Отговори
# 195
  • София
Ами аз именно за това ги филтрирам "безработните" като професия.
Не че ми трябват парите им, а за да липсва елемента "интерес".

Някак, едно нормално момиче, учещо или работещо, амбициозно, повече ще гледа нейното бъдеще, и по-малко моето канче. Опит. Даже не се и замислям. Едва сега се сетих, като прочетох мнението на Andariel.

# 196
Ами аз именно за това ги филтрирам "безработните" като професия.
Не че ми трябват парите им, а за да липсва елемента "интерес".

Някак, едно нормално момиче, учещо или работещо, амбициозно, повече ще гледа нейното бъдеще, и по-малко моето канче. Опит. Даже не се и замислям. Едва сега се сетих, като прочетох мнението на Andariel.
Всички гледаме бъдещето си. Някои обаче равняват свое срещу нейно/негово канче и с вечно със сметкоплана подръка. Такива пък ги филтрирам аз, наред с безработните творци.

Авторката не е от златотърсачките, между другото, та не разбрах за чий беше шокането на нейното канче като представител на своя (традиционен) пол.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 10:39 от Анонимен

# 197
Какво значи “да гледа в моето канче”, ако сте семейство? Канчето, манерката, докога?

# 198
Значи мъжът ти да ти разправя, че не се стараеш за просперитета на семейството, не влагаш достатъчно, нужно е още. Представяш ли си го?

# 199
  • София
Всички гледаме бъдещето си. Някои обаче равняват свое срещу нейно/негово канче и с вечно със сметкоплана подръка. Такива пък ги филтрирам аз, наред с безработните творци.

Авторката не е от златотърсачките, между другото, та не разбрах за чий беше шокането на нейното канче като представител на своя (традиционен) пол.

На мен не ми трябват на никой мъж парите, но ако ще градим връзка и семейство заедно, трябва да знам, че е готов да инвестира в общото благо. Нямам намерение да се чувствам крадла в собствения си дом, вечно доказваща се на някакъв, който си е стиснал портмонето и само следи за знак, че ще посегна да му отмъкна левчето. Затова чуя ли и видя ли мъж, който приема готовно и отговорно задачата да осигурява за семейството си, веднага ми се издига в очите. Без това по никакъв начин да намали моя принос в семейния бюджет. Другите у ляво.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 10:39 от bubanka

# 200
Творческият отпуск да не се бърка с лентяйството Simple Smile
Щом се е стигнало до "парите за наема отидоха за храна"... отписвай го.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 10:42 от bubanka

# 201
Дренка, не, не си го представям едно- неговото канче значи просперитет, че да гледам там. След това точка. Той ще си варди канчето винаги, моето никога няма да го настигне. Каквото и да правя. Имам пример за същото. Не е на щастие, даже и жената да изкарва повече. Тогава, даже по-лошо, че трябвало повече от него да влага.
 Ако почнем да си ги мерим- канчетата- не сме семейство. Нещо друго сме.

Значи мъжът ти да ти разправя, че не се стараеш за просперитета на семейството, не влагаш достатъчно, нужно е още. Представяш ли си го?

# 202
Не те разбирам много добре - първо питаш за мое и твое канче пък в семейство, пък после пак твое, пък негово.  Тогава го погледни така - не канче с имане, а индивидуални качества, възможности. Да не припомням пак на кое се вика успял мъж - пари и собствен бизнес Simple Smile
Бази, да идват! И принцесите обуват галоши понякога Wink

# 203
  • София
На мен историята със срещата ми прилича на следното - всеки си пази канчето, но единият има желание да похапте и от чуждото канче и е недоволен, че чуждото канче не е толкова пълно, колкото му се иска.

# 204
Дренчи, а принцесите на са това, което бяха.
Бе изобщо, нищо че ме изтриха, разбра се де, като се стигне до един етап в темите и изплуват разни мнения, които показват страхове и са очевидни крайности. Появяват се мъжките никове със страх от жената да не им окупира иманета, портфейли и тем подобни и държат да копа наравно с тях в "мината". Което само по себе си е показателно за страховете им и няма нищо общо със семейство. Ако са водещи мотиви да не си минат и то в семейството, за какво изобщо говорим. Парите са средство да се чувства добре двойката. За всеки със семейство е ясно, че когато има баланс – любов, уважение, комфорт, спокойствие в двойката, никой не тегли парите. Какъв стрес, да смяташ постоянно дали не си минат с -200 лв. или си на +200 от жена си. Потрес.

# 205
Аз не виждам мъже, които имат страх жената да не им окупира благата, а споделящи  опит с жени, чиито интереси не са човек - ориентирани.

# 206
Ам да де, да се дели на мое и твое, това искам да разбера. Докога ще го бъде, според тях. Семейство- ориентирани, човек- ориентирани/центрирани са други.

# 207
  • София
Ами и мен ме изтриха, но ще опитам още веднъж.
Мен не ме е страх за 200лв +-.
Ако изградим сериозна връзка, жената дори може да спре да работи. И да обикаляме света. Но примерно ако изкарвам 20-30к на месец, няма да съм ок да пръска по 10-15к за чанти и джуки.
Искам жената да е семейно ориентирана, точно както съм и аз. И да мисли за децата си, точно както и аз.
Това ако е стиснатост, то нека съм стиснат. Иначе, за няколко к на месец, няма да умрем от глад. Даже ще останат и до Карибите и Сейшелите да идем.
Също така, основен момент е, че нека тя си има образованието, и ако нещо стане с мен, или се разделим, да ИМА ИЗБОР. И знам, че е ИЗБРАЛА да е с МЕН.

И разбира се, говорим за чисто хипотетични сценарии, защото както вече казах, предварително се ориентирам по образовани девойки, които почти 100% изключват горните странни случаи.

# 208
То, за да е човек ориентиран опита, трябва да се срещнат човеци. За да подходиш към някой не човек ориентирано, може би пък се вижда от него само материалното и човешко няма. Двустранни са нещата.

# 209
Е, срещат се, всеки си носи някакви качества. А защо да подхождаш там, където не виждаш човек, че и да продължаваш да очакваш от него туй, дето или не иска или не може да ти даде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт