Отговори
# 240
Andariel, сигурно се състезават с теб. Винаги е по-лесно с човек от същия пол. Чисто от любопитство, с какво се занимаваш? Ако желаеш да отговориш, може и на лично.

А понеже стана въпрос за безработието, няколко седмици бях без работа, преди започването на новата. Когато ме питаха в сайтовете мъже с какво се занимавам и казвах, че в момента не работя, не видях някой да се трогна особено. Май само един ме попита какво се е случило, какво ми се прави и т.н. Повечето минаха на друга тема, че дори и се видях с двама, на които казах, че не работя. Е, не крих дълго, че принудително ме поставиха в това положение, но споменавам само първоначалната реакция.

# 241
  • София
Имал съм 100 случая, където натуралното първоначално влюбване ми се е прекъсвало от "услужливата" приятелка. Шушу мушу, дърпа я за ръката, и като са сами вероятно още 1 тон конско.
И след това вече няма "влюбване" и погледи.

Странно как от тема в тема пишете каквото ви отърва на момента. Ту "влюбването" е висша цел, ту някакви натяквания към другите жени и момичета. И накрая и вълкът гладен, и агнето изядено.
Simple Smile

# 242
  • София
Опознаване на душите без влюбване е религиозна близост или психотерапия, а не сексуална любов.

Не знам, преди ги дразнех, че не рсботех, а си гледах децата и ученето. Сега ги дразня, че работя. Не е тайна, много хора го знаят, че станах логопед. И то все жени са най-големите критикари, да се чуди чивек.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 14:25 от Andariel

# 243
Лакомия. Влюбването се случвало нам си кога Grinning Е, кога точно се случва, Жребче?

# 244
Толкоз било влюбване то, ами. Такива приятелки  да ги черпиш за услугата.

# 245
  • Пловдив
Лакомия. Влюбването се случвало нам си кога Grinning Е, кога точно се случва, Жребче?
Няма писани правила за влюбването. Нито кога точно да се случи, нито към кого. А понякога любовта е "сляпа", както казват хората, и по-силно хлътналият попада сам във водовъртежа на собствените си изкривени представи за другия, когото величае без основателни причини за това. Оттам и много жени, самобичуващи се и сляпо търчащи подир някакви непрокопсаници; или мъже, търчащи подир жени, въртящи ги на малкия си пръст. А за техните роднини и приятели си остава загадка с какво точно единият е спечелил другия. Simple Smile

# 246
  • София
Любовта Е сляпа, не само понякога. Иначе чорапите и чиниите дразнят.

# 247
Смени града, обстановката, пък що не и държавата? И аз като теб съм от малък град и хората и порядките там ме побъркваха. Много мои приятелки и познати се омъжиха за първия мунчо, за да не ги  приказват хората - родиха деца и се натресоха при свекървите си. Мен можеше също да ме споходи подобна съдба докато не си казах, че няма да съм снаха под чехъл и не си събрах багажа и не се махнах от България и селския манталитет там. И преди да са ме нападнали всички тука - само да кажа, че България не е само София, Варна или Бургас.

# 248
Жените с оправданията не не интересуват. Ти защо реши да намесваш и тях, и оправданията? Wink  
Коментирах твоя коментар. Иначе не познавам такива и нямам представа какви са им оправданията.

Конкретно при мен, искал съм да остана с някой до живот още от 16г възраст. По една или друга причина не се е случило. Да, природата е шарена. Също и хората. Аз също съдя другите, но се старая да е по-обективно, с повече уговорки и не-прибързвне. Но не всички са така. За някои светът е устроен просто. 2-3 етикета и готово.
Така е, всичко е случайност, понякога хората се разминават. Все пак животът продължава, нищо не се знае.

# 249
Любовта Е сляпа, не само понякога. Иначе чорапите и чиниите дразнят.

Не знам дали е сляпа или много от дамите са с настройка  за някакви ?нормални?периоди в отношенията и зациклят още като им мине
 “първоначалната тръпка”.

# 250
Аз виждам “разгръщане” на тез дами след тръпката, в пълна прелест. До заслепяване на мъжа, буквално- иска да не вижда.

# 251
Ама като ще триете цели страници, поне не оставяйте някакви мнения да висят несвързани. Сега става кви срещи, кой се оплакал, защо се оплакал, що почнахме да говорим за пари...

В миналото жените не са имали много от нормалните човешки права, включително да работят повечето от професиите. По-нормалното е било да си седят вкъщи в ролята на слугиня. Няма как това да не окаже влияние върху възприятията на хората. Затова неработеща жена все още се приема за допустимо.
Слугуването на домакинята не е безработие, а обратното - точно работа е, но не се заплаща.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 16:39 от Анонимен

# 252
  • Пловдив
Жребчe, днес е много по-лесно да си намериш жена, която работи и не те иска само за пари. Така че зарежи тези оправдания Simple Smile
Жените с оправданията не не интересуват. Ти защо реши да намесваш и тях, и оправданията? Wink  
Коментирах твоя коментар. Иначе не познавам такива и нямам представа какви са им оправданията.
Кой е казал, че ме интересува дали жената работи или не? Дори напротив - писах нейде из темата (същото го писаха и няколко потребителки), че повечето мъже не се впечатляват толкова дали жената работи или не. Simple Smile За разлика от западните мъже, българските такива не очакват жената непременно да гради кариера и да вкарва поравно пари в семейството/връзката и са наясно, че на тях ще се разчита за цялата или по-голямата част от разходите. За почти всички от мъжете в България са от съществено значение други качества у жената, а не нейният доход. Simple Smile Аз не бих пренебрегнал или гледал като на нещо по-малко жена, която не работи. В моето (изтрито от теб или от другиго) мнение от снощи, в което споменах за една среща, бях написал точно това, че не ми е било проблем как въпросната жена е била безработна, просто ми стана смешно как тя моментално промени изражението си при чуването на думите "Почивам си сега" и побърза да си вади погрешни изводи, вместо да попита направо каквото я вълнуваше. Simple Smile Далеч съм от мисълта, че любовта зависи от това дали жената ще гради кариера или не. Отношенията и разбирателството между двамата са най-важни.

# 253
  • София
Очакват, очакват, покрай соца не само очакват, а и смятат за нормално жената да работи колкото тях, че и къща и деца да гледа. А ако не направи някое от изброените, и ако тя го накара да помогне, веднага се започва "а другите жени как работят, къща гледат и деца". Вменяват им вина и ги омаловажават, само и само да не свършат нищо вкъщи. Стари номера, но златни.

# 254
  • Пловдив
Очакват, очакват, покрай соца не само очакват, а и смятат за нормално жената да работи колкото тях, че и къща и деца да гледа. А ако не направи някое от изброените, и ако тя го накара да помогне, веднага се започва "а другите жени как работят, къща гледат и деца". Вменяват им вина и ги омаловажават, само и само да не свършат нищо вкъщи. Стари номера, но златни.
Виж, аз никога не съм бил привърженик на поставянето на всички под общ знаменател. Затова и пиша "някои", "част от", "редица", "повечето" и т.н., тъй като предпочитам да съм обективен. Истина е, че има и мъже, които очакват от жената да е равностоен работещ като тях самите и да вкарва някой и друг лев в семейния бюджет. Няма лошо в това, стига да не се касае за натякване към жената и тя самата да изпитва нужда да върши нещо, да се развива и да не е 100% зависима от неговите подаяния.
 И в тази връзка, не всички мъже са такива, а една малка част от всичките. А щом някоя жена си е изпатила от взаимоотношения подобен мъж, значи изначално тя си го е избрала измежду всичките останали кандидати, които тя е решила да не избере. Няма защо да се лъжем - жените в повечето случаи имат крайното решение с кого да бъдат.

Общи условия

Активация на акаунт