majceto е НОЕМВРИйско майче, а през май очаква второ зайче

• 10 553
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
39.9....Но говорихме вече с нашата педиатърка (която просто няма как да не похваля - мога да и се обадя винаги, по всяко време на седмицата и денонощието и е винаги еднакво внимателна, мила и готова да помогне, абсолютно злато е!!!!!!!!!), така че запазваме хладнокръвие. А Малечко пак спи. Всичко на всичко днес е бил буден по-малко от пет часа. Ще видим как ще се развият нещата.

# 226
тя какво ви каза да правите, Сердика?

# 227
Сердика дано да не е нещо сероизно. И наистина какво ти каза да равиш?
А Кити не спи - реве и денем и нощем.

# 228
Ами първо да запазим хладнокръвие Mr. Green
Над 39 Ефералган, иначе не. Усилено кърмене, преди лягане една хладка баня, течности, ако не иска твърда храна, да не го карам, да избягвам киселото (плодово пюре, пюре с домати - това, защото ми направи впечатление, че днес много се мръщи именно на тези неща)....
Иначе смята, че е лепнал някое вирусче и да наблюдавам внимателно за други симптоми - разстройство, кашлица, нослето и най-вече общото състояние на детето и неговото настроение. Закача ли се, играе ли? Показва ли признаци на апатия? И т.н., тя наговори толкова много неща, че половината ги забравих, но мисля, че другата половина засега ще ни стигне Wink

# 229
здравейте
бързо да се оправят бебоците,
в това време и аз бих спала, напоследък спим до по късно, явно заради мрачното време, Нур горе долу спи нощем, но винаги има някъде около час в който иска да я носим на ръце, и то малко аз, после се сеща че иска да суче и аз я прехвърлям на моя мъж и така, за сега държим фронта
нови умения нямаме, освен че се става все по инатлива, много се сърди и тръшка, дано да отмине бързо това и лошо поведение,
много добре бута колички, но като залитне веднъж два пъти с тях и става ужасна, реве  , тръшка се , хвърля ги, изобщо изкривява ужасно, а иначе пак ходи да се пробва да бута, има ли други инатливи глупачета като нур  newsm78
за срещата, може и да наминем, тя нур по принцип спи от към 12 до към 14, образно казано, и в зависимост кога се събуди ще се отправим към срещата, но тя може и въобще да не заспи
аз още нямам цикъл, има ли други като мен, или аз нещо давам дефекти, трябва ли вече да се притеснявам
ружа да ти е жив и здрав и много да ви слушка

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 23:19 от Клара

# 230
сердика, дано не е нещо сериозно и да мине леко и бързо  Praynig
аз температура досега не съм мерила на кейти. винаги я целувам по челцето. и така разбирам. понякога е била малко топличка, но слава богу- малко и не ми се е налагало да я меря. имам предвид, че избягвам да се шашкам излишно с термометъра. особено откакто показа такива рекордни стойности с моя мастит. намразила съм го.
а за спането- и кейти днес бележи рекорди. от времето ще да е. сутринта спа 2 часа, следобед пак толкова и едва дочака 8, за да заспи вечерта.
имам предложение за срещата. защо не се срещнем там, където бяхме предишния път за базара, там на кръглата градинка, не знам как да го обясня, че не съм наясно с парка. и срещата да започне от 2 часа, пък който когато свари  Mr. Green целодневна среща. то е ясно, че режимът на толкова много бебета няма как да съвпадне, все на някой ще му е неудобно  Thinking
и накрая да ви се оплача. днес не ни сложиха дограмата, защото от 4 прозореца, размерите на 3 бяха объркани. и то с по ЕДИН метър разлика. чудя се да плача ли, да се смея ли.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и когато се обадих във фирмата да вдигам скандал, секретарката ми каза- е, вие не ги ли сложихте поне временно тези прозорци  #Crazy #Crazy #Crazy трябваше да разбием по половин стена, за да станат с тези огромни размери. ужасена съм от ролпласт.  #Cussing out толкова прехвалени.
спирам, че стана роман. мъжът ми обаче е на мач тази вечер, детето спи и времето е пред мен....клавиатурата също  Mr. Green

# 231
Добър вечер!
Сердика, аз на твое място незнам дали бих успяла да запазя хладнокръвие, 100% щях да се паникьосам. 39.9 не е шега работа! Да оздравява Малечко бързо-бързо!
Клара, има имаа, и Ади се нарежда в редиците на сръдливите и инатливи деца  Mr. Green От 10-тина дена се опитва да се налага, ама на мен тия не ми минават  Joy Бързо я вкарвам в правия път, да видим кой е по-инатест  Crossing Arms Ама пък много си я обичкам и като и се скарам и се кротне си я гушкам и целувам  Heart Eyes  За цикъла - ами ти кърмиш, сигурно затова още не ти е дошло. Споко  Wink

За дългото спане - от времето е наистина. Ади вече 2 дни спи до 8.30 - 9.00 часа. Първия път чак се ошашках какво и има, че толкова късно се събуди. Обикновено сутрин към 7 часа вече подскача из леглото си и с нетърпеливо пищене чака да се размърдаме и ние.

Юка, и на нас ни се случи такава случка с дограмата. Само дето ние я сменяхме през късна есен и точно в деня, когато я слагаха валеше дъжд и беше ужасен студ. На нас ни объркаха размерите за прозорците в кухнята. И сложиха временно ония сбърканите прозорци, и понеже стъклата бяха по-къси от самата рамка влизаше ужасно студен въздух. Цяла седмица се моткаха, та хем ни беше студено, хем и с мухи се напълни  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ружа, да е честит рождения ден на съпруга ти! Весела почерпка   Grinning

Айде чао от мен, пак се разписах много  ooooh!

# 232
За пръв път и аз да кажа - Добро утро! Wink
Снощи ме заведоха за пръв път на мач от такъв ранг - Левски: Челси, естествено! Брат ми е футболист и през годините съм ходила млако по стадиони, но.. такава атмосфера за пръв път усетих, дойде ми много освежаващо, разтоварващо.. даже повиках малко заедно с целия стадион.. а и вълна за пръв път правих!  Laughing И май повече гледах публиката, че ми бяха много интересни, отколкото мача. Simple Smile Убедих се, че футболът е някакъв своеобразен вид религия! Thinking Имахме си баба, кърмих Юлаина към 19.30 и тръгнахме, като по целият път до стадиона се огласяваше от песни (живеем сравнително близо). Малко ми беше притеснено да не търси пак цица, но добре са се справили, заспала е още преди да започне мача. Прибрахме се към 12.30, а тя се събуди чка към 3.30 през нощта за огромно мое очудване, тъй като напоследък се буди по много пъти.. а аз вече щях да се пръсна.
Клара, аз също все още нямам цикъл, кърмим се усилено. На моменти и аз се тревожа, но пък е хубаво без, нали!? Wink Мисля, че си е нормално, на кумата ми й дойде чак след като спря да кърми - след 1 г. и 4 месеца някъде!
Хайде хубав ден на всички с много усмивки от бебоците и по-малко сръдни!   bouquet

# 233
сиссси - готино. Само дето валеше.
аз пък имам да прибирам още 4 колета багаж/28 кг/ и се чудя къде да ги сместя.
юка, имаше тема против ролпласт в Дом и семейство.
а така ме мързи да заведа малчо на консултация.......

# 234
  • Sofia
Добро утро мами,

Ружа да ти е жив и здрав мъжа:-)
Поредната безсънна нощ при нас.А дано да е избил този зъб вече:-)
За срещата:Ние май отпадаме.Поканиха Марина на рожден ден в Патиланци и се изнасяме натам:-)
Ето малко морски снимки със закъснение:Правени с телефон.
http://new.photos.yahoo.com/adriana_tzenkova/photo/294928803115330041/3
http://new.photos.yahoo.com/adriana_tzenkova/photo/294928803115410845/2
http://new.photos.yahoo.com/adriana_tzenkova/photo/294928803115420522/1
http://new.photos.yahoo.com/adriana_tzenkova/photo/294928803115358351/0

# 235
Добро утро.
Тази нощ беше по-спокойна. Хремата на Кити е в нова фаза - вече не и тече носа,а е със запушен нос и никакви капки не го отпушват. Дано мине по-бързо, че много трудно диша и постоянно и хъхри носа.
Серди, Малик как е? Смъкнах те температурата?
А при нас объркаха една врата. Добре, че беше вътрешна и не ни влизаше студ. Ама май всички фирми правят грешки.
Тити, не ти завиждам. Мразя да подреждам багаж. Ама ми се налагаше доста често.
Лек ден на всички.

# 236
  • Карлово
Докато се натуткам, то стана Добър ден! Laughing
Сердика, Буба, скорошно оздравяване на бебоците!
Клара, и аз съм още без цикъл. Скоро ми попадна една тема в кърмаческия, имаше мами с по 20 месеца без. Какъв кеф само!
Ружа, честит ти рожденик, на патерица!

# 237
ЧЕСТИТ последен МИНИ РОЖДЕН ДЕН на музиканта на Тити   bouquet Heart Eyes Да ти е жив и здрав и скоро да се научи сам да ходи на консултация, че да не ти се налага на теб  Wink
Ружа, ЧРД на патерици и на твоята половинка! Много да го слушкате и да си го гледкате! А за Хит- трябваше да викнеш нещо, да подложиш крак.....много ме е яд. че сме се разминали! Другия път не ни оставяй да офеикаме така лесно  Grinning
За лошо поведение,мисля че можем да поведем класацията даже- то не е тръшкане, крясъци, огъване и ритане! Абе уж ми е възпитано детето-като влезем някъде и първата и работа е да поздрави с махане всичко живо поне по 7 пъти, пък нещо с ината си не можем да се преборим  Thinking А и аз не обичам да се карам, че после се чувствам виновна и се си намирам извинение да не и  повишавам тон  Rolling Eyes
Юка, адски е гадно това с дограмата! Ние като събирахме оферти и в Ролпласт ходихме, но нещо не ни дадоха добри цени и се отказахме и май добре е станало! Ние сложихме от Алистерм и нямат грешка! Три етажа къща с нямам идея колко прозореца и нито на едно място нямаше и милиметър несъответствие. Сега и чорите от там ще слагаме, пък да видим...

Айде аз отивам да преслевдам яна из къщата. че само така мога да я накарм да закуси....в движение  #Crazy

# 238
привет  Wink
Има с какво да се хвалим  Laughing Саши пълzи, лаzи и както ще да се нарича  Wink най после се престраши и видя, че не се мре от таzи работа  Laughing Даже вчера се иzправи сам на шкафчето и раzхвърля всичко, което докопа от там  Laughing Голяма смелост от негова страна, какъвто е предпаzлив и както си паzи животеца  Laughing
Иначе времето е отвратително, zа раzлика от вчера, дано пак се оправи ,че не zнам какво ще правим иz таzи мъгла в планината  Joy
На болните бебоци желая бърzо оzдравяване и да се преборват смело с вирусите  Wink
Предните zъби наистина много болеzнено иzрастват  Sad
Има ли някой от готвещите пюрета, който да е zабеляzал, че ако zамраzи част от пюрето и после я даде раzмраzена, бебето го боли коремче?
Лек ден  Wink

# 239
петра има 3-то зъбче - голе в ляво.
вивита - аз тепърва зпочвам да готвя. не съм замразявала за детето, но и не мисля да го правя - аз лично не обичам замразени и след тов размразени храни, дори да сами любимите.
нашата дограма е от ролпласт. не съм доволна - имаше страхотни луфтове, които запълниха с пяна. а после е много трудно да направиш ъгъл на 5 см. пяна. освен това механизмът на прозорците, които най-често се отварят - на спалнята и кухнята, се сдухаха още на първия-втория месец. викахме момчетата 2-3 пъти. те оправяха проблема, но след кратко пак се получаваше същото. вече не ги и викаме, а блъскаме със замах, за да затворим. вече им свикнахме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт