majceto е НОЕМВРИйско майче, а през май очаква второ зайче

• 10 553
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • София
За  лошото поведение-мисля, че сме първенци, вчера Вики не заспа цял следобед, от 12.30 до 8, подлуди ме, накрая вече и двете ревяхме, тя-от инати, аз-от изтощение, кошмарен беше вчерашният  ден Mr. Green Сега й никнат двата горни зъба, дали е заради тях, или просто е своенравна и неспяща, не знам Close
Сердика, бързо оздравяване Hug
За срещата-много искам да дйдем, но уикенда сме без кола, услужваме я на един приятел и не знам дали ще се организираме да стигнем до центъра.

# 241
майче , ясно , но четох някъде, че може да се zамраzява. Аz не приготвям в повече нарочно, просто слагам няколко вида zеленчуци и става повече отколкото очаквам и не може да стои в хладилника. Сега си мисля, че което е в повече може да стане на крем супа zа нас  Joy

# 242
вивита - на мен ми хрумва нещо друго - докато нещото е още врящо, мяташ го в бурканчета на винтове, затягаш капачката и обръщаш с дъното нагоре. така ще е нещо като стерилизирано.

# 243
  • София
Хайде, наспахме се, цели 40 минути Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 244
майче и това е мног одобра идея  Wink никаква супа zа нас , глад и беzсъние  Wink голяма работа са децата  Joy

# 245
Аз пък се разболявам  Confused
Цяла нощ ме боля гърлото, сега дори е по-зле, смуча Стрепсилс през 2 часа и нищо ...
И Ади нещо не ми харесва, дано не я разболея, че ще си изям ушите от яд  Twisted Evil

И една добра новина - следобед ще ни докарат диванчето-лежанка  Simple Smile Нямам търпение да си го видим, само ме е страх да не се разочаровам  Tired И тъпото е, че пода в хола още не е готов, ще трябва да се пренареди ламината, щото на 2 места хлътва и ще слагаме нещо отдолу да подпира. Много гадно се получава ...  Rolling Eyes

# 246
Здравейте, момичета!
При нас положението е лошо - гнойна ангина. Доки беше тук и чакахме Малик да се изпишка 45 мин. - не! Та сега му лепна едно контейнерче и ще трябва аз да се разкарам след това до лабораторията. Каза, че определено го боли. Изписа антибиотик. Детето плаче, плаче, плаче, ужас, толкова ми е жал....... Но ще се оправим, каза, че днес ще му е най-зле и от утре вече ще започне да се оправя. Дано дано дано. От друга страна изкара сега пет месеца абсолютно здрав, а това за кърмаче си е много време. Мерси на всички за съчувствието и пожеланията!!! Heart Eyes

# 247
сердика, ужас това с ангината, милия Малик, дано бързо му минава
вивитке браво на Саши, сега няма да има спирачка, като види колко е хубаво
Ох, за цикала, сигурно аз съм единствената която го чака с нетърпение, нали искам отдавна да работим да братче на Нур, а то какво стана
От понеделник сме на кухня, много се радвам че Нур вече ще си има храна, готова, без да мисля какво ще готвя днес, какво утре
Мисля че нур я мъчат зъбките, мрънкоти, слага ръце в устата и си търка венеца
Вчера купихме самар, на нур много и хареса, дано да спрат дъждовете за да го пробваме за по-дълго

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 14:37 от Клара

# 248
  • София
Сердика,много гадно.Дано мн бързо се оправи малкия,да не се мъчи,и вие покрай него. Sad

А ние си имаме зъбчееее,първото зъбче! newsm44
изкара безпроблемно,дано и др.така избиват.

Толкова е хубаво,като чакаш нещо толкова дълго време.
Отивам да оправя,че масажистката ще дойде,а съм доникъде.

# 249
честито ви първо зъбче, исайкова, дано и другите така да не ги усетиш

# 250
малеее, сердика, ужасна работа.

преди малко разбрах, че една приятелка от октомврийките е родила. стана ми е и хубаво, и тревожно едновременно...

# 251
Сердика, а какво ви предписа докторката? Какви лекарства, какви съвети и препоръки ви даде? И Ади нещо не ми харесва, струва ми се, че я боли гърлото. Но вчера на консултацията Ади изобщо не разреши да и се бърка в устата и не разбрахме дали е червено. Температура няма, само и е пресипнал гласа и има малко сополи. Това дали е началото на ангина???

Исайкова, честит първи зъб на Кристи! Все така да избиват - лесно и незабележимо!

# 252
  • София
Здравейте,
Сердика дано се оправя бързо Малик и да не се мъчи детенцето, а и ти да се успокоиш.
Исайкова, честито първо зъбче  newsm10! Ние още си нямаме - май останахме последни.
Клара, ти ли беше поръчвала храна от Ози? Ако бъркам, извинявай. Та въпроса ми е обаждат ли се за някакво потвърждение? Аз поръчах за днес още онзи ден, но нито ми пратиха мейл нито ес ем ес, нищо  - поне да споменат по кое време ще я доставят. И се обаждах в къщи - до момента не е дошла никакво поръчка. Та се чудех дали изобщо са ми приели заявката. Благодаря ви предварително.

# 253
сердика, лошо. Дано Малик се справи бързо. Как всъщност се лепва гнойна ангина?
исайкова, честит зъб - кеф ли ти е, а?  Grinning аз много се кефих на първия.
вивита, и на теб честито, сега ще пълзиш и ти след Сашито за компания Simple Smile за замразяването - аз замразявам кубчета, от които слагам по 1-2 за вкус в прясно свареното основно пюре. Вез(днъж пробвах с цялостно замразено пюре и изобщо не ни хареса - на мен като консистенция, на малчо като вкус.

клара, а на вас нищо не ви пречи да си опитвате за братче, може да овулираш чат-пат.
меченце, благодаря за честитката - той беше вчера 11тият месец, но лентичката ми изостава с 10 часа Simple Smile

# 254
Сердика, стискам палци за бързо оздравяване!
Исайкова, хайде, честито зъбче и да почерпиш с нещо бяло (напр. пуканки ,сладолед - това ми идва на ум в момента, а това и ние си хапнахме по повода Grinning), чувала съм, че така се прави, за да растат всички зъбки бели и здрави занапред, а аз добавям и безболезнено!  Wink
Клара, няма проблем да забременееш и без цикъл! Овулация по принцип си има! Така че действайте! Wink Аз лично забременях март месец, а февруари нямах никакъв цикъл! А лично бях с моя приятелка на лекар, тогава бебето й беше на 3 месеца, тя нямаше цикъл, кърмеше и доктора й каза, че в момента е в овулация и да се пази. Съветвай се с лекар за повече подробности.
vivita, аз лично понякога замразявам пюрета - когато направя повече слагам в бурканчета горещо, слагам капачката и обръщам, но нямам бурканчета с винт, а от другите и затова за по-сигурно слагам във фризера. Не сме имали никакъв проблем досега, Юлиана ги яде със същия апетит!

Общи условия

Активация на акаунт