Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 717
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Така като гледам ще се сбогуваме с двама герои - Алптекин бей и Ефе бей. Ще има “хади, бай, бай”. Hands Wave Алптекин няма да ни липсва, но покрай това негово ново амплоа могат да измислят нещо интересно. Ще видим. Селин е ясно накъде отива, въпросът е докога. Докога номерата й ще минават и другите няма да си дават сметка за тях? Серкан, ако я разкрие... ще си събира перушината. Това гневът на Серкан Болат е могъщо нещо. Но и Еда хубаво ще й оскубе перушината. Мисля, че Еда, ако научи за номерцата й, хубаво ще й даде да се разбере.

# 376
  • Кърджали

Селин: Не ми даде обяснение за нищо случващо се и аз дойдох да си поискам обяснение
Серкан: Защото не съм длъжен да ти обяснявам
Селин: Всичко свързано с холдинга ме засяга
Серкан: Холдинга? Така ли? Свързано с работата . Я, Селин, недей така, толкова добре те познавам, не ми играй роли

тази с тоя холдинг и работата направо вече прекалява, май няма друго какво да измисли. Още в предната серия, когато Серкан беше пиян и поиска да извика Еда и Селин веднага, аз съм тук...какво става...с работата ли нещо...
само работа, работа!!!

Сега вече май наистина разбра, че Серкан не е влюбен в нея, че и приятелството му загуби и започна да си пуска отровата.

От пиянството му , това беше готино
Селин : Серкан аз, аз съм тук, кажи ми какво искаш
Серкан: Еда. Искам Еда.

Селин: Серкан, аз съм тук, кажи какво искаш?
Серкан: Тук имаше една бутилка...

Селин ще се сблъска челно с гнева на Серкан Болат. Само да разбере той какви ги е вършила зад гърба му. А гневът, отмъщението на Серкан Болат е страшно нещо. Досега Селин все е била от печелившата страна в такива ситуации... Скоро ще мине от другата...

Уж, превеждам, ама ми къса сърцето... аи все вас наглеждам.. Я отивайте да лягате!

# 377
Бърборанче, мила, благодаря. HugKissing HeartHeart Eyes Аз май затова съм най-афектирана. Сто серии точат тази раздяла. Не ми се гледа драма на мен. Искам си ги събрани вече. Че си е загубил акъла Робо май само Еда се прави, че не вижда. Права си, и аз оценявам това, че са пълнокръвни и много реално изградени образи, но в последните две-три серии се дразня просто. Да идват вече хубавите моменти. Няма да спра да ги гледам, но ето така се нервирам на моменти. Ето, написах си каквото ме мъчеше и се поуспокоих вече.

# 378
blue` аз не оспорвам това, че Еда я развалиха малко в тая серия като образ и държание. С това съм съгласна, също и че не трябваше чак толкова да го правят на маймуна Серкан, но това, че се е извинил не променя факта, че е скрил информацията и че е излъгал. Може би, защото аз не бих простила толкова бързо и лесно, заради това не очаквам и не искам Еда да го прави 😂 ама и аз като всички вас не искам да гледам драми, една ми е достатъчка 😂
Абсолютно съм съгласна и с на Бърборанка коментара по тази тема 🍷

Софи тук май става въпрос за сериозна длъжност, няма как да си никой, да нямаш диплома и да започнеш да я рабориш тази работа, според мен поне. Все едно да си доктор, но без да си завършил университет и да те сложат шеф на отделение, не е сериозно някак.

# 379
  • Кърджали
Да... Серкан все пак познаваше от известно време Еда, вече я беше видял как рисува /макар и не по проект/. Но кой би дал шанс на момиче, което не е завършило и се е появило да иска да заеме такава длъжност. Помните, Серкан се съгласи първия път просто от любопитство, но колко пъти я накара да го нарисува отново и отново този проект докато стане добър. Но дори и той не посмя да и повери изцяло проект, дори и за този, дето се водеше неин си имаше нещо като надзорник, съветник. И Еда трябваше да му обещае че ще слуша и ще следва препоръките на тази жена, не и помня името сега...
Та дори и на филм е несериозно да очакваме, че Еда ще тропне на нечия врата и ще и дадат веднага късмет. Реално погледнато, ако Серкан не си беше изгубил ума по нея и той нямаше да и даде шанс. Всички се чудиха как така я е назначил на такава длъжност без да има образование, Пъръл и го каза в очите, Ефе... Да, Серкан оцени таланта и, ама любовта му помогна много в тази насока

# 380
Ой, Алекс, измъчиха ни момчето!!! Серкан - джанъм, беним! Космически Керем!!! Всичко направи Серкан, само и само да намали болката на Еда! Както казах и преди - тя трябва да порасне! Не можех да го гледам такъв страдащ и самотен, Еда пак си имаше подкрепата на girl power! Как я заобичах тази Айдан - признавам си много ме дразнеше преди! Даже и след промяната й към Еда пак ми беше ексцентричен перко, ама вече - не, на 180 градуса съм! Как иска да ги събира двете ни сърца, как й се получават "номерата"! Селин пак си стана стоножка от всякъде, ама чак пък толкоз добра да е била в играта-нещо не ме грабна досега. Гледала съм злодеи, дето са ми били много симпатични актьори, ама Биге нещо не е от тях. Фифи нещо и нея не мога да я разбера напоследък?!?! Джерен ми е много сладка и много точна, искам щастие и за нея вече! Мело докога ще прави глупости от наивност - някой отбеляза, че била бяло петно - направо си беше петно от капучино - как можаха така да я решат и като прическа и като тоалет на този прием. За Ферит съм много раздвоена - хем е човек на място, няма да подлее вода на някой от злоба или амбиция, обаче как реши да бъде толкоз честен с Джерен - не се ли усети, че така я подценява и я кара да се чувства използвана, а една жена като нея няма да му прости игричките. Айфер я предупреди, че не е готов за нова връзка преди нлко епизода. Алптекин - ??? криза на възрастта ли изживява, иска да си ходи от сериала ли? Лейля става все по-симпатична, пък полива и цветята на Еда в офиса, как да не я обичаш, пък и за Серкан на всичко е готова!!! Ердем - май, промяна в мнението за него нямам.
Благодаря за всички преводи, песента, снимките!  И последно- аз съм за отбор ЕдСер, защото само така ще са щастливи и двамата! Отивам сега да ви чета, че ви оставих на 25 стр.

# 381
Именно, дори първата работа тя си я поиска. Като й каза, че ще плати образованието, тя му каза нещо от сорта на "дай ми работа" или вземи ме на работа, за да си ги изработи един вид.
Май беше г-жа Идил тази надзорничка.
От миналия ден започнах да гледам първите серии и ми се струва, че ревността на Серкан се обади още на масата с онзи чичко, докато бяха с белезници.
Ели-мама от по-големи съм чувала, че мъжете около тази възраст ги хващало нещо като критическа, което се изразява И в тези им действия 😂😂😂

# 382
  • Кърджали
Тогава той и каза че никой с акъл в главата си няма да и даде работа като ландашфтен архитект, защото няма образование. Затова ще работи като негова асистентка.

Алптекин ще се въздржа да го коментирам, щото още няма такива думи в моя речник, да не ги вкарвам заради него...

# 383
Първо това. Просто исках да го изгледам пак

Никога не съм бил влюбен в теб

Серкан: Селин!
Селин:Какво става Серкан?
Серкан: Как така какво става? Ти как може да идваш в моя дом да ми търсиш сметка?
Селин: Серкан, аз само…
Серкан: Ти само какво?Какво? Виж, Селин, не може да си пъхаш носа в неща, които не те интересуват и да идваш в дома ми. Ясно ли е?
Селин: Не ми даде обяснение за нищо случващо се и аз дойдох да си поискам обяснение
Серкан: Холдинга? Така ли? Свързано с работата . Я, Селин, недей така, толкова добре те познавам, не ми играй роли
Селин: Серкан, нещо свързано с толкова игри и лъжи може да ти навреди. Това ме притесни.Заслужава ли си наистина, не разбирам, Серкан? Ако се държеше поне една десета с мен така добре както се държиш със Еда всичко щеше да е по-различно…
Серкан: Не мога да повярвам, не вярвам. Още ли, Селин?Виж, това което ще ти го кажа, го казвам за последно, добре ме слушай.Аз съм влюбен в Еда, ясно ли е, не в теб. В теб никога не съм бил влюбен.
Селин: Аз говорих за миналото, нямам никакви очаквания от теб сега . Просто исках да ти дам съвет като приятел.
Серкан: Тогава върви и давай съвети на приятелите си. Защото ние не сме приятели.Не ни свързва нищо друго освен работата

ААА, да се разберем, аз Керем /серкан/ го предпочитам облечен.

Като е поразсъблечен забравям къде се намирам...
Еми, постави я на място, както и миналата серия, ама сега на трезва глава! Серкан никога не я е приемал като обект на желание! Затова й позволяваше да бъде близо до него, без да я отразява, свикнал с вечното й присъствие, но сега вече си спечели явен враг!

# 384
  • Кърджали

За да не те загубя
Скрит текст:
Селин: Серкан, трябва да говорим
Серкан: Селин, не сега
Селин: Научих всичко. Всичко, което криеш – смъртта на родителите на Еда, всичките лъжи
Еда: Смъртта на мама и татко?
Селин: Еда, не знаех, че си тук, съжалявам
Серкан: Селин,върви си
Еда: Не, не си тръгваш! Никъде няма да ходиш! Какво е това, какви тайни, какви лъжи? Ще ми разкажеш!
Серкан: Селин да си върви, аз ще ти обясня всичко
Еда: Не, ще говориш!Ще говориш! Какво знаеш?
Селин: Не е правилно аз да ти разказвам
Еда: Вие кои сте? Какво знаете за мама и татко , а не ми го казвате? Какво криете?
Селин: Не мога! Съжалявам!
Серкан: Еда? Еда, виж …
Еда: Не се доближавай!
Серкан: Позволи ми да ти разкажа.  За инцидента преди 18 години при койдо са загинали майка ти и баща ти е отговорна фирма подизпълнител, която е работила за баща ми
Еда: Какво? Баща ти ли?
Серкан: Да. Един строеж…Еда..Не знаех…наистина, не знаех
Еда: Как може да не ми кажеш такова нещо?Как можа да го направиш? Защо не ми каза?
Серкан: Опитвах да ти кажа. Скоро разбрах. Имал много работи тогава, преди 18 години и дал строежа на една фирма подизпълнител. А фирмата използвала некачествени материали. Когато бяхме вече заедно, баща ми ми го каза.Еда, моля те
Еда: Махни се
Серкан: Виж…
Еда: Ти заради това ли ми даде степендия?
Серкан: Не
Еда: Да успокоиш съвестта си ли ми даде степендията?
Серкан: Еда, казах ти че не знаех
Еда: Връзката, договора, сближаването ни, всичко беше игра ли, Серкан?
Серкан: Нещо станало преди 18 години…
Еда: Ти такъв негодник ли си?
Серкан: Еда
Еда: Как може да не ми кажеш?Как може да не кажеш?Ти …Ти ме изостави. Излъга ме . Ти ме изтормози.
Серкан: Не исках да ти причиня тази болка
Еда: А болката, която изживявам сега?
Серкан: Еда…
Еда: Какво да правим с това, което изживявам сега? Да беше ми взел душата, Серкан!
Серкан: Еда…Толкова много те обичам…За да не те нараня приех да те загубя
Еда: Няма какво да ти кажа.Нямам нищо.Сега те гледам…Срещу мен стои съвсем друг човек.Непознат човек.

В скрит текст е, че е дълго

# 385

За да не те загубя
Скрит текст:
Селин: Серкан, трябва да говорим
Серкан: Селин, не сега
Селин: Научих всичко. Всичко, което криеш – смъртта на родителите на Еда, всичките лъжи
Еда: Смъртта на мама и татко?
Селин: Еда, не знаех, че си тук, съжалявам
Серкан: Селин,върви си
Еда: Не, не си тръгваш! Никъде няма да ходиш! Какво е това, какви тайни, какви лъжи? Ще ми разкажеш!
Серкан: Селин да си върви, аз ще ти обясня всичко
Еда: Не, ще говориш!Ще говориш! Какво знаеш?
Селин: Не е правилно аз да ти разказвам
Еда: Вие кои сте? Какво знаете за мама и татко , а не ми го казвате? Какво криете?
Селин: Не мога! Съжалявам!
Серкан: Еда? Еда, виж …
Еда: Не се доближавай!
Серкан: Позволи ми да ти разкажа.  За инцидента преди 18 години при койдо са загинали майка ти и баща ти е отговорна фирма подизпълнител, която е работила за баща ми
Еда: Какво? Баща ти ли?
Серкан: Да. Един строеж…Еда..Не знаех…наистина, не знаех
Еда: Как може да не ми кажеш такова нещо?Как можа да го направиш? Защо не ми каза?
Серкан: Опитвах да ти кажа. Скоро разбрах. Имал много работи тогава, преди 18 години и дал строежа на една фирма подизпълнител. А фирмата използвала некачествени материали. Когато бяхме вече заедно, баща ми ми го каза.Еда, моля те
Еда: Махни се
Серкан: Виж…
Еда: Ти заради това ли ми даде степендия?
Серкан: Не
Еда: Да успокоиш съвестта си ли ми даде степендията?
Серкан: Еда, казах ти че не знаех
Еда: Връзката, договора, сближаването ни, всичко беше игра ли, Серкан?
Серкан: Нещо станало преди 18 години…
Еда: Ти такъв негодник ли си?
Серкан: Еда
Еда: Как може да не ми кажеш?Как може да не кажеш?Ти …Ти ме изостави. Излъга ме . Ти ме изтормози.
Серкан: Не исках да ти причиня тази болка
Еда: А болката, която изживявам сега?
Серкан: Еда…
Еда: Какво да правим с това, което изживявам сега? Да беше ми взел душата, Серкан!
Серкан: Еда…Толкова много те обичам…За да не те нараня приех да те загубя
Еда: Няма какво да ти кажа.Нямам нищо.Сега те гледам…Срещу мен стои съвсем друг човек.Непознат човек.

В скрит текст е, че е дълго
Направо ме прободе в сърцето с превода ❤😭

# 386
  • София
Алекс, благодаря за превода на тази сцена - разговорът на Еда и Серкан в началото на епизода. Ето тези думи на Серкан: “Еда…Толкова много те обичам… За да не те нараня, приех да те загубя.”, за мен казват всичко. Еда още тук трябваше да си даде сметка колко много я обича Серкан и защо се е разделил с нея. Да, той няма вина за инцидента и тя го знае, затова не го вини. Има вина само за това, че не й разказа истината навреме, а вместо това се раздели с нея. Беше глупава постъпка и сме го обсъждали вече. Серкан я нарани много пъти досега. С право му е ядосана. Но... не ми хареса начинът, по който реши да го накаже. Може би, защото не е моят начин. Не знам. И двамата постъпиха по начини, по които аз не бих. Но филм да става. Гледам и се вълнувам, значи добре се справят. Simple Smile

# 387
Първо това. Просто исках да го изгледам пак

Никога не съм бил влюбен в теб

Серкан: Селин!
Селин:Какво става Серкан?
Серкан: Как така какво става? Ти как може да идваш в моя дом да ми търсиш сметка?
Селин: Серкан, аз само…
Серкан: Ти само какво?Какво? Виж, Селин, не може да си пъхаш носа в неща, които не те интересуват и да идваш в дома ми. Ясно ли е?
Селин: Серкан, нещо свързано с толкова игри и лъжи може да ти навреди. Това ме притесни.Заслужава ли си наистина, не разбирам, Серкан? Ако се държеше поне една десета с мен така добре както се държиш със Еда всичко щеше да е по-различно…
Серкан: Не мога да повярвам, не вярвам. Още ли, Селин?Виж, това което ще ти го кажа, го казвам за последно, добре ме слушай.Аз съм влюбен в Еда, ясно ли е, не в теб. В теб никога не съм бил влюбен.
Селин: Аз говорих за миналото, нямам никакви очаквания от теб сега . Просто исках да ти дам съвет като приятел.
Серкан: Тогава върви и давай съвети на приятелите си. Защото ние не сме приятели.Не ни свързва нищо друго освен работата

ААА, да се разберем, аз Керем /серкан/ го предпочитам облечен.

Като е поразсъблечен забравям къде се намирам...
Браво на момчето ни, не че тая пернатата разбра какво й се каза... Ама тя наистина има мозък по-малко от на кокошка даже🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 01:09 от Thebursin

# 388
Скъпи момичета, това е уникално! Толкова емоция за части от минутата, гледайки да споделяме тук,  е просто невероятно!
Основен принос имат нашите любими преводачки!
Даже бих казала, че не само превеждат поредната серия, но и водят темата, дори налагат темпото. Моето лично възхищение за това!
А сега преди да ви кажа лека нощ, вече спокойна, искам да споделя едно мое мнение.
Ще изгледаме серията с преводи - директни от Алекс и Али, с руски, английски, български субтитри  и ще видим кое, къде, как, защо е. Сценарият е на сценаристите, а играта на актьорите. Актьорите няма как да са еднакви, но голямата магия е да си партнират успешно. Аз мисля, че нашите успяват. Серкан е сериозен успешен млад мъж, който планира всичко. Но понякога животът така те обръща, че не плана, не посоката, а гледаш само да не загубиш следата. Еда е млада, талантлива и импулсивна жена. Колко хора познавате , които са прекъсвали спонтанно речта на един специално поканен гост или в пристъп на ярост и някакъв вътрешен импулс са целували оратора?! Тя е такава от самото начало. Но е най-позитивният персонаж в целия филм. Затова не го оставя, като обича - обича. Както тя си знае. Тази серия не е променила нито един от двамата. Но се случи нещо - най-накрая Серкан показа мястото на Селин. Момичета, защо никоя от нас не възрази, че го направи грубо?! Ще кажете - заслужаваше си го. Да. Точно. Откога чакаме. Но това не е стилът на Серкан. Дори пиян не беше толкова груб. Е, тогава трябва да приемем и щурите идеи на Еда за договора. Всъщност само ние мрънкаме. Серкан възропта само за прочутия неадекватник, но той него редовно унизително си го сиктирдосва, което... не е останало незабелязано от Еда. Така че нашият сериал е изключително свеж и мога да кажа...сценаристите си знаят работата.
Благодаря на преводачките!
Лека нощ, момичета!

# 389
  • София
https://www.instagram.com/p/CIJpZBNqRlv/?igshid=1p5v4iix9jt0v

Да ви прави впечатление чие дефиле е изрязано?? Joy

Общи условия

Активация на акаунт