пу да не са и уроки, голяма сладурана, лъчезарна, малко се разсърди че и се натрапваме, иначе като цяло семейство Филкови са прекрасни, на майчето много и отива бременността
след малко ще покажа малко снимки, майче добре ли е станало клипчето което снимахте, ще ми го пратиш ли някак си
честито проходила щерка мики
буба катинка- и нур е фенка на кофите,

# 172
Вивита, да така е с горните зъби подува се венеца отпред, дори и в пробиването има разлика. Елена в една от темите го бе обяснила много хубаво.
Срещата мотивът ми за два часа е, че е по-топло, но пък ние спим и на вън - та както решите.
Честито прохождане на бойните Мартина и Кити!

# 173
Elena_Ch, Препоръчвам горещо Prison Break!!  newsm10
Честито на всички проходили! Юлиана все още не ходи, но също като чуе музика или какъвто и да е ритъм започва да танцува, да тръска дупе, да пее.. от 6-тия месец е така.. И ние можем да дойдем на среща да се запознаем! Simple Smile На нас ни е удобно - 16.30, тъй като Юлиана спи преди това.

# 174
  • Карлово
За танцуването - и Марти танцува. Дори днес в кафето се поклащаше около стойката на чадъра. От малка на пилона Mr. Green
Имам проблем - не иска да яде с лъжичка. И с пластмасова, и с метална пробвах-нъц. Отдавам го на пробиването на три горни зъба почти едновременно. Дано да е период и отмине скоро. Някой имал ли е подобен проблем?
Геригърл, този път не успяхме да се видим в Първомай, но следващия-обещавам, стига да се засечем във времето.

# 175
  • София
Привет!
При нас нищо ново, Роси бута колички и реди строители. Илия е болен.
Микки, пробвай със силиконова лъжичка. Мекичка е и не дразни венците.
Елена_Ч, в кой университет работиш и какво (прощавай за любопитството)?

# 176
Добро утро.
Кити също танцува. На музика, на потропване и даже на пералнята - на всеки звук, който и хареса. Поклаща се и после се върти с вдигнати ръце. Има я снимана, но не знам как да пусна клипче да го видите.
Тази сутрин се събуди със сополи. Днес сме на доктор.
Кити, бута колички и бръмчи, събаря строителите, говори много всякакви думички, но на бебешки. Като е гладна или жадна вика няня, показва как се мият ръце, къде е лампичката, как се мие лице, на колко годинки ще стане, колко голяма ще стане и колко силна. Прави браво, уф, вдига рамене като иска да каже, че не знае нещо. Танцува на хей ръчички, хей ги две -  със ръцете. Май имаше и още, но все забравям нещо.

# 177
  • Карлово
Браво на Кити, колко много неща умее!
Днес е слънчево и ще използвам за разходка, че снощи като видях прогнозите-уф, пак дъждове Sad Най-готино е, че вече няма такива горещини и мога да не се прибирам на обяд. Пак по цял ден с количката ще скитам.
Успех с лъжичката-никакъв. Пробвах със силиконова, имах една, която и беше вече малка. Само като я види и стиска устни и врътва глава. Въоръжих се с търпение, нямам избор.
Лек ден!

# 178
петра не танцува, няма нови зъби, не спи през нощта, пълзи и повървява, ако я държи някок за 2-те ръце. на срещата в 2 няма да дойдем, вероятно, защото тогава спи. можем да дойдем в 3-4. но може и да не дойдем  Mr. Green
за нас нама какво да кажа, освен че още ми е лошо, но не толкова много; имам нова поръчка, от която нищо не разбирам, а аз ще я превеждам. някакъв прожекционен телевизор, ама много странен. сега разгадавам какво са произвели болните технически мозъци и кой знае какво нещо накрая ще излезе от превода ми.
клара - филмче има, но не знам как да го изпратя до теб. а така или иначе дадохме камерата на брат ми да направи всички записи на петра на двд-та. спазарихме се до кр. на другия месец (до нейния рд) да се е справил. тогава ще обясняваш какво се прави, за да се изпрати нещото.
днес ще смъкнем пак компа долу, така че ще пиша по-често. като ги видя тия стълби и ме домързява да се кача. не бях пускала машината 2 дни от мързел. сега ще се стегна. а и се налага да поработвам, така че по-ще съм на линия.

# 179
добро утро!
за срещата- ако е от 2:00, няма да дойдем. кейти просто не може да спи в количката.
вчера бяхме в тукашната градинка и се бяха събрали страшно много деца. всички обаче по-големи и вече ходещи. е, кейти не ме остави и секунда да седя. искаше да гони и да стигне всичките, но нали още не може сама  ooooh! яде какво ли не и откъде ли не. едно дете в суматохата ни пи от шишето с вода, докато се усетя. въобще беше малка лудница. като се прибра, спа 3 часа и половина, което е рекорд за нея. днес може би пак ще ходим, че от утре го дават дъжд.
утре ще ни сменят дограмата. сега ще трябва да местя и покривам всичко, че като знам какво става след майстори  ooooh!
исайкова, кажи как си, оправи ли се  Hug
хубав и слънчев ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт