Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 144
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Драго е абсурден образ - чувствителен, лиричен... убиец! Няма такъв! И сега, преживял катарзис научавайки истината, какво очаква - да плеснат с ръце и да се прегърнат с Борис? Защото такава надеждица прозира в отношението му към брат му. Е, как да простиш и да забравиш - брат, отмъкнал два пъти кухата ти иначе жена, че и евентуално я забременил втория път като между тези две събития тлее смъртна вражда между вас!? Само онзи Жоро Игнатов липсва тук да им вре микрофон пред лицата докато изповядват мислите си.
Краси Ванков твърде много е залетял към "Съдби на кръстопът" и го е смесил с иначе добра идея. На мен цялата драма ми идва в повече, както вече казах. Не, че са невъзможни подобни отношения между братя, не че няма майки и/или бащи, съсипали животите на децата си изначално, но... просто дори на филм за мен е твърде драматично! Аз във филм обичам нормалното в човешките отношения. А преди него предпочитам добрата комедия като жанр.

# 136
И аз мисля, че ако не бяха убийствата, щях да повярвам на Драго от раз, че може да се промени и щях да му "простя" за престъпническия живот, обаче не можем с лека ръка да забравим оня в бидона, Гаврилов, Лина и Боксьора.
Може да се каже, че Драго и Лора не са заедно - той се грижи за нейната бременност, но не спят заедно, не се целуват. Аз очаквах поне веднъж да го направят.
Гледам на някои им е жал за Ива - на мен не.
Ако имаше достойнство, щеше да си е тръгнала, а тя остана в семейното жилище - е , как да се държи Калин с нея ?

# 137
Драго сигурно е зодия Скорпион и е под влияние изцяло на ниското проявление на зодията, включващо умопомрачителна крайност, злоба, отмъстителност, което е довело до последвалите събития Joy Joy

# 138
Ами... Калин пък беше вълнуващ колкото гумен ботуш от това, което показваха преди семейния разрив. Не оправдавам Ива, но разбирам постъпката ѝ до някъде.

Lorena Mari, ама нищо чудно! 😆 Типично по скорпионски са действията му. Само дето този, с когото го сравнявам, не е убивал, иначе е точно толкова краен и горещ във всичко.

# 139
Лелеее, колко сте изписали за ден-два... Сядам да чета. 👩🏻💻

# 140
Драго е зодия психопат, за зодиите на сценаристите не съм сигурна обаче Joy

# 141
А толкова безхарактерна зодия като тази на Лора има ли?  Вярно, че пасивността е женска енергия, но то пък винаги да гледаш в една точка и след малко да се хилиш като зелка, супер изкуствено.

# 142
  • Пловдив
В 10 г.с ли се мерят крайници на плода? Стори ми се нелепо...

# 143
Ми не! 😆

Скрит текст:
Първи преглед при специалист по фетална медицина – първи триместър скрининг тест (10-13-та гестационна седмица)
Чрез първи триместър скрининг теста се определя риска на плода за тризомия 21 (Даун синдром ), тризомия 18 (Едуардс синдром ), тризомия 13 (Патау синдром). Самият преглед включва ултразвуково изследване на плода за измерване на „течността зад вратлето на бебето” (нухална транслуценция), назалната кост, изследване на дясната сърдечна клапа и малък съд в черния дроб (дуктус венозус) заедно със вземане на кръвно изследване на бременната за измерване на две субстанции, продукти на плацентата (free β-hCG и PAPP-A). Параметрите от ултразвуковата диагностика и резултатите от изследването на майчината кръв се комбинират в специализирана софтуерна програма и се изчислява рискът за тризомии 21, 18, 13. Изследването открива отклонение при 90-95% от плодовете с посочените аномалии. Препоръчва се при всички бременни в посочения период, както при едноплодна, така и при двуплодна бременност, защото освен, че дава информация за риска, тестът спомага за откриването големи анатомични дефекти при плода. При високо-рискови пациентки за раждане на дете с аномалии може да се пристъпи както към инвазивни изследвания като хорионбиопсия и амниоцентеза, така и към модерните неинвазивни тестове за изследване на фетална ДНК без никакъв риск за загуба на бременността.

# 144
  • Пловдив
Така, де...

# 145
По-полека със зодиите, защото съм Скорпион и последното нещо, което бих казала за себе си е, че съм отмъстителна, злобна и т.н. А и доста от познатите ми да тази зодия, един не е такъв.

# 146
'Stella, коментирали сме Драго (измислен персонаж в сериал) в кръга на шегата относно зодията, не теб, така че не е нужно да се припознаваш или не в характеристики като отмъстителност, злоба и т. н. Simple Smile

# 147
Стела, ти пък.
Разходи се из темите за астрология и свикни с мисълта, че най - големите гадняри за скорпион и козирог.
Всичко тук повтаряте Лора колко е безхарактерна. Ами каква да е.
Представете си жена с характер как лута между братята, забременява и чака само някой да ѝ носи сърми и да гледа с умиление евентуалния баща на детето си.
Екстра си е персонажът ѝ.
Един поглед празен или отегчен и никакви емоции или мнение поне за собственият си живот.

# 148
Стела, ти пък.
Разходи се из темите за астрология и свикни с мисълта, че най - големите гадняри за скорпион и козирог.
Всичко тук повтаряте Лора колко е безхарактерна. Ами каква да е.
Представете си жена с характер как лута между братята, забременява и чака само някой да ѝ носи сърми и да гледа с умиление евентуалния баща на детето си.
Екстра си е персонажът ѝ.
Един поглед празен или отегчен и никакви емоции или мнение поне за собственият си живот.

Даммм, май според сценаристите точно това е жената-мечта на всички лоши и не чак толкова добри момчета Smiling Imp Неустоим чар просто е този заблеян празен поглед, а кифлите, които си правят липосукции, лифтинги, ринопластики, за да са супер красавици, да не бързат. Тук определено се ценят други физически качества. Smiley

Образът на Лора точно ми е много неправдоподобен, и като външност, и като характер.

# 149
Мина някакво промо-Велин нападна Вики и Мая го тупна с нещо по главата. 😱 И после той напада Снежа,че тя го била направила такъв. Много е намален тв,та не чух много.

Общи условия

Активация на акаунт