majceto е НОЕМВРИйско майче, а през май очаква второ зайче

• 10 557
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
ДУ и от нас. Ама че гаден ден се очертава днес- мрачно, мокро и студено......много мразя такова време и настроението ми е в унисон с него... Crossing Arms
Исайкова, добре си се завърнала при нас   bouquet За кърменето няма какво да се разочароваш- десет месеца са си почти година така или иначе, а и сега може и да вземете да спите по цяла нощ, което сигурно бързо ще ти повиши настроението  Wink Браво и за амбицията за борбата с кг  Peace Пожелавам ти успех! Аз реших, че няма да чакам да спирам с кърменето, за да се стегна  и вече даже имам някакви крехки победи  Sunglasses
Майче, ти сега си гледай бебетата, пък кантара после искаш или не ще се бориш с него. Така или иначе майчинството ти се отрази разкрасяващо с Петра, 100% сега ефекта даже ще двоен!
Бъба, бързо оздравяване на Кити! Много е гадно като са болнички. Сигурно си знаеш, но да кажа все пак- Янинка като беше със запушен нос нашата доки, която е факир просто, ни изписа едни капки, които могат да се забъркат в аптека, а можеш и сама да ги направиш с физ. разтвор и 1% адреналин, които до сега винаги са ни помагали за 3-5 дни всичко е ок. Кажи ако искаш да ти дам рецептата и си се консултирай с твоята педи.
Иначе при нас нищо ново, освн че на мен ми се стовариха сто проблема на главата и все още се боря с тях, но така е в живота.....
айде, че станах досадна...Приятен и весел ден на всички и много нови постижения на буболечките и днес   bouquet

# 211
Привет.
Тук е мрачно и судено, досега валя гаден дъжд. Нещо нямам насторение, след вчерашния топъл и слънчев ден сега ми е много скапано  Tired
микки, много хубави са снимките! Малката е супер с това елече, и как стои само! Честито прохождане!
бубе, и аз да кажа - бързо оздравяване на Катеринка!
исайкова, както вече ти казаха - 10 месеца са си 10 месеца- хич даже не е малко! А сега вече можеш да се наслаждаваш пълноценно на биричка, нощен сън, да хапваш каквото ти душа поиска  Mr. Green

За спортовете - мисля, че са още много малки децата за спорт. Лазенето, изправянето, тичането в проходилката, ходенето при проходилите са напълно достатъчни за крехката им костна система. Мисля, че лека гимнастика може да им правим, ама какви ли полза от нея, щом могат всичко гореизброено  Grinning

# 212
  • София
Здравейте, аз вече трети ден не мога да се разпиша, става така, че сутрин включвам компютъра, авечер го изключвам, без да съм влязла никъде Close Но Вики просто не ми остава минутка спокойствие, изведнъж я обзе неистово желание да  ходи и сега тренираме новите й умения Mr. Green Взехме каишки за прохождане, но не са ми удобни, друго си еда те боли кръстът и да си наведен нон стоп Twisted Evil
Бубе, на нас много ни помогнаха капки за нос Вибрацил, дано бързо оздравее Кити Hug
Исайкова, не се тормози, ти кърми напълно достатъчно, след като организмът ти е така изтощен, няма смисъл  да се мъчиш, а и както каза Мечето, има си и добри страни, можеш да хапваш и пийваш, като едно време Joy

# 213
диди 79 - малеее, какво ти е умятно детето. моето не е.
спорт - рано е. достатъчно се фъчка по пода. просто се позачудих за ските. ей тъй ми хрумна. от скука  Crazy
мече - тенкююю reverance и гледай да сбориш неволите бързо.
поля изчезна нещо. а ми се върти из акъла, че само месец трябваше да си е в бг. т.е. вече би трябвало да има нет под ръка. шошка и тя тъй. сердика също малко се позатри.
филми не гледаме. за съжаление и книги много-много не чета. поне не с темпото, което бих искала. за последния месец попрехвърлих няколко, но само защото бяхме на почивка без детето. откак пак сме двечките положението става катастрофично затъпяващо.
беба - и намен каишките не са ми удобни.

# 214
  • Gabrowo->Sofia
абе на мен каишките са ми удобни, но на Иван не. Сега навън го държа да яката или за блузката на рамото, да не се претрепи

# 215

Ние няма да се хвалим с нови умения.

# 216
  • София
хаха,ще ям и ще пия.
Тъкмо вярно се зарадвах,че може да удара някой шот тези дни.Ноооо-нали съм на диета-ни ядене,ни пиене ще видя. ooooh!

И нас бройте за срещата.

# 217
Аааааааааа, тук съм, тук съм, но нали свеки ми е на гости, та последните дни чистих къща като за нея (зодия Дева, не знам дали ви говори нещо това Mr. Green) и сега я занимавам.
Онзи ден бяхме за последната хепатитна ваксина, по този повод ни премериха - 76 см, 10130гр. А изобщо не изглежда дебел, няма сланинки newsm78 Тежки кокали като мама сигурно Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Днес ме притесни, спа първо три часа, след час пак час и половина и сега пак спи. Ми премерих температурката - 38.8  Sad Ще чакам до довечера да видя как се развиват нещата. А тъкмо ни се успокоиха нощите...............

# 218
  • Gabrowo->Sofia

Днес ме притесни, спа първо три часа, след час пак час и половина и сега пак спи. Ми премерих температурката - 38.8  Sad Ще чакам до довечера да видя как се развиват нещата. А тъкмо ни се успокоиха нощите...............
хм и Иван спа час и половина сутрита и сега пак спи, ще взема и аз да премеря температурата.

# 219
не ме плашете - и Деян спи вече 2 часа, дидди, да не е просто от времето?

# 220
а пък петра не спа. в обичайното си състояние е, т.е. видимо не е болна, но има "вагарец в задника", както казва баба ми. не че знам какво значи, но звучи като да го има  hahaha
да ви се оправят децата, ей...

# 221
  • София
не ме плашете - и Деян спи вече 2 часа, дидди, да не е просто от времето?
От времето е .И аз да имах възможност да спя-и аз щях да спя постоянно.
Кристи пък спи всеки ден по 3 пъти.Не се притеснявам.
Притеснявам се,ако не спи Mr. Green

Поздрав за Гуини Heart Eyes
     #Milti #Milti #Milti

# 222
  • Sofia
Здравейте мами,
Вашите деца спят,а моите зверове изобщо не искат ни нощем ни денем.На Йоско му пробиват поредния чифт зъби,а Марина е болна и мрънлива.Simple Smile

# 223
  • София
Здравейте!
И ние днес бяхме на консултация - 9,150кг. и 73 см.
И да ви почерпя, днес моя мъж има рожден ден Wine Glass cook
За срещата ние продължаваме да сме в списъка засега, ако нещо се промени ще кажа.А защо неизберем някакъв час между 2 и 4 ?Компромисен вариант Simple Smile
Друго ново около нас няма.
Лека вечер ви пожелавам, а аз отивам да празнуваме Grinning

# 224
Ружа, честито!  bouquet да ти е жив и здрав, да се обичате мнооооооооооооого и да се слушате взаимно!
Малик сега спа три часа и накрая не изтърпях и го събудих. Той ГОРИ. Но е в добро настроение. Ще меря темп. след малко, чакам го да се изака Laughing

Общи условия

Активация на акаунт