Отговори
# 300
Simple Smile Все едно жена да се оплаква, че мъжете на думи търсели добро сърце и сродна душа, а на практика избирали най-големия бюст.

Кой какво казал, пък какво си мислел, че търси, накрая какво избрал, а на хората отстрани как им изглежда... Безкрайни варианти.

# 301
Simple Smile Все едно жена да се оплаква, че мъжете на думи търсели добро сърце и сродна душа, а на практика избирали най-големия бюст.

Кой какво казал, пък какво си мислел, че търси, накрая какво избрал, а на хората отстрани как им изглежда... Безкрайни варианти.

Вярно е. Някъде из нета попаднах на мнения от мъже, че са си в правото да търсят млади и цитирам "фертилни" и красиви жени. А жените били много гадни и долни като си избирали по-дърти и богати от тях?! Какво по дяволите...???

# 302
Ако търсиш по някакви обективни критерии, никога няма да срещнеш нищо субективно, демек човекът срещу теб какъвто е, защото ще гледаш и виждаш в него само буквалистиката или обективното според теб – височина, размер бюст, ай кю, дипломи, брой сексуални партньори, кола, къща и тем подобни повърхностни белези, които са публичната част на личността и често няма нищо общо с вътрешната му личност и характера.

Ма пък някои хора си живеят добре и само на повърхността, тъй че за всеки мъж си има жена и обратно. Една емоционално интелигентна жена никога няма да приеме само милиона ти (или не, ще го приеме, но ще намери начин да те разкара на печалба в 1 момент). За ко са ѝ всички коли, ексурзии, депозити, ако примерно ти (не ти, по принцип партньора) е дърво и бастуняк. Ми. Simple Smile

# 303
  • София
Тангра, ето пак буквализмът ти играе лоша шега.

Да, тестове за интелигентност има, въпреки че ако си запознат знаеш, че за критерия няма ясно съгласие, и че интелигентността се дели на различни типове. Примерно, и Бетовен и Айнщайн са гении, но дали първият може да решава задачи, а вторият да пише симфонии?

Силата също е субективна - за груба физическа сила ли говорим, за издръжливност или за сила на духа, воля? Това са много различни неща.

И най важното, което ти обягва - критерият, летвата за тези неща е различен за различните хора. За някоя жена мъжът да вдигне 200 от лежанка е сила, ама за друга да вдигне торбите с покупките й е достатъчно. Някоя ще си хване гадже 1.70 и хич няма да го мисли, за друга под 1.90 не е мъж. Едни ще си живеят добре със заплата 2000 лева, други милиони няма да им стигат. Иначе и времето се измерва с цифри, ама нали знаеш кой е казал, че е относително Wink

А твоята нужда да се състезаваш... си е твой проблем Joy В едно състезание не може да има само печеливши. Ти искаш да си най-добрият, но не искаш да приемеш, че в конкретни състезания, определени качества тежат повече. Например в един спринт, мускулите са супер важни. В партия шах, те нямат никакво значение. Не можеш да промениш правилата на играта за да излезеш ти победител. Това все едно аз да съм някоя 120кг и да започна да обяснявам как мъжете трябвало да харесват такива жени, защото видиш ли, имала съм 90% от другите важни качества. (Между другото има жени с такива опити и никак не са долюбвани от мъжете). Ами няма да стане, мъжете друго си ги привлича. Или отслабвам и влизам в критерия, или си намирам някой, който няма проблем с тея кила и не се сърдя на другите.

# 304
  • София
Да гледаш обективното, не означава непременно да си сляп за субективното.
Виж, да си сляп за обективното, също нищо не означава.
Случаи всякакви.

Лъвица, май леко ме тролиш, защото аз го пиша от ясно, по-ясно, а ти говориш за съвсем други неща.

Аз нямам проблем, че за един/а критериите са шах, за други да повдигнеш покупките, за 3ти лежанката.

Имам проблем с това, че тези критерии са неясни, непостоянни, и отрковена мъгла. Имам проблем с това, че цари пълен хаос. Ту се представя един списък, след месец друг, а 1 месец във връзката съвсем 3ти.
И цари пълно противоречие.
Това е което дразни, и да го бистрим и да не го бистрим, по-ясно няма да стане.
И да, имам основни грешки в поведението. Едното е, че се опитвам да отговарям (и отговарям накрая) на критерии всякакви. Другото е, че съм емпатичен, което в комбинация с буквализма си е направо да се застреляш в крака. Все се тревожа на другия да му е добре, и ако ѝ слушам приказките, се отива от противоречие в противоречие.

И да, явно не съм идеален, дано с останалите мъже е по-розово положението Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 12:26 от Танграта

# 305
  • Пловдив
Защо ми е да постигам резултати? Защото СЪМ по-добър в 90 от 100 качества. Много по-добър. 1 към 1000. Защото съм емоционален имам чувства, които трябва да бъдат задоволени и не мога да живея иначе. Защото при опознаване изведнъж интереса и уважението скачат 100 пъти. И не могат да се начудят защо не съм бил 100 пъти по-уверен, решителен и безцеремонен. И е най-големият ужас на света да ме изгубят. И за пореден път се уверявам, че си струвам реално. Никога през живота си не съм имал страх да не загубя жена. Ако ще и най-невероятната да е. Страховете ми винаги са били, дали ще ме разпознае. Оттам нататък, просто няма какво или кой да ни раздели.
Какво търсиш тогава в този форум да ми мрънкаш?!!?!?

# 306
  • София
Какво търсиш тогава в този форум да ми мрънкаш?!!?!?
Защо, това да не е форумът на грозните, глупавите, бедните, неграмотните и разведените?

И коя си ти, за да ми държиш сметка къде да съм?

# 307
Ластик да бе, то мъж Simple Smile. На мен ми е ясно, но съм от категорията бзц и може би не е редно да се изказвам за пазарната стойност и отношения Simple Smile

# 308
  • Пловдив
А, не, не ми пречиш - пиши си. Любопитна ми е мотивацията ти да го правиш. Това питам.
След като си такъв супер мъж защо няма опашка за теб?

# 309
  • София
Ох, Янтра, много ме разсмя твоята безцеремонност Joy

Истината е, че човек каквито и качества да има, ако не умее да ги покаже на другите, за никъде не е. Това като принцесата, която била най-красивата, най-прекрасната, най-добрата... само чакала принцът да й почука на вратата. Ми тоя принц отде да знае на коя врата да чука, и че вътре чака най-прекрасната, а не некой змей Joy

А пък качествата дали наистина ги има, друга тема. На теория всички са топа, ама практиката стои и сконфузно мълчи.

# 310
  • Пловдив
Не, аз смятам че личното му мнение за самия него не съвпада с мнението на повечето жени. И ето това е реалния му проблем. Това се опитвам да обясня.

# 311
Цитат на: link=topic=1274841.msg41895096#msg41895096 date=1607336409

Това все едно аз да съм някоя 120кг и да започна да обяснявам как мъжете трябвало да харесват такива жени, защото видиш ли, имала съм 90% от другите важни качества. (Между другото има жени с такива опити и никак не са долюбвани от мъжете). Ами няма да стане, мъжете друго си ги привлича. Или отслабвам и влизам в критерия, или си намирам някой, който няма проблем с тея кила и не се сърдя на другите.

Много ми хареса това. А за пълните жени какви ужасни коментари от страна на мъжете съм чела/чувала...  това прасе трябва да го заколят/отслабне са само леките забележки. Ама ако мъжете са безпарични и безперспективни, високи са 1.50 то ние трябва задължително да ги избираме, обичаме и не знам си кво? И задължително да не сме дебели и да сме копие на Клаудия Шифър и със собствени доходи. Ми мунчо, ние ако трябва да сме всичко това, ти за кво си ни?

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 12:51 от Arielle

# 312
Тя Дренка сто пъти му написа и то буквално за "пазарните отношения" между мъж и жена, ама той бил емпатичен и обективен.
Ами, добре. Но очевидни неща ти убягват, може би това е проблемата.

# 313
Да, по някаква причина се смята за лош вкус жените да обсъждат мъжа и недостатъците му Simple Smile

# 314
  • София
А, не, не ми пречиш - пиши си. Любопитна ми е мотивацията ти да го правиш. Това питам.
След като си такъв супер мъж защо няма опашка за теб?

А къде съм казвал, че няма опашка?
Въпросът е, че в тая опашка не влизат тези, които аз харесвам. Иначе опашка си има. Не лоша, при това.

Да, по някаква причина се смята за лош вкус жените да обсъждат мъжа и недостатъците му Simple Smile
Повярвай, каквото съм прочел тук, публично достояние е 100 пъти по-зле, което сме си говорили мъже на 4 очи. Толкова злоба и обиди не съм предполагал, че изобщо са възможни за изписване.

Тя Дренка сто пъти му написа и то буквално за "пазарните отношения" между мъж и жена, ама той бил емпатичен и обективен.
Ами, добре. Но очевидни неща ти убягват, може би това е проблемата.
Ами странно защо в други сфери на живота не ми убягват очевидни неща. И това е признато/доказано от работодатели, заплата, изпити и тн.
Какво значи "емпатичен" според теб? Да се дам на 1та срещната дебелана, и да разбия сърцата на 10 красавици? Май на тебе ти убягват очевидни неща. Емпатичен съм с хората около мен. Тези, които приемам. Не съм емпатичен Буда, да се раздам на всички.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 12:57 от Танграта

Общи условия

Активация на акаунт