majceto е НОЕМВРИйско майче, а през май очаква второ зайче

• 10 548
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
добро утро
мерси за пожеланията за моя мъж,
майче скоро трябва да се видим, да си спретнем среща докато още е хубаво времето
при нас нищо ново, освен че вече се боря с нея и не я кърмя през деня, яде стабилно, после ме гледа сякаш ще ме изяде с поглед, но съм желязна в това отношение,
приятен ден

# 31
  • Sofia
Добро утро мами,

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА НА ИМЕННИЦИТЕ!!  bouquet

Днес е първият ни учебен ден.Както и първият ден на детската кухня.После прибираме каката от училище.И ще ядем някъде по градинките:-)
Деситка,добре завърнала се от морето:-)
айс,честит мини рожден ден:-))
Клара,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЪЖ ТИ НА ПАТЕРИЦА:-)
за писането:честно да ви кажа,мен ме мързи да пиша.чета,но ме мързи да пиша.Освен това вече водя битка за компютъра с каката.Simple Smile)

# 32
Привет и от нас  Simple Smile
Завърнахме се от София, изкарахме си много хубаво! Бяхме на Панчарево на вилата на приятелите ни. Имат страхотна гледка към езерото, много беше хубаво! И Витоша беше на една ръка разстояние  Party Разходихме се и по Витошка, естествено и по един куп магазини, ама е мноооого скъпо при вас  Shocked

тити, и Ади сама си избира дрехите  Joy

ами спирам да пиша, щото нямам много време сега ....
лек ден на всички!

# 33
ооо, деситка, здрастииии Simple Smile
Емата е станала една голяма Ема Simple Smile

# 34
Добро утро, мамета   bouquet

Днес моят скъп съпруг има ЧРД и искам да ви почерпя виртуално, пък ако си направим наи- накрая една срещичка може и реално   newsm38   beer cook    и по  Misc Baby Bottle за зайците !
Клара, ЧРД на патерици и на твоя мъж. да ти е жив и здрав и много да ви глезка и гледа двечките с принцеса Нур. Браво и за упоритостта ти да спираш дневните кърмения!!! Аз също трябва да се ориентирам натам, че нали скоро ще започна работа, но немога да я приспя по никакъв начин освен с цица  Crossing Arms  Направо незнам какво да правя Sad

Майче, намбър уан си си и още как! Аз теб цитирам като синоним на смелост   bouquet Айде свиркай да се видим наистина.....ти миналия път избяга, ама ако ни поизтърпиш малко ще видиш, че сме много готини  Wink

Тити, ама как не си искала да ни притесняваш....аз така исках да се видим и щеше да ми е страшно приятно! Кога си идваш в Сф ти? А мъничкият е просто страшно готин! Той от малък е най- големия свежар на форума- то не са инструменти, то не са тоалети, то не са бебешки приключения из гардероби и чанти  Peace  Heart Eyes

Сердика, ти си знаеш, че си ми беше главна фея, ама на...сега ще духнеш баш преди събитието! Че и кавалера ни ще отнесеш  Twisted Evil

Да ви кажа, вчера си реших проблема с търсенето на смотани външни люлки и купихме една грозна /ама само такава имаше в Метро/ за вътре, така и така зима идва, и сега вече Янинка познайте къде живее  Crazy Каква е тази страст към люлки незнам....

Айде, че пак съм търсена......нещо напоследък пак ни спи нощем ни денем, нито си играе сама...сигурно 8-ми зъб ни мъчи, ама до кога ли ще е това...то скоро място няма да има за всички зъби!

# 35
привет  Wink
Времето при нас се раzвали  Sad но пак ще се оправи към края на седмицата  Wink
Тити Саши иzбира така моите дрехи  Wink Неговите ме оставя аz да иzбера Wink Добре, че нямаме такива големи чекмеджета да влиzа в тях и да се хили като ряпа  Laughing
честито на проходилите. Моя си паzи животеца и нее по рисковете ... много е предпаzлив дори с пълzенето.
чувалче zимно имаме 2 бр. и ще са ни необходими zа шейната  Wink която още не сме zакупили (имаме само една беz облегалка)
Клара да ти е жив и zдрав мъжа и да сте zдрави и щастливи цялото семейство  Wink
Майче , може би само аz не съм схванала, но zащо пишеш, че може да иzтриеш лентичката по някое време? Стискам палци всичко да е наред (четох, че правиш инжекции, но не раzбрах zащо, може би пишеш поъподробно в другата отчетна  newsm78), zащото толкова искахте ново бебче и то по план  Wink
Някой чел ли е шестото клеймо? Аz прочетох шифърът на Леонардо и мо беше интересно, zатова се zаех да чета zа клеймото , което пък ми е страшно тъпо. Едвам върви четенето  Sad

Последна редакция: пн, 18 сеп 2006, 10:20 от vivita

# 36
Честито на тати Иван на Мечето и на патерица и на Таткото на Нур!!!!! Живи, здрави, засмени, търпеливи!!!
Хайде и аз да се оплача сега. Снощи претърпяхме първата си злополука - Малик пълзеше в коридора, не знам точно как стана, но му се плъзна едната ръчичка и тупна по лице на мрамора - първо нищо, изведнъж един рев, ужас. Татко му веднага го гушна, аз при тях.....и изведнъж видях, че по бялата тениска на таткото има немалки петна кръв. Кръвта шуртеше (добре де, не шуртеше, но поне бликаше) от устичката му, аз страшно се уплаших и веднага се разревах, тоооооооооооолкова ми стана мъчно, че просто нямам думи, с които да го опиша. Добре, че таткото поне запази самообладание, отиде в банята и му изми устичката, да се види от къде кърви - поне не беше зъбче, а просто сигурно се е прехапал или одрал с някое зъбче. След 5 минути всичко си беше пак наред, Мики се хилеше като зелка, цоцкаше си и си заспа като пич, само на мен ми беше гадно още много време. При самия спомен за многото кръв, която му тече от устичката, ми се доплаква. Леле, мами, какво ни чака още..........
ТОку-що се сетих, че и ние днес ставаме на 10 месеца - колко МНОГО ми се струват!!!!! Ми то си е почти годинка....Видяло се е, значи, че днес съвсем съм се разлигавила, много сантиментално настроение ме е обхванало от снощното приключение.

# 37
Сердика честито ви 10 месечие  Wink мног обърzо монава времето, но какво ли не преживяхме и какво ли не научихме покрай дребосъците преz това време  Wink а какво ни очаква ... в Krabelgruppe  (дано съм го иzписала правилно) то ни има вече 2 бебета със счупени предни млечни zъбета (по мъничко парченце , но ... ). Те наистина са с по 3 до 6 месеца поъ големки, но майките каzват, че беснеят zа 20 и не могат да направят нищо. Инциденти стават. Зъболекяра се намесва, само ако счупеното zъбче драzни и иzпилява малко . Та да си zнаем   Wink

# 38
  • Димитровград
Vivita,аз ги четох на Дан Браун всичките поред,ами само Шифъра ми хареса,другите са подобни и нещо не ме изкефиха.Комерсиални книжлета за в автобуса докато пътуваш.

# 39
въййй, недейте такива страхотии за зъби да разправяте в понеделник сутрин  Mr. Green Сердика - разибрам как си се чувствала, понякога се учудвам на себе си колко истерично го раздавам, сакън детето  Mr. Green хем даже още не сме претърпявали сериозна злополука/иначе на ден по 2-3 пъти си удря главата някъде/.
честито на gerygirl за ходещото мармотче - сега вече няма да е мармотче Simple Smile
ме4ето, да ти е жив и здрав мъжът. Ние се прибираме до края на месеца, живот и здраве. Даже вече плашим малкия със старото му педи, което обикновено застрашително се надвесва над него и с гръмовен глас му казва: "Мамин сладъъъъкTwisted Evil благодаря за комплиментите, Деян сега е на вълна бърборене. По цял ден нещо си бърбори и "пее", само дето нищо не му разбираме.

а сега да пийнем по едно кафе навън, преди да е заваляло.

# 40
  • Gabrowo->Sofia
мдааааааа 10м. са доста време живот, и много научиха и бебета и мами за това време  Wink
честито и на тате Луис (на патеричка) и на тати Иван, са живи и здрави, и радвани от жените в къщи, и малки, и големи

Днес ни черпиха едно второ от детската кухня (държавната) пиле, някакво си, много вкусно, Ванката го хапна с апетит и си мезваше с резенче ябълка. Сряда и четвъртък отиваме да носим бурканите и да си купим купони, вече може  Wink дошло ни е времето

След обед отиваме на проверка при лекарката за кашлицата, да проверим дали вярно съм назначила лечение със Стодал и чай от мащерка. Дано не е нещо по-сериозно...

# 41
  • София
Деситка, добре завърнала  се   bouquet
Ние в   събота бяхме на сватба, първото ми светско излизане от доста време, много се забавлявах, ех, че е хубаво да се жени човек, а пък колко е хубаво да си булка Joy
Сердика, напълно те разбирам, и аз съм от отбора на ревливите майки, като я видя да плаче и нещо ми става, истерия май ме е хванала, но трудно се владея напоследък, преди по-хард го раздавах Thinking Сигурно умората е в повече, Майче, като ми стане съвсем уморено и все за теб се сещам, та да се взема в ръце  Hug

# 42
Я да взема да се разпиша да не помислите че и на мен ми е доскучало.Най-редовно чета,но все не остава време да се разпиша,че все някой трябва да се гони с Виктория или да се търкаля с нея по пода.А и няма нищо ново при нас,освен че караме първото си разболяване(говоря в множествено число тъй като ако на Вики носът потече след няколко часа и моят потича,ако започне да кашля малко по-късно почвам и аз).Това обаче по никакъв начин не се отразява на настроението и енергията й,та и сега се е изправила до мен и ме тегли настойчиво за ръкава да продължим с гоненката.........

# 43
ми аз май съм добре за сега. зле ми е и ми се повръща (което и правя, когато петра ми разпише кис-кис казвам с унил тон), но слава богу кървене и болки вече нямам. но пък съм отслабнала с 1 кило УРАААА, пак с унил тон. мече, сердика и клара - и на мен ми се ще да се видим, само че никъде не излизам. уж да пазя кякакъв болничен режим у дома. чудя се има ли смисъл да не излизам след като така и така нося петра у дома - нали все се налага да я вдигна за това-онова. количката е 2 кила и не би трябвало да е проблем, ама на - примерен пациент се оказах. е, след 6 излизаме по семейному и при това само около блока и до магзаина, за да осъществя малко социални контакти с местните продавачки. така че срещата за сега се отменя. в четвъртък пак съм на лекар, та ще видим какво ще измисли тоя път бялата престилка.
мече - ярд на иван. жив и здрав. и да те радва и да ти угажда.
във форума не ми е скучно, но ми е доста зле и не мога да се накарам да стана от пода и да се кача до компа. за сега няма да го смъкваме, че детето ще му разкатае кабелита. така че ще пиша редовно, но не често.
а лентичката не знам защо така стана. явно съм много тъпа. ще се помъча още малко и после ще се откажа.

# 44
Майче, хайде още един опит. Отиди в настройките на профила в подписа, където ти е тикерчето, и пред него напиши [.i.m.g.]  а след него [./.i.m.g.]  , САМО ЧЕ БЕЗ ТОЧКИТЕ, аз ги сложих, защото иначе пс-то си мисли, че му давам задачка, и няма да го изпише в поста. Да видим дали ще стане...
значи, за по-сигурно пак ще се опитам да обясня: точно пред адреса на лентичката пишeш квадратна скоба img затваряш кв. скоба, без празни разстояния, точно зад адреса на тикерчето пишеш кв. скоба наклонена чертичка img затваряш кв.скоба

Последна редакция: пн, 18 сеп 2006, 19:12 от Сердика

Общи условия

Активация на акаунт