Отговори
# 135
Е па аз тая цялата ти тирада, ти казвам, че мъжете са привлечени именно от излъчването на една жена, енергията ѝ, присъствието, а не от просто лице, тяло. Имам много приятели, познати, които тичат след именно грозновати жени, но с женствено поведение и излъчване.

Второ, като ми каже някой "жените" еди какво си под общ знаменател и директно отива в спам. Бе вие личности не различавате ли сред жените или всичко е "@ици и @ъз". Кучето на Павлов, на ти @ица, за ди там да "ядеш". Сами се поставяте под етикета "животни", после жените били меркантилни. Ми като е на ниво примитивизъм всичко, ще ви третират и като животни.

# 136
  • София
Като обобщавам, говоря за между 50 и 80%. Нали не очакваш всеки път да разбивам категория на 10 вида и да описвам всеки Simple Smile
Излъчване, има го, но първо, това е различно от противоречивост и второ, не е голям %. И аз съм залитал по тия излъчвания, когато бях на 15. Не че е лошо, но далеч не е най-типичното и определящо за харесването. Виж, за обратната страна важи много по-силно. Много по-голямо значение има "излъчването" (каквото и да означава това) у един мъж, било то и театър и нарцисизъм. Харесва се.

# 137
Много е вярно това за по-скромните като външност жени. При равни условия, в смисъл красива и грозна жена, които са на едно ниво като интелект, разбирания за живота, поведение и т.н., по-грозничките имат много по-успешни връзки и дори се радват на повече внимание от мъжете. Забелязвам го и в работна обстановка, понеже работя в голям колектив. Имаме колежка, в главата е като цапната с мокър парцал, леко закръглена и кривокрака, обачеее за 6 месеца си намери любовник (омъжена е) сред мъжката част, и освен това, има още двама упорити ухажора. Е, не мога да си обясня как им въздейства това момиче, сигурно съм тъпа  Simple Smile  Simple Smile

# 138
Има жени,които не са с перфектен  външен вид,но имат излъчване и харизма, успяват да се харесат и винаги привличат вниманието върху себе си.
Ако,са и малко интелигенти и могат да завържат и разговор то тогава успехите им са сигурни .Всичко е до излъчването на жените.
Или там,как се викаше, излъчване на феромони

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 22:02 от happy doc

# 139
Много е вярно това за по-скромните като външност жени. При равни условия, в смисъл красива и грозна жена, които са на едно ниво като интелект, разбирания за живота, поведение и т.н., по-грозничките имат много по-успешни връзки и дори се радват на повече внимание от мъжете. Забелязвам го и в работна обстановка, понеже работя в голям колектив. Имаме колежка, в главата е като цапната с мокър парцал, леко закръглена и кривокрака, обачеее за 6 месеца си намери любовник (омъжена е) сред мъжката част, и освен това, има още двама упорити ухажора. Е, не мога да си обясня как им въздейства това момиче, сигурно съм тъпа  Simple Smile  Simple Smile

Хайде, хайде, сигурно щото е грозна я харесват. Ти може и да виждаш равни други условия, освен външността, и да сравняваш и да си вадиш грешни изводи колко по-вървежни са грозните от хубавите, но най-вероятно другите условия не са равни, а има нещо (или неща), с което привличат мъжете въпросната колежка и посестримите ѝ по грозота. Просто ти не го виждаш това нещо.

# 140
Понякога красотата не е сполучила да върви в комплект с други качества, които дават точки в очите на противоложния пол. Има красиви мъже и жени, които са пълни дървета в общуването, и други - по-обикновени, които обаче са интересни, забавни, приятни и имат далеч по-големи успехи във връзките.

# 141
  • Далече, далече
Е, не мога да си обясня как им въздейства това момиче, сигурно съм тъпа  Simple Smile  Simple Smile

В миналото и аз се чудех защо по - невзрачните са по - вървежни. Според чуждестранни форуми тайната е, че са добри във "френския". Grinning

# 142
  • София
Легенди ...
Просто подбират по-малко.
А и повече се престрашават кандидатите.
Най-вече 1то.

Изобщо, има разлика между повече кандидати, повече качествени кандидати, повече мъжествени кандидати, по-успешни връзки, по-стабилни връзки, по-продължителни връзки и тн.
Едва ли някой е направил статистика.
Едва ли и който ги говори тия легенди е прецизен в изказванията. Какво е имал предвид. Или дори не се е сетил да мисли, а ей така си лала.
Също, вероятно компенсират с други качества. Повече постоянство, вярност, грижовност, отговорност.

# 143
Доста смислено е последното мнение. Но, все пак, не мисля, че има връзка едното- с другото .

# 144
  • София
Шофьор на Бентли и шофьор на Голф са един до друг на светофара.
Шофьорът на Голфа отваря прозореца и пита:
- Как е, доволен ли си?
- Да, добра е – казва този с Бентлито.
- Аха… щото гледам – не ги карат много…

# 145
Това, което е нереалистично за някого, е ежедневие за друг =) Няма лошо една жена да иска много, животът обикновено намества и си показва дали летвата е била поставена правилно или не Simple Smile

За да не те гонят чалгарчета с анцузи, трябва просто да не се движиш в техните среди. Те харесват точно определен тип момичета, които изглеждат по определен начин и се събират на определени места - кое не е ясно? Ако не те кефи, не ходиш там. Как мъжете са нерешителни, също не съм съгласна - явно не сте се запалили достатъчно с някого взаимно, за да те търси и ухажва усърдно.

Младите жени често много превратно приемат, че са сами Simple Smile Ако бях на 20 и нещо, нямаше изобщо да се тревожа. Радвай се на живота и твоето ще си дойде. Търси разнообразие, нови среди, хора, хобита, пътувай, танцувай (когато короната все пак приключи).

# 146
Аз имах една комшийка, грозновата според мен (с голям нос, тънки устни и криви зъби). Но имаше голям успех с мъжете. Явно е имала някое скрито качество. 🙄

# 147
  • Далече, далече
Аз имах една комшийка, грозновата според мен (с голям нос, тънки устни и криви зъби). Но имаше голям успех с мъжете. Явно е имала някое скрито качество. 🙄

Сигурно е била сръчна, жената. Аз съм чувала, че грозните жени много се раздават за мъжете.

# 148
Не е вярно, не се раздаваме.

# 149
Всичко е енергия, а тя не зависи от красотата..Wink

Общи условия

Активация на акаунт