majceto е НОЕМВРИйско майче, а през май очаква второ зайче

• 10 560
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Сиси,така,така.ще дойде и твоето време Wink
Ели,сега ще си наваксам Mr. GreenЧак ще ви досадя отново Mr. Green
Какъв чай пиеш?Аз четох в "Красива мама" за някакъв и мисля да го взема да го пробвам.Но преди това ще опитам 14 чудо макс.
Ох свят ми се вие.Не е леко да храниш тези килограми. CrazyПо скоро да не ги храниш Joy

Аватара,не е светличък-но пък е мн хубав Heart Eyes

# 196
  • София
Чаят се казва "Биободи", на Биопрограма (старопланински и родопски са техни). Има го само в Била, обърнах аптеките и го няма. Струва 0,80лв Сега го почвам.

# 197
  • София
Ах,добре-пиши после как ти действа.
                                            oops
Оф спирам да пиша,че ще запълня страниците Embarassed Blush

# 198
аватарът е тъмничък. но и така става. като се има предвид, че аз си нямам  Laughing
за килограмите - да си кажа, че скоро няма да съм актуална  hahaha последните 2 седмици свалих почти 3, което е супер от определена гледна точка. сега съм на положението отпреди петра. но не и що се отнася до формата, разбира се. след сегашното приключение ще видя докъде ще се докарам. надявам се и сега да не прехвърля 10 кила, ама да видим кое и как ще е.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 21:45 от majceto

# 199
привет от нас.
Исайкова-добре си се завърнала и се радваме че вече си наред.Много целувки на Криско.
Майче-мен много ме е страх от ски и със сигурност няма да пусна малкият.Нали баща му е тренъор по футбол и е ясно какво ще тренира.
За кърменето-мислите ли че мога сега да започна да пия чай за лактация.Никога не съм пила досега,кърмим се само вечер преди лягане и 1-2 пъти през ноща,но искам да го кърмя поне до 2.5 години,а тези дни съм се притеснила че няма да имам newsm78(само не ми се смейте).............много Hug Embarassed

# 200
  • София
Мименце,няма за какво да ти се смеем.Защо да не можеш-пий си.На мен хипския много ми действаше.

# 201
  • София-там нейде в западната част
ново прпеброяване за срещата 01.10.2006 - неделя час ?... Южен парк

деситка,геригърл,ружа,моан,майчето,юка,котето,мименце?,елена-ч,есприт,точева,сиси

миии часа остава не доуточнен все още ние към 2ч. спим но можем и в количката ... така че и за 2 ме устройва и за 4 часа ... ако някоя мама съм пропуснала моля за извинение че в момента така се прозявам яко едвам дописвам и ще си лягам

дам горните здъби и на нас по-трудно ни избиват ... но вече яко си хапем с единя
... малеее като си гледам този и другите постинги ме избива на смях  hahaha дано ми разбирата екакво сам писала ... като гледам бая букви съм прибавила към някой думи в бързината ама ме мързи да редактирам ... здъби това е един пример  Joy стана ми смешно
елена-ч за сериала и аз съм се наточила да го гледам но още не съм го свалила ... но вече със сигурножт се запалих все повече
доминика много хубави заглавия на бъдещи теме ... поздравления ... мен главата рядко ми ражда идей за заглавия
лека нощ от ме н  Heart Eyes

# 202
  • София
Деситка, какво чакаш, почвай да теглиш. Виж колко е часа, до сега гледах готините затворници. Както казваше една фенка: Искам и аз там Wink Сериала е много добър.

# 203
  • Карлово
ДУ!
Каквото е мрачно и дъждовно, очертава се форумски ден.

# 204
Добро утро.
Ние си имаме баба до неделя. Кити е болничка. Цяла нощ не е спала. Много плака, носът и беше запушен. Дано по-бързо и мине тази хрема.
За отслабването - аз пих черен чай, китайски, не му разбрах името. Сутрин на гладно с една супена лъжица ябълков оцет. И има ефект. Доколкото разбрах става всякакъв черен чай.
За спорта - мисля да пиша Кити като стане на 3-4 годинки на тенис и на плуване. Но ще видим, тя може да си избере нещо друго.

# 205
  • Димитровград
Здравейте и от нас!При нас нищо ново и интересно,мама е ученичка и така.Едита си играе,като и писне-аз играя с нея.Много е пораснала,и другите бебоци също.Хубав ден!!!

# 206
  • Карлово
Буба, бързо да оздравявате! Много е гадно със запушен нос. И Марти така не спи по цяла нощ, когато е хремава.

# 207
  • София
Здравейте,

Буба, дано се оправи Кити по-бързо!
Вчера Калоян ме изненада - баба му го е научила да казва на колко годинки ще стане и в отговор показва с пръстче и казва "ена"  smile3501.
Вчера сутринта съседката срещу нас тръгна да ражда и като ме налегнаха едни спомени от преди 10 месеца и половина. Все още не знам дали имат вече бебе.
Иначе нищо ново от нас.
Приятен ден.

# 208
привет  Wink
zа ските по ски курортите съм виждала доста дребосъци, еджам ходиха, но ги слагаха на ски, а непроходилите в шейната в едно zимно подплатено с коzина чувалче ... Таzи година zимната ваканция Саши ще е с шейна, zа догодина ще пообиколим ски училищата да попитаме от колко годинки ги вzимат и ако раzберем нещо ново ще пишем  Wink
Планирахме си 4 дневна ваканция теzи дни на планина, но времето е едно кофти и се надяваме да иzкараме все пак добре.
деситка, горните zъби и Саши мног ого болят и много трудно иzбиват.
Мики и Саши откак му растат горните zъби често не ще да го храня с лъжичка. Тогава му давам раzни парченца кашкавал, варено месце, zеленчуци и хлебче  да се храни сам.
Саши е  zаписан на плуване zа бебета, като проходи ще го преместим в групата zа поъголемки. Друг подходящ спорт zа сега не мога да му иzмисля. Купих му вече колело с 3 колела, но още е малък zа него, още не се осмелявам да го воzя с мен на колелото (той си има седалка zакрепена на багажника отzад. Тя е много стабилна, но аz не съм  Wink)
Друго няма освен при нас  Wink ЛЕк ден на всички  Wink
Сериали не гледаме, попрочитаме по някоя книга ... малко по малко ,  че многобърzо zаспиваме иzтощени иzморени  Joy малкия енергогенератор може да омаломощи няколко въzрастни вzет zаедно  Laughing

# 209
  • Gabrowo->Sofia
добро утрооооооооооо
Мименце, можеш да пиеш чай. Не пречи на нищо, ако не помогне за стимулиране на лактацията, поне ще получиш някое и друго полезно вещество от него. Аз питах нашата лекарка колко време мога да го пия и тя каза - колкото си искам или докато кърмя.... На мен обаче за месец и нещо ми писна от него, пък повече кърама не усетих. Ти хич не се притеснявай, докато Краси има желание да суче и кърма ще има. Дано желанията ви съвпаднат, защото ако той се откаже преди 2,5 год. и чая няма да помогне.
бубе, има едно кремче Низита, за запушен нос. Купи го от някоя аптека и слагай в нослето 3 пъти на ден, като последния да е преди сън. При нас това помогна за по-спокоен сън. Има и хомеопатични таблетки против хрема Коризалия.
Е, додох акъл, сега отивам да си играя с Иван

Общи условия

Активация на акаунт