Исайкова, добре си се завърнала при нас
За кърменето няма какво да се разочароваш- десет месеца са си почти година така или иначе, а и сега може и да вземете да спите по цяла нощ, което сигурно бързо ще ти повиши настроението
Браво и за амбицията за борбата с кг
Пожелавам ти успех! Аз реших, че няма да чакам да спирам с кърменето, за да се стегна и вече даже имам някакви крехки победи 
Майче, ти сега си гледай бебетата, пък кантара после искаш или не ще се бориш с него. Така или иначе майчинството ти се отрази разкрасяващо с Петра, 100% сега ефекта даже ще двоен!
Бъба, бързо оздравяване на Кити! Много е гадно като са болнички. Сигурно си знаеш, но да кажа все пак- Янинка като беше със запушен нос нашата доки, която е факир просто, ни изписа едни капки, които могат да се забъркат в аптека, а можеш и сама да ги направиш с физ. разтвор и 1% адреналин, които до сега винаги са ни помагали за 3-5 дни всичко е ок. Кажи ако искаш да ти дам рецептата и си се консултирай с твоята педи.
Иначе при нас нищо ново, освн че на мен ми се стовариха сто проблема на главата и все още се боря с тях, но така е в живота.....
айде, че станах досадна...Приятен и весел ден на всички и много нови постижения на буболечките и днес

Но Вики просто не ми остава минутка спокойствие, изведнъж я обзе неистово желание да ходи и сега тренираме новите й умения 

и гледай да сбориш неволите бързо.

Тежки кокали като мама сигурно
Ще чакам до довечера да видя как се развиват нещата. А тъкмо ни се успокоиха нощите...............