Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 706
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • Кърджали
Че то кой да и се радва на нея?
Серкан как от сърце се радваше на всичките /ни/ момичета.... Очите му грееха направо... А по Еда му изтече погледа, не влюбено, ами не знам я гледаше....

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 01:45 от Aлекcандрa

# 391
https://www.instagram.com/tv/CH8WLhko8Bo/?igshid=1oqjpdzn7q78q
Любовта между сЕвДа и Айдан, ах, каракудки сладки 😍

БРО имам алергия към пернати аз, щях да се разкихам ако е там 😂😂😂
Алекс, аз се изненадах и че Фифи гледаше с такова грейнало лице 😊

# 392
  • Кърджали
Обикна ги, нейните приятелки са все пак
Как бързо Мелек се оказа с нова работа.

Откраднахте живота ми
Скрит текст:
Еда: Скрихте го от мен, г-н Алптекин!Скрихте го от мен! Защо го скрихте? Как ще ми го обясните?
Алптекин: Не мога да опиша колко съжалявам.Няма и прошка за направеното.Много съжалявам, много
Еда: Разкажете ми, разкажете. Всеки детайл.Искам да знам всеки детайл, всяка истина.Какво се случи в онзи ден, кой е онзи човек,какво направихте Вие, какво се случи след това, какво се случи до днес, ще ми разкажете всичко с най-малката подробност.
Алптекин: Добре, добре, ще ти разкажа всичко едно по едно.
Серкан: Мамо!Къде е Еда?
Айдан: Вътре, говори с баща ти .Каза ли и всичко? Научи ли
Серкан:Да
Айдан: Спри!Спри, спри, не отивай, не отивай. Остави Еда да говори с баща ти, да се изправи срещу него.Ти нямаш отговорност за стореното от баща ти.Та направи каквото можа, говори с Еда.Сега я остави, да се справи с болката .Моля те !

Алптекин: Всички документи са в тази папка.След случилото се се опитах да те намеря.Исках да ти помогна.Но сте сменили фамилията си.Опитах се да направя каквото ми беше по силите.
Еда: Откраднахте ми живота.С тези неща ми откраднахте живота!Ясно ли ви е, живота ми!
Алптекин: Само да можех да върна времето назад.Серкан няма нищо общо с това.Тогава беше малко дете.Единствената му вина е че е мой син.
Еда: С Вас не искам да говоря за Серкан!
Алптекин: Много съжалявам.Само ако можех да направя нещо за теб.
Еда: Сега ли ви проговори съвестта? До сега мълчахте, сега се обади съвестта ви.Думите ви, мислите ви нямат никакво значение.Никога няма да ви простя, г-н Алптекин!Никога!Кажете ми името на фирмата!
Алптекин:Там го пише.Кадир Йозтюрк.Този човек си изтърпя наказанието.
Еда: А отговорният за всичко това?

Серкан: Еда! Еда! Еда…
Еда: Какво?
Серкан: Дай ми една минута…
Еда: И какво ще оправиш за една минута?
Серкан:  Знам, че нищо няма да промени, но аз съм влюбен в теб като в първият ден.Само ти съществуваш за мен.Не исках ти да носиш тежестта за моята грешка…
Еда: Това не е твоя грешка.Не е твоя грешка. Това е грешка на името, което пише върху този лист хартия.Знаеш ли кое е твоята грешка? Ти казвайки че ме обичаш, се опитваше да ме контролираш, взимаше решения вместо мен. Това е твоята грешка.
Серкан: Страхувах се, че няма да ми простиш.Опитах се да говоря с теб, но не можах…
Еда: Ако ми беше казал аз..Ако ми беше казал, ако беше честен, аз щях да ти простя.Щях да кажа че заедно ще се справим.Но ти реши да ми разкажеш защото истината излизаше наяве.
Серкан: Не .Щях да ти кажа. Затова исках да говоря с теб.
Еда: Не ти вярвам.Не вярвам на нищо, което казваш.Не мога да съм с човек, който ме е излъгал, който е имал тайни от мен.
Серкан: Разбирам.Приемам го.Но никога не съм те лъгал.Всяка моя дума е истина.
Еда: Вече не ти вярвам.

# 393
  • София

За да не те загубя
Скрит текст:
Селин: Серкан, трябва да говорим
Серкан: Селин, не сега
Селин: Научих всичко. Всичко, което криеш – смъртта на родителите на Еда, всичките лъжи
Еда: Смъртта на мама и татко?
Селин: Еда, не знаех, че си тук, съжалявам
Серкан: Селин,върви си
Еда: Не, не си тръгваш! Никъде няма да ходиш! Какво е това, какви тайни, какви лъжи? Ще ми разкажеш!
Серкан: Селин да си върви, аз ще ти обясня всичко
Еда: Не, ще говориш!Ще говориш! Какво знаеш?
Селин: Не е правилно аз да ти разказвам
Еда: Вие кои сте? Какво знаете за мама и татко , а не ми го казвате? Какво криете?
Селин: Не мога! Съжалявам!
Серкан: Еда? Еда, виж …
Еда: Не се доближавай!
Серкан: Позволи ми да ти разкажа.  За инцидента преди 18 години при койдо са загинали майка ти и баща ти е отговорна фирма подизпълнител, която е работила за баща ми
Еда: Какво? Баща ти ли?
Серкан: Да. Един строеж…Еда..Не знаех…наистина, не знаех
Еда: Как може да не ми кажеш такова нещо?Как можа да го направиш? Защо не ми каза?
Серкан: Опитвах да ти кажа. Скоро разбрах. Имал много работи тогава, преди 18 години и дал строежа на една фирма подизпълнител. А фирмата използвала некачествени материали. Когато бяхме вече заедно, баща ми ми го каза.Еда, моля те
Еда: Махни се
Серкан: Виж…
Еда: Ти заради това ли ми даде степендия?
Серкан: Не
Еда: Да успокоиш съвестта си ли ми даде степендията?
Серкан: Еда, казах ти че не знаех
Еда: Връзката, договора, сближаването ни, всичко беше игра ли, Серкан?
Серкан: Нещо станало преди 18 години…
Еда: Ти такъв негодник ли си?
Серкан: Еда
Еда: Как може да не ми кажеш?Как може да не кажеш?Ти …Ти ме изостави. Излъга ме . Ти ме изтормози.
Серкан: Не исках да ти причиня тази болка
Еда: А болката, която изживявам сега?
Серкан: Еда…
Еда: Какво да правим с това, което изживявам сега? Да беше ми взел душата, Серкан!
Серкан: Еда…Толкова много те обичам…За да не те нараня приех да те загубя
Еда: Няма какво да ти кажа.Нямам нищо.Сега те гледам…Срещу мен стои съвсем друг човек.Непознат човек.

В скрит текст е, че е дълго
Направо ме прободе в сърцето с превода ❤😭

Алекс, просто си чудесна! Благодаря ти!

На всички момичета от #отборСеркан, който имат някакви възражения по отношение ролята на Еда конкретно в този епизод (не визирам играта на Ханде Ерчел, а ролята на Еда Йълдъз) препоръчвам внимателен прочит на този диалог! Мисля, че той съдържа всичко, което мина през главата на Еда в този ужасен момент! Тя дори допусна, че всичко от началото, в смисъл стипендията, договора и т.н. е свързано с нещастния случай на родителите й! Как да има доверие на Серкан?! Повече за Еда - друг път!

И аз като повечето от вас съм силно развълнувана, малко ядосана, малко афектирана, затова ви оставям с пожелание за спокойни сънища!

P.S. И нямам представа, защо текста в поста ми излиза удебелен! Моля за извинение!

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 01:39 от nrgmama

# 394
Първо благодарности на Galka за новата тема и на Александра и Али за преводите 💙🌸.
blue, съгласна съм с мнението ти ❤. На мен този епизод ми хареса повече от предишните, но тази раздяла много се проточи. Дано да ги съберат до Нова Година...
Алптекин и Селин са мекотело и амеба направо. No comment.
Преди време видях тези два туита, че има много общо между Серкан и първата любов на Айдан...
“Честен, работлив, той разбираше конете и как да говори с тях. Четеше книги, слушаше музика”.

“Представяте ли си Серкан да не е син на Алптекин?”

Тогава си помислих, че е малко вероятно, но след като в днешния епизод съвсем закопаха Алптекин...
В Туитър се говори, че годежът в следващия епизод ще бъде инсцениран за опровержение на папараците...

# 395
  • Кърджали
За мен в цялата серия Серкан тук беше жесток. Макар и прав.Каза тежки думи, макар и истина. И ги казва с такъв спокоен тон, че тръпки да те побият…
Спрямо тази сцена, със Селин беше направо като ангел… Поне за мен де.

Не се държа като баща

Скрит текст:
Айдан: Какво ще правим, Алптекин?Как ще оправим всичко?
Алптекин: Не знам, Айдан, не знам. Наистина не знам. Кажи нещо, да го направя.
Серкан:  Може да изчезнеш от живота ни.
Айдан: Серкан…
Серкан: Мамо, моля те, не се меси. От години нараняваш това семейство.Навреди на  мен.Навреди на Еда.Стига.
Алптекин: Серкан, да, разбирам те, много си ми ядосан.Но да говорим за това друг път…
Серкан: Друг път…Кога?Кога? Цял живот те чакам да започнеш да се държиш като баща?Друг път кога?
Айдан: Серкан, защо не поговориш с баща ти когато си по-спокоен?
Серкан: С баща ми…С кой баща?Хм…С кой баща, мамо? Има ли такъв?Моля те, стига вече си се залъгвала.С години не беше до нас нито в добри, нито в лоши дни.Ти не можеше да излизаш от вкъщи, той къде беше?Къде беше? По работа…Работа…Аз защо се преместих в къщата отсреща?Защото ти нямаше съпруг, аз нямах баща, никога в живота ни не сме имали такъв човек.
Алптекин: Правих каквото можех. Да ,знам, не беше достатъчно.Опитах се това да обясня и на Еда…
Серкан: Не споменавай името на Еда!Разбираш ли? Ти не може да произнасяш това име!Защото ти не струваш дори колкото една сълза на Еда.Разбра ли ме? Повече не искам да те виждам.

Няма как Серкан да не е негов син. Онази история с конярчето е била преди да се омъжи за Алптекин. А Серкан е малкото дете, и то с доста голяма разлика от баткото...

# 396
Както написах преди 3-4 теми време Joy "Една лъжа е достатъчна , за да постави под съмнение всичките истини."
Не успях да гледам много тази вечер,  но това , което разбрах е , че Еда в крайна  сметка пак не изслуша Серкан. Просто беше толкова афектирана, което е нормално, нали, че няма да прости за 1 серия е ясно , нали , но тя изобщо не го остави да обясни кога е научил , как го е изживял , защо е излъгал .. Просто трябва малко гнева да отмине и тогава всичко ще си дойде на мястото. Може би Енгин ще спасява положението,  само той знае какво изживя Серкан. Според мен на финала , отивайки на вечерята, тя му даваше този шанс да обясни всичко, но ... знаете какво стана Animal Snake
И на мен ми харесва как завъртяха образа на Селин , сега мога да я мразя с чисто сърце Joy преди не я харесвах , но ми беше някак съвестно, че имам отрицателни емоции,  пък тя не е направила нищо кой знае какво,  че да ги заслужи Joy сега вече ми е спокойна душичката Joy

# 397
  • Кърджали
Спокойна и била душичката..
Убиваш ме...

Едни от любимите ми сцени винаги, когато ги има.. Майка – син. Няма го като отделна сцена, затова съм маркирала тука къде започва.

А: Серкан!
С: Мамо, искам да остана малко сам.
А: Първо изслушай каквото ще ти кажа.Еда има нужда малко да остане сама.Дай и възможност. Да помисли, да се опита да те разбере. Дай и време.И тя те обича.С времето ще го разбере.
С: Не мисля че вече ще ми вярва.
А : Имай ми доверие. Това ти го казва някой, който едно време не вярваше в любовта ви.Хайде, стегни се
С: Трябва малко да помисля.
А: Добре.

# 398
  • София
Много тежки думи от син към баща, но... съвсем заслужени. Жал ми е за Серкан и Айдан, за Алптекин - въобще. Слаб характер. Каквото си е надробил, това ще си сърба.

Епизодът днес предизвика бурни и противоречиви емоции. Отдавна не сме коментирали толкова разпалено, не мислите ли? Според мен това е добър знак. Simple Smile Очевидно екипът си върши работата, както трябва. Аз споделих първоначалните си емоции. След като страстите се поуспокоят и гледам епизода с превод, отново ще пиша, ако съм усетила нещо различно. Simple Smile

Сега ви казвам лека нощ и сънувайте цветно, момичета! Kissing Heart

п. п. Налбантова, това БРО съм аз, нале?! Joy Само ти можеш да измислиш нещо такова и да ми харесва! Мисля, че е време да измислим как да сдобрим Еда и Серкан. Дай да си поговорим с Ханде и Керем по темата. Wink

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 01:58 от Бърборанка с розови очила

# 399
Тъй вярно, БРО 😂 Аааа какво да говорим с тях, аз днес не се побирам в кожата си. От кога ви казвам какво съдържа договорът и вие днеска все едно ни лук яли, ни лук мириСали и пак яхнахте метлите 😂😂😂😂 Разберете, че преди всичко съм много сериозен човек 😂
Скрит текст:
замислих се онзи ден, че ако някоя нова пчеличка дойде и попадне баш на коментарите ни за Ханде и Керем, да не вземат да решат, че верно си говорим с тях или сме тотално изпаткали и си въобразяваме 😂😂

mikipoli +1! Сега значи може спокойно на кладата, нали 😂😂

Пастичка 🤩

# 400
  • София
Момичета, вече няколко пъти ви пожелавах спокойни сънища, но .... аз поне скоро няма да спя, ще изгледам епизода с цената на повече безсънни часове! Но предпочитам да изгледам епизода със субтитри възможно най-скоро след излъчването му, докато емоцията все още "здраво е стиснала гърлото ми"! Бях приятно изненадана, че вече има качен еп. 20 с английски субтитри на този линк:

https://turkish123.com/sen-cal-kapimi-episode-20/

Приятно гледане, на тези които не ги хваща сън след силно разтърсващия епизод! И утре със свежи коментари отново в темата!

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 02:32 от nrgmama

# 401
  • Кърджали
Последно, че станало никое време..То по - добре изобщо да не лягам

Договор за връзка между Еда и Серкан
Скрит текст:
Пъръл: Погледни това..
Лейля: Г-це Пъръл,изпратих съобщение на Серкан, казах му че Еда го вика и той каза че идва.
Пъръл: Значи идва в офиса
лейля: Идва, идва.
Пъръл: Благодаря Лейля! Айдан ханъм, обещах първо на вас да кажа,Серкан идва към офиса. И Еда идвала.
Айдан: Много се радвам.Най-накрая.
Пъръл: Вие ще дойдете днес да говорим за кампанията на фондацията, нали.
Айдан: Да, да…Ще дойда, там съм.
Пъръл: Тогава,довиждане.

Айдан: Довиждане.Серкан излезнал от къщата си, отивал в офиса. Бързо ми приготви колата.
Сейфи: Добре, ще я приготвя
Айдан: Трябва да държим тия двамата на едно място.Те се обичат, Сейфи!Само когато са заедно се чувстват добре.
Сейфи: Добре, но как ще го направим?Не съм сигурен че Еда и Серкан ще искат да са едно място.
Айфер:Штттт Бъди позитивен.Аз ще го измисля
Сейфи: Позитивен съм.Приготвям колата
Айдан: Добре

Лейля: Серкан идва, подбирайте
Енгин: Хайде, почва се…
Пъръл: Сега ние да идем ли при него, да не ходим ли?Какво да направим като дойде..
Енгин: Не знам Пъръл, сложно е дори да се гадае
Лейля: Добре дошъл
Енгин: Не знам, да понаблюдаваме малко и тогава ще отидем при него
Лейля: Еда идва, Еда идва…
Енгин : Ейваххх
Лейля: Добре дошла, Еда!
Еда: Добре заварила! Серкан в стаята си ли е?
Лейля : Да

Пъръл: ъхъ ъхъ/не/
Енгин: наистина ли
Пъръл: Стресирах се

Еда: Подпиши това!
Серкан: Какво е това?
Е: Договор. С моите правила, с моите условия, с моите наказания.
С: Еда Йълдъз Серкан Болат – договор за връзка . Като казваш връзка?
Е:Не си го и помисляй.Не така.Да може да се гледаме в лице като двама цивилизовани човека
С: Добре
Е: Не го чети!Ще го подпишеш без да го прочетеш
С: Приготвила си безкраен договор.
Е: Ако те устройва … Докато бях далеч от теб мислих дълго
С: И аз
Е: Стоя зад думите си
С: И аз стоя зад думите си
Е: Ти си перфекционист, обсебващ, контролиращ. И при първата трудност мен изтри от живота си, ме изхвърли.
С: Може и да съм допуснал грешка..
Е: Вече няма значение.Връзката е между двама човека, Серкан. Ти не го умееш.
С: Не ми говори така
Е: Вече сме само колеги. Ще продължа да работя ту, няма да бягам, защото не се страхувам от теб
С: Хубаво. Аз и без това съм тук.Затова съм доволен че и ти ще си тук
Е: Хубаво. Сега си свали пръстена!Свали си пръстена, моля!Вътре пише името ми, Серкан. Не искам да го носиш.
С: Да.Няма ли да ми дадеш копие?
Е: Ще ти го изпратя по телефона
С: Ще е дълга седмица…

Подписах без да чета

Скрит текст:
Енгин: Серкан, какво да правим? Да влезем ли, да не влизаме ли
Серкан: Влезте, ела
Пъръл: От дни те няма.Звъним – не вдигаш. Идваме до домът ти – не отваряш.Няма ли  да ни кажеш нещо, Серкан?
Серкан: Върнах се
Пъръл: Добре направи.
Енгин: Добре направи, но…Сега видях Еда.Какво става?
Серкан:Да. Ще продължи да работи с нас. Но има няколко условия.
Енгин: Условия?
Серкан: Да
Енгин: Какви са и условията?
Серкан: Честно казано, не знам. Донесе договор, без да го чета, го подписах.
Енгин: Чу ли го какво каза?Подписал договор без да го прочете.Т ибез да прочетеш какво пише и паста за зъби не ползваш.Какво ще рече без да прочета договора го подписах?
Серкан: Направих го
Пъръл: Това момиче в момента те мрази. Може да ти е взела холдинга.
Серкан: Ако го иска, нека е неин. Не ме интересува.

Енгин: Господ акъл да ти дава, Серкан, Господ акъл да ти дава…Какво друго да ти кажа…

Айдан: Ооо, офиса на сина ми е по-хубав отколкото изглеждаше на видеоразговорите. Сейфи, изобщо не си го снимал както трябва
Секретарка: Г-жо Несрин, добре дошла!
Несрин: Добре заварила, мила
Айдан: Не ме позна
Сейфи: Мила, ти си нова май. Да ви запозная, Айдан Болат
Секретарката: Г-жо Айден, добре дошла
Айдан: Добре заварила.Скоро ще ме свикне.Добре, да отидем да говорим с Пъръл
Несрин: Нали говори с ЕДа, да бъде лице на кампанията ни
Айдан: И по-рано ти казах, Еда не иска.
Несрин: Добре, аз ще кажа на Серкан. Ще убеди годеницата си
Айдан: Да не намесваме Серкан, отношенията им тези дни са малко обтегнати
Несрин:Какво става? Разделиха ли се
Айдан: Не, няма такова нещо
Несрин: А, Еда. Не носи пръстена
Айдан: Ще го сложи
Еда: Айдан Болат! Колко хубаво да ви видим тук. ЗДравейте, г-жо Несрин
Несрин: Здравей Еда. Еда, миналия ден нали ти разказах за проекта за образованието на момичетата.Заради това сме тук.
Еда: Много хубаво
Несрин: Ще поискам нещо от теб.Ще бъдеш ли лице на кампанията ни?Моля те, ЕДа
Еда: Извинете ме, имам работа
Айдан: Еда каза че не иска, да не настояваме
Несрин: секунда, Айдан! Добре, а ще говориш ли с тях?Как учи със степендия, какво изживя?Подготвяме дефиле за тях.Ще е приятно
Айдан: Несрин, на Еда и е досадно. Ше говорят със Серкан, ще решат
Еда:Не.Сама ще реша какво ще правя
Айдан: Разбира се ,не исках да кажа това..
Еда: Според мене добра идея. И без това си търся причина да излезна извън офиса.Може да е добре. Да…
Несрин: Страхотно! Видя ли, веднага се съгласи.Какво сладко момиче
Еда: Сега, с ваше позволение се връщам към работата си
Несрин: Добре мила
Айдан: Благодарим ти.Добре, ти отивай да говориш с Пъръл, аз ще отида при Серкан.

Още има надежда
Скрит текст:
А: Серкан
С: Мамо,добре дошла!
А: Много се затъжих .
С: И аз Как си, добре ли си?
А: Добре съм.Ти как си?
С: И аз съм добре.Дошла си в офиса?
А: Тук съм
С: Колко хубаво
А: Много ти е хубав офиса.
С: Значи вече можеш да излизаш сама?
А: След като няма да мога да съм само заедно с Еда.
С: Да, и аз вече не мога да съм заедно с нея.
А:Така ли
С: Да .Защо си тук?
А: Нали миналата година имахме проект за момичетата. Дори ти беше чертал проекта.
Серкан: Да
А: Върнах се във фондацията.За тази година имаме за цел да направим 60 ателиета.След училище, ученичките да има къде да получават уроци по музика, математика и други предмети.
С: Страхотен проект. Точно като за теб
А: Нали
С: Да направим така.Пъръл да ти помага за всичко .Става ли
А: Става.Супер.
С: Добре
А:  И Еда ще помага.
С: Как така?
А: Ще направим дефиле с благотворителна цел.Преди него ще говори с успешните ученички
С: Еда ще го направи
А: Да
С: Разбирам. Тогава да направим така. Не само Артлайф, да включим и холдинга .Така ще ангажираме и холдинга
А: И ти ли ще участваш в проекта! Страхотно!
С: Мисля че е добре по-скоро да направим едно съвещание. Общо съвещание.
Ж: Става. Чудесно
С: Добре.Само ще те помоля за нещо.Ти ще повикаш Еда на това съвещание
А: Защо?
С: Защото ми е забранено да говоря с нея. Ако говоря, ще отнеса наказание.
А: Забранено
С: Да
А: И те наказва
С: Да
А: Като жена мога да ти кажа това.Ако една жена иска да те наказва,значи още има надежда…Не го забравяй.
Сега…Една бърза вметка. Защо приемат проекта героите ни така присърце. В Турция, особено в Азиатската част все още има много момичета които не ходят на училище, или след една определена възраст родителите им ги спират. Затова в последните десетина години има много кампании тези деца, момичета, да влезнат в образователната система Или да получат по-добро образование

Притесних се за теб

Скрит текст:
Е: Моля
С: Притеснявам се за теб.Добре ли си ?
А: Сега нарушаваш точка 59 от договора .Не може да ме питаш за нищо, освен за работа
С: Добре.Тогава минавам на другата тема.Сириус не свикна с новия си дом и само иска да се разхожда.
Е: Сутринта го разходи тогава
С: Кажи го това на Сириус . Честно казано, и той се притесни за теб.И аз се притеснявам за теб като колега.
Е: Сериозен си
С: А и ако утре не дойдеш на работа, чертежите за тира ще останат недовършени.
Е: Аз приключих с чертежа за тира. Изпратих ти мейл
С: Чудесно. ИСкаш ли малко да поразходиш Сириус?
Е: Ако няма да те има – да
С: Еда, и колегите се притесняват един за друг.
Е: Ти не може .Пише го в договора
С: След случилото е днес, се притесних добре ли си, не си ли ,има ли ти нещо, няма ли ти
Е: Добре съм.Нямам проблеми.
С: Добре тогава..Ела, тогава, ела, ние ще се разходим…

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 03:41 от Aлекcандрa

# 402
  • In the light side of the Moon!
Именно, дори първата работа тя си я поиска. Като й каза, че ще плати образованието, тя му каза нещо от сорта на "дай ми работа" или вземи ме на работа, за да си ги изработи един вид.
Май беше г-жа Идил тази надзорничка.
От миналия ден започнах да гледам първите серии и ми се струва, че ревността на Серкан се обади още на масата с онзи чичко, докато бяха с белезници.
Ели-мама от по-големи съм чувала, че мъжете около тази възраст ги хващало нещо като критическа, което се изразява И в тези им действия 😂😂😂
tъкмо щях да кажа, перименопаузата го е хванала.

връщам се да чета

Така като гледам ще се сбогуваме с двама герои - Алптекин бей и Ефе бей. Ще има “хади, бай, бай”. Hands Wave Алптекин няма да ни липсва, но покрай това негово ново амплоа могат да измислят нещо интересно.  
ами например замесник на Алптекин. Айдан има нужда от любовна тръпка 😘

Мари според мен Серкан не беше груб към Селин, просто й каза това, което се опитваше да й каже малко по-смекчено в предишните епизоди. При нея смекчения тон явно не върви и той й повиши тон. Но не е бил груб с нея, според мен! Тя видимо се бърка дет не й е бизнеса! Какво трябваше да направи? Да я погали с гъше перце ли?

Алекс благодаря 🤗

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 04:29 от MegiTeo

# 403
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus
Желая ви един страхотен почивен ден! Hug

# 404
  • Кърджали

При всяка сцена, нищо че разликата им е 20 години Simple Smile на негово място поставям Аслан, мисля и така играя.

Аслан е синът ѝ.

Добро утро!
Както винаги (последните седмици) едва заспах след филма.И сега ми се спи, ама здраве да е. Заслужава си...

Така... После може да забравя. Затова да го напиша сега.
Не мисля, че Серкан беше груб със Селин. Рязък - да, но груб или жесток - не. Много пъти опита меко, с уважение, очаквайки че Селин ще се спре, ще се осъзнае. Преди злополучната сватба говориха дълго дълго, и тогава ѝ каза, че е влюбен в Еда. Че "са опитали" с нея навремето, но не се е получило (дори и тогава не използва думи като любов иобич), а каза точно това "опитахме много пъти"... Селин не разбра с добро, за съжаление. Обърка работата заедно и нуждата му от нейните акции с неосъзната любов. Серкан рядко е толкова рязък, с хората, които са около него още по-рядко. Но Селин прекрачи много пъти границите и сега просто прекали.Въпреки че дотолкова бях свикнала да си затваря очите за нейните грешки, че мислих че и този път ще е така. Още повече че сега по-важната задача му бе да оправи нещата с Еда. Но явно сега му беше прекипяло и Селин като му се изпречи на пътя чу каквото имаше да чуе.
На Селин не ѝ хареса и сега ще го играе отмъстителна. В тези игри видяхме пп принцип кой печели. И тя е виждала. Но щом иска, мека опита. Явно тя ще е дразнителят. Поне добре се справя.

Серкан беше груб с баща си. Там изрече тежки думи. Изля трупаният през години гняв, болка, рсзочарания, събирани още от детството. Да, думите бяха заслужени, но много тежки. И ако доскоро таях някаква надежда накрая да ги сдобрят все пак, тази надежда загина след думите му снощи. Серкан никога няма да прости на баща си.
А почти през цялото време говореше с такъв спокоен тон. Човек очаква, че ще се разкрещи, а той с толкова овладян тон, че дори само гласът му извън думире беше жесток. Това спокойствие което Серкан успява да запази  дори в най-напрегнатите мигове, дори когато вътрешно е сринат.. Така го искам и аз това спокойствие.

Сигурно ще го напиша още милион пъти, но Керем Бюрсин играе жестоко. Гледах го снощи и... изживява, изживява, вярваш, усещаш... Накрая половин час бях в състояние все едно нещо ме е премазало...,

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 09:03 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт