majceto е НОЕМВРИйско майче, а през май очаква второ зайче

• 10 553
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Мерси ви пак, момичета!
Тити, най-често стрептококова инфекция, предава се по капков път.
Доминика, не е ангина, не се притеснявай, за ангината е типично съвсем рязкото начало с много висока температура.
Иначе предписа един антибиотик, на който му забравих името, като погледна, ще го напиша, и други мерки - няма. Просто нищо не може да се направи Sad
Исайкова, честито зъбче!!!!

# 256
Още нещо за пюретата - след като се размразят са като "гумени", ако мога така да се изразя, но на водна баня или в микровълновата съвсем за секунда на заври и е готово- става също както е било като прясно! Иначе кубчета ще започна скоро да си слагам във фризера, смятам, че ще свършат работа в един период. Но според мен все пак замразените храни са по-добри от консервираните - пюретат, затова така ще процедирам понякога. Четох някъде тук, че купуват и замразени зеленчуци някои майки.

# 257
ех, сердика, лошо. да му минава бързо на малик, стискам палци  Praynig
исайкова, честито ви зъбче!  да е беличко и здравичко!!!
доминика, има едни страхотни таблетки за гърло- прополки. полски са, на основата на прополис. аз по принцип правя по 1-2 ангини на зима. откакто ги открих обаче, ми спасяват дори ужасно червено гърло. и не се разболявам нататък. потърси ги, имат мигновен ефект.
ние днес бяхме на разходка със сума ти бебоци. всичките обаче над годинка. кейти не се дава. иска да тича след тях, люляхме се на люлки, пускахме се на пързалки, бутахме количката, макар че още едва самата тя да ходи. разбрах, че и в горубляне имало детска кухня и се израдвах много. малко ми е далеч, но тъкмо за разходка.
а пък днес откриха тук чисто ново детска градина. аз съм ходила там едно време, но сега бутнаха сградата и я построиха отново. има огромен двор и чисто нови катерушки. отвътре всичко е ново също. бат бойко е дошъл лично сутринта да я открие. и е на 2 минутки от нас. чудничко  Laughing
смених си кабелната тв и си пуснах нон-стоп канала биг брадър. луда съм и това е. сега ги гледам по цял ден  Crazy Crazy Crazy днес обаче цял ден пеят бездарно и е ужасно скучно.

# 258
  • Gabrowo->Sofia
е, добър ден
Аз сутринта писах, писах, писах и ни тресна лек токов удар, компютъра се рестартира и хайдеееееееее ..... после излязохме на разходка,та чак сега смогвам.
Сердика и аз се присъединявам в пожеланията за скорошно оздравяване на Малик.
Доминика, преди две седмици Ванаката беше като Ади, сополив, хриптящ и дажи кашлящ с зачервено гърло. Споделям какво правихме - чай от мащерка и сироп стодал за гърлото, кремче Низита и физиологичен разтвор за нослето (ааааа и специално за Буба катинка - низитата точно запушен нос оправя, щото не се стича веднага като физиологичния разтвор, та мисля, че за вашата фаза на хрема си е тъкмо тя)
Гледам, говорите си за инатливи деца - ми и аз си имам такова! Ама то сигурно на майка си се е метнало, а ако и от баба си е взело нещо.....
Пюретата, ако станат повече от очакваното и аз сипвам горещи в топли бурканчета с винт и обръщам на опаки. Така изтрайват няколко дена, а и аз не обичам размразена храна.
Ееееееееех, Исайкова! Честито тъй дългоочаквано зъбче на Кристи   bouquet
За срещата - няма да дойдем  Sad Ще бъдем с кумовете на пикник на Рилския манастир, единствено в неделя са свободни, а това рядко им се случва, та не мога да пропусна!
Юка, дала съм бойна задача на съпруга ми да провери вашата детска, дали може и ние там да се запишем  Wink

# 259
  • Карлово
Клара, и аз с нетърпение го чакам този цикъл. И ние братче сме се разбързали да правим.
Честито зъбче на Кристи!

# 260
диди, доколкото знам записват деца и от младост, ако има свободни и непопълнени от тукашните деца места. а щели да правят и някаква група от 2-годишни. това също е добре ,ако се наложи да се работи по-рано.
ей, браво за ентусиазма за още братчета и сестричета!  Peace аз нещо съм твърде уморена. чакам кейти малко да порастне, да я искат бабите, та да поживея още малко напред назад.

# 261
  • Gabrowo->Sofia
Юка, благодаря за инфото. Даниел е звъннал на негови познати. Оказало се, че жената е учител в точна тази детска, та и на него са му казали, че от 2 год. може да запишем Иван.

# 262
Сердика, Юка и Дидди, мерси много за информацията   bouquet
Ще тичам след около час до аптеката за прополки и Стодал. И за чай от Мащерка. Прополките така ли се казват или си имат някакво друго име?

Много ми е притеснено сега за малката, досега освен от сополи други не е боледувала  Confused

# 263
  • Димитровград
Ей,да се оправяте всички сладури!!!
Ние ставаме на десет месеца и консултацията отчете 9 кила и 75см.
От понеделник сме на кухня-досега отказа само млякото с ориз.
Едита също се инати,но бързо и минава.Много време си играе сама,ако има играчки наоколо наредени и тя да ги разтурва.
Имаме 4 зъба и сега избиват двата горни още. newsm47

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 17:23 от kanesta

# 264
  • Sofia
като чета отчетите,май Йоско е най малко килограми:-)-8780

# 265
  • Димитровград
А на мен пък ми се струва,че Еди тежи поне 15 кила,защото много ми тежи...

# 266
Деян е по-лек, сигурно няма 8,5 кила, утре ще разбера.

# 267
  • Gabrowo->Sofia
Споко, имам приятелка, на която онзи ден момченцето стана на 1г и е  73/8450 за сравнение Иван на 10м е 74,5/9600! Деца има всякакви, важното е да са здрави.

# 268
  • Пловдив
Средика, дано се прави бързо детенцето!
Росен от седмица е с хрема -  в началото му течеше носът, а от понеделник насам има гъст секрет в нослето, който не мога да изчистя, иначе не киха, просто като диша се усеща, че му е трудно; педито препоръча мукосептонекс и капките на Буба катинка  ( ксилометазолин newsm78), а си давам и Стеримар; днес като че е по - добре
иначе много се мъчат малчовците като са болни Sad
Исайкова, Честито Ви зъбче, май ние единствени сме без зъби още Sad
Росен много се лигави - целият е мокър отпред
Есприт, ние сме 8760гр ( +160) за точно един месец

# 269
  • София
  Здравейте!
Благодаря от името на мъжа си на всички за пожеланията.
Пожелавам бързо оздравяване на всички болни бебчовци и на техните майки.
И да се оплача, Александра днес е просто невъзможна - само реве, тръшка се и незнае какво иска.Така е цял ден и вече съм без сили.Незнам нов зъб ли ще и излиза какво, но каквото и да е да минава бързо , защото ще   Crazy
Ами това е от нас.
Лека вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт