majceto е НОЕМВРИйско майче, а през май очаква второ зайче

• 10 563
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро, мами!
Днес излизахме рано-рано да заведем бати на детска. Сутрин е много хубаво да се разхождаш, поне на мен целия ден ми върви добре след това.
Сиси, снощи гледах три серии на Prison break. Мноооооого ме накефи. И този красавец дето са го изтипосали в главната роля.  Mr. Green
Симка, не е тайна. В биологически факултет (Софийски уни). По един проект за две години.
За срещата, все мие  тая кога ще е. Ние сме без кола, та ми е еднакво неудобно с двамата. А иначе в количка спим прекрасно, тъй че давайте, казвайте кога ви е удобно. На мен (предполагам и на другите, които са за два часа) ми е удобно, защото първия сън на Калинка и е от 10 до 12, става, обядва и два е точно за игри. Но както казах вече, все ми е тая.

# 181
  • София
Юка,благодаря че попита:)
изписаха ме от болницата, за съжаление в същото състояние.Вече не си меря темп.че ми писна.От днес почвам да тренирам и надявам се да съм по добре.Тези дни ще излязат резултатите да видим преборила ли съм бактерията.
Темп. е могло да бъде на хормонална основа.3 месеца нямах менстр.Слава богу ми дойде онзи ден и от тогава значително по-добре се чувствам./и за първи път нямах температура/
За срещата-аз предлагам да има два отбора-единия от 2,другия от 4 часа.Mr. GreenТака или иначе не можете да се спогодите за час:)
Ние все още нямаме зъби-сигурно сме единствените останали JoyНо пък до два три дни очаквам да излязат двете долни.Вече се виждат,и се вижда беличкото и на двата.Така,че имаме поне зародиши:)
Другооо---интересно ми е Симка да разкаже в малко повече подробности-и Тити де -за срещата на форума.
Май не се сещам какво друго да пиша. Laughing

# 182
  • София
О, Исайкова, добре си се завърнала. Хайде повече хубави неща да чуваме от теб. Как е Кристи? Спря ли вече окончателно да го кърмиш?

# 183
  • София
Спрях.Не го кърмя. Цедя се все още-разгеле почна да намалява кърмата.
Исках до годинка да го кърмя,но и 10 месеца са все нещо.
Сега е време малко да помисля и за себе си:))))
Та такам.
Пропуснахме си лятната почивка,сега тррябва да мъдря къде ще ходим.Някъде по планина.
Иначе Кристи е добре-да чукам на дърво Heart Eyes

# 184
  • Карлово
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15787&AlbumId=68248

Ето ви малко снимки на Марти

# 185
Elena_Ch, радвам се, че ти харесва Prison break!  thumbsup Хубаво е, че можеш да гледаш по няколко серии наведнъж, че иначе оставаш без търпение! Ние сега гледаме втори сезон и на седмица по 1 серия излизат долу-горе.. Наслаждавай му се! Аз скоро догледах 3-ти сезон на Nip/Tuck (Клъцни/Срежи) и захванах 4-ти. Той е доста брутален, но е хубаво да се гледа и нещо по-различно.. въобще в нашето семейство се тачат сериалиите (включително и анимационни сериали за възрастни - никога не съм предполагала, че ще ми харесат). Ако те интересуват и други, които гледаме заедно с мъжа ми, мога да ти ги кажа и ако искаш пиши ми на ЛС, за да не занимаваме останалите. Огромно удоволствие изпитвам вечер след като Юлиана заспи да си взема (ем Simple Smile) душче и после да си пуснем нещо, това е най-добрия релакс напоследък..
Исайкова, 10 месеца кърмене никак не са малко! friendship Сега се концентрирай върху други неща! И ние пропуснахме лятната почивка поради физическа невъзможност и сега ще се ходи по планините, а може и зимата на море, но не в България, а някъде на топличко.. иска ми се..  Embarassed

# 186
а ски през март зле ли звучи? имам предвид ски за детето. аз не мога да карам, но съм чувала, че за дребните било хубаво отрано да се качат. а филков направо ще си умре от кеф, ако се навия. и ако е ок за детето, разбира се. да има скиор тук, който да ме светне по тоя въпрос?

# 187
  • Sofia
Здравейте хора,

отчет от нас:-) Днес ни мериха и теглиха:8780 кг./73 см..
Исайкова ,добре дошла:-)

# 188
Отчет и от нас - 8750 и 69см.
Изписаха и витамин C и калций. Да капя ксилметазолин. Иначе всичко с изключение на носа е добре.
Исайкова - 10 месеца са си добре. Аз се цедих 9 месеца и половина - после кърмата ми спря за 4 часа, след като лепнах този грип с разстройството и повръщането от Кити. Поне се радвам, че спря без сътресения, мастити и т.н. Мога да кажа, че за цялото време не ми се запушиха гърдите нито веднъж - ура.

# 189
майче, според мъжът ми, които е скиор от както се помни, не се препоръчва преди 3-4 годишна възраст на детето.

# 190
  • Карлово
Майче, миналата седмица се видяхме с наш приятел, който дълги години е ски-учител на Пампорово. И точно този въпрос коментирахме-да му изпратим Мартина да я учи. Но той препоръча най-рано като навърши три години

# 191
оки - няма да си пребивам детето. за сега. Mr. Green след още 2-3 подобни нощи като предишните може и да преосмисля  Mr. Green

# 192
  • София
Oх 10км за първи ден стигат.Тва сауна слима е хубава работа.Без да го включвам в контакт ,само докато тренирах си свърши чудесно задължението Mr. Green
Сега съм освирепяла от глад.Но ще въздържа.Трябва 20кг да смъкна. ooooh!
За гърдите-намалява,намалява.До скоро цедях по 500гр на ден,ама вече не цедя-мързи ме.
за ските-и мъж ми е тренирал доста време и той е мераклия да учи Кристи.Но има време-все ощене ходим,камо ли да караме ски:)
Мики,защо не участвате в книгата на Гинес с тези мигли Wink
Мерси,еспри

# 193
При навършване на 3 г. на детето може да се качи на ски, знам го от мои познети скиори, които организират ски-училище за деца по детските градини, но ние трябва да почкаме малко! Simple Smile Пробвайте друг спорт дотогава, например тенис! Simple Smile
Ох, Исайкова, завижадм ти, че можеш да спортуваш и още много неща, некърмейки! Нямам търпение и за мен да дойде този период и да обърна повече внимание на себе си по отношение на телосложението, но когато е писано, сега трябва манджа, за да има пълна цица!  Laughing

# 194
  • София
O, Sisssi, на нас това ни е семейното удоволствие вечер. За друго сме много скапани. Но като че ли повече гледаме научно фантастични, но Prison Break снощи изби рибата.
За спорт преди 3-4 годинки децата нямат двигателна култура. Може там да тича, да се мори, но не и да запомни нещо кой знае какво. Аз тази зима започвам Боян на зимни кънки и аз със него. Зимният дворец е близо и е приятен спорт. По късно може и хокей да му поизбият зъбите  Mr. Green
Исайкова, ама много липсваше.
За килограмите, сега пия чай, че последните 3-4 ми се опъват. Иначе не вярвам само с чай да се смъкнат 20кг.
Хайде отивам да готвя вечерята.   chef
Аватара ми много ли е тъмен или това е от моя скапан монитор?

Общи условия

Активация на акаунт