благодаря ти, че ни подслони.
аз от край време съм си в #отборСеркан, ама тази вечер Керем ме отнесе просто, още в началото на епизода. Страхотна игра прави. И на мен Еда ми идва в повече с детинщините си напоследък, но се надявам да и оправят образа вече и сега тя да потича малко след Серкан.
благодаря за преводите. Прекрасни сте момичета.
аз не очаквам да сме първи в рейта, но поне да дръпнем нагоре ще е добре. Според мен би трябвало да има резултат от цялата тая мъка.
обожавам чувството ти за хумор, нооо...тук няма да се съглася с теб, ама хич. Еда беше много хубав женски образ, силна, самостоятелна, уверена. (Ханде изобщо не я коментирам, прекрасно момиче е). Направиха я малко на лигава кифла. То не беше капризи и прищявки, направиха го на маймуна Серкан. Да той сгреши като не и каза истината, и й го каза това. За него не беше по-малко мъчителна раздялата, защото освен нея той носеше и вината на баща си. Тя като попадна в неговото положение какво направи? Каза ли на леля си в очите истината? Не можа да го понесе. Добре че ги има момичетата все до нея да и дават съвети. А Серкан вечно е сам.

Първо се успокой, защото те усещам, че си яхнала метлата.
Всички обичаме Серкан и Еда, ядосват ни, но пак ги обичаме. И преди да сме от #отборСеркан или #отборЕда, сме най-напред от #отборЕдСер. Сега, по повод твоя коментар (#361) - с всичко съм съгласна, но мисля, че си афектирана, защото явно си очаквала друга развръзка.
Според мен Серкан като всеки влюбен човек си е загубил акъла. Влюбва се за първи път момчето. Не е мекотело. Просто иска да угоди на любимата си. Жените умеем да се глезим и какво по-хубаво от мъж, който да ни угажда на капризите?! Да, Еда се държи доста детински на моменти, но от самото начало на сериала това коментираме. Че Еда е доста по-незряла в сравнение със Серкан, че действа емоционално, че е спонтанна, скача като джинка, загори тенджера е и т.н. Отдавам го на годините й и на честния й характер. Тя просто не може да си мълчи, пряма е, при нея няма фалш и е правдива. Само че монетата има две страни. Тя понякога забравя да се постави в обувките на другия. В случая иска да накаже Серкан и съм съгласна, че от нейна гледна точка има защо, но според мен го наказва с грешни методи. Но това са си нейните методи. Серкан също ни е дразнил много на моменти (мен лично покрай близостта му със Селин, писах вече по темата). Слава Богу, дойде му акълът и разкара приятелката от детството! По-добре късно, отколкото никога, нали така...
В този епизод искрено съчувствах на Серкан и се подразних на Еда. Но само толкова. Не мисля, че съсипват образите им. Те са ГГ и образите им са многопластови. Развиват се, но и са изградени на конретни човешки черти - не могат да избягат от себе си. Човек се променя, да. Но в определени ситуации, когато реагира прибързано, обикновено е себе си. Тоест замисляш се, но е малко късно. Както неведнъж съм писала, нямаме черно/бели герои. Всички са хора като нас. Грешим, извиняваме се или пък не. Ох, спирам се, че стана дълъг пост. Хареса ми епизодът! Благодаря ви за компанията, момичета!!!
Айдан се преселва у Айфер/ Еда и си води и Сейфи
Ще има да се смеем на воля с тази конфигурация. Сега вече ме мързи да пиша повече, но утре, ако не са обсъдени нещата, които забелязах, ще пусна едно разследване по картинки
Препоръчани теми