Отговори
# 390
Жребче, не ме разбра какво имам предвид. Може като отделна личност да си супер (честен си и не предаваш доверието на жената).  Но поведението ти във връзката не удовлетворява жената дотам че тези качества на отделната ти личност са вече ненужни за нея и тя търси новото.

# 391
  • Пловдив
Жребче, не ме разбра какво имам предвид. Може като отделна личност да си супер (честен си и не предаваш доверието на жената).  Но поведението ти във връзката не удовлетворява жената дотам че тези качества на отделната ти личност са вече ненужни за нея и тя търси новото.
Не се знае дали е от поведението. Но две жени са ми казвали в прав текст "Мъж без кола е като жена без гърди". С една от тях имах 4 години връзка, но много пъти сме имали нажежени моменти заради необходимостта при излизане по заведения да хващаме таксита и чакането на улицата по 5-10 минути покрай това, понякога съпътствани с "Никога не съм имала досега мъж без кола". Същото, но с по-малко мрънкане, го е имало и в някои други мои връзки и не искам да търся причината точно в това (все пак всеки човек си има някакви недостатъци и от личностен характер), но предвид колко "неспокойни" са били някои жени в такива моменти, не го изключвам и като частичен фактор за оглеждане наоколо за други мъже, отговарящи на повече отметки в списъка с желаните мъжки качества/придобивки. Simple Smile
 За последно ми се случи преди половин година една мацка, с която излизахме, накрая след два месеца да не издържи и да каже нещо от сорта на "Не съм златотърсачка и никога не съм предполагала, че бих си го помислила някога, но наистина без кола просто не те чувствам мъж". Smiley Това се случи с деня при първия дъждец лятото, иначе преди това уж нямаше проблем да се разхождаме по цели километри в слънчевото време.

# 392
  • София
На такива жени им се отговаря - голЕм късмет имаш, како!

# 393
Жребче, не ме разбра какво имам предвид. Може като отделна личност да си супер (честен си и не предаваш доверието на жената).  Но поведението ти във връзката не удовлетворява жената дотам че тези качества на отделната ти личност са вече ненужни за нея и тя търси новото.
Не се знае дали е от поведението. Но две жени са ми казвали в прав текст "Мъж без кола е като жена без гърди". С една от тях имах 4 години връзка, но много пъти сме имали нажежени моменти заради необходимостта при излизане по заведения да хващаме таксита и чакането на улицата по 5-10 минути покрай това, понякога съпътствани с "Никога не съм имала досега мъж без кола". Същото, но с по-малко мрънкане, го е имало и в някои други мои връзки и не искам да търся причината точно в това (все пак всеки човек си има някакви недостатъци и от личностен характер), но предвид колко "неспокойни" са били някои жени в такива моменти, не го изключвам и като частичен фактор за оглеждане наоколо за други мъже, отговарящи на повече отметки в списъка с желаните мъжки качества/придобивки. Simple Smile
 За последно ми се случи преди половин година една мацка, с която излизахме, накрая след два месеца да не издържи и да каже нещо от сорта на "Не съм златотърсачка и никога не съм предполагала, че бих си го помислила някога, но наистина без кола просто не те чувствам мъж". Smiley Това се случи с деня при първия дъждец лятото, иначе преди това уж нямаше проблем да се разхождаме по цели километри в слънчевото време.
Виж каква ще е разликата между мен и теб. Аз ще си съм без гърди, но ще компенсирам с тренирано дупе (Използвам примера ти).
Нещо което нямам се старая да компенсирам с друго.
Например защо си оставил тези жени да се примирят с липсата на колата при теб, а не си компенсирал това? Например да им купиш кола (която е да на твое име, разбира се),
да платиш шофьорски курсове, бензина, поддръжката и т.н.

# 394
  • France
От известно време си философствам самичка, как може да нямаш време за връзка. В седмицата има 7 дни по 24 часа. Каква ще е тази работа и този бизнес, който да не ти дава физическото време да си намериш партньор. И то в днешно време, когато интернет ти улеснява неимоверно контактите. Thinking За мен въпросът е най-вече защо липсва такова желание. Да се влюбиш означава да се отдадеш. Да загубиш контрол, да се довериш. Както когато в секса се оставяш на усещането и при оргазма няма мисъл, няма его, няма театралност. Може би страхът от загубата на контрол пречи на желанието за връзка и затова тя се отлага за по-късно - в неопределеното бъдеще.

# 395
  • Пловдив
Честно казано и аз не мога да възприема мъж без кола. Не казвам СКЪПА кола, а просто кола.  Аз си имам лично моя, и все пак....

# 396
  • София
А аз да питам  - защо изобщо трябва да има кола? Може да не му е важно да има кола, но за сметка на това да има други неща, които материално са му по-важни. Значи, любов, не знам какво, ама накрая не може мъж без кола, щото, нали поне да вземе да купи на жената! За любов ли ще си говорим или за пари?

Пансита, не ти ли се струва, че очакванията, за които пишеш за това какво е можел да купи на жената, е малко нахално? А тя какво ще му даде в замяна? Кое е това нещо, което може да даде една жена, че да си заслужава такова охарчване?

# 397
А аз да питам  - защо изобщо трябва да има кола? Може да не му е важно да има кола, но за сметка на това да има други неща, които материално са му по-важни. Значи, любов, не знам какво, ама накрая не може мъж без кола, щото, нали поне да вземе да купи на жената! За любов ли ще си говорим или за пари?
А как ще закараш детето ви до Пирогов или до частни уроци?
Любовта е хубаво нещо, но битовизмите я убиват.

# 398
България не е толкова напреднала по отношение добрия публичен транспорт, та личната кола да отпадне като необходимост.
За спарк, кола под наем или нещо подобно пак трябва шофьорска книжка.

В други теми писах - в ДГ в началото на учебната година подписахме декларация, беше в смисъл, че ще избягваме воденето на децата с ГТ - като избягването е просто евфемизъм, нали разбирате Simple Smile Какви варианти мислите, че остават за родителите, които не са от квартала?

# 399
  • София
Чие дете? Нероден Петко? То още рибата в морето, ти караш детето до Пирогов!

В момента две-трети от разговора се върти не около любовта, а около парите. Което със сигурност би ми убило любовта, ако някой ми цъфне и започне да ми обяснява за пари и то как аз трябва да ги имам, за да му ги дам на него. Е, айде, нЕма нужда!

Дайте да си го кажем, на никого не му пука за това как щял да води детето на градина, защото я се стигне до дете, я не. Въпросът е в личното удобство.

# 400
Ако живееш в бяла държава кола не ти трябва. Ако живееш в България обаче без кола си изгубен. И все пак това не е критерии за избиране на мъж.

# 401
  • Sofia
До колкото си спомням си на около 35 - нямаш много време.

Той е на почти 50.

# 402
  • Пловдив
До колкото си спомням си на около 35 - нямаш много време.

Той е на почти 50.
Разбрах, и на 35 години не ги ще жените.

Аз не казвам, че е обективно. Но мъж без кола не е мъж ЗА МЕН, може да е голф двойка. Колата за мен е абсолютна необходимост.

# 403
Колата в големия град е необходимост,а не капризи. Особено ако си в извънградската част,така че и на мен ми е чудно,как може мъж в 21 век да няма кола.Не говорим за космически кораб....

# 404
Колата в големия град е необходимост,а не капризи. Особено ако си в извънградската част,така че и на мен ми е чудно,как може мъж в 21 век да няма кола.
Той е далтонист.

Общи условия

Активация на акаунт