Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 698
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • Кърджали
Един въпрос?
По ред ли да карам или първо да ви преведа как Серкан най накрая постави Селин на място.
Не че тя го разбра. Или го разбра, ама не ѝ хареса... В крайна сметка ги натвори едни...

# 346
Защо Еда да му звъни? Той кани на вечеря, може да има задръстване, катастрофа!? Защо не се уплаши чисто човешки!?Аааа, омръзна ми, все Еда да е виновна! Тя научи нещо в тази серия, което е преобърнало живота й  и тогава, и сега, а Серкан го знае отдавна - мисли и премисля вече 10 епизода. Детински се държала, а как да се държи...Да му се хвърли на врата и каквото било, било...Тц, не...И тя сега да звъни, няма да се учудя, ако наистина го направи.
И затова ли се държа толкоз грозно и надуто със СЕРКАН......не те разбирам....нима СЕРКАН я е оставил сама или .......тя просто се взе на голямо и в холдинга и пред Серкан за което не я оправдавам...не беше това начина ...лош подход...

Достойно беше да напусне и да работи  самостоятелно .

Момичета, вие сериозно ли?! Да работи самостоятелно? Че тя по финансови причини не може да завърши образованието си, помните ли как почна сериала?! Като разтоварваше торби с пръст! Пък и тя работи при Ефе. Взела се на голямо - че той я обяви за своя годеница?! ...
Както и да е, всеки има право на мнение. Отговарям просто.

# 347
  • София
Момичета, един технически въпрос, всички вие виждате ли снимките от поста на Galka? В началото не обърнах внимание, че липсата на снимки са от един и същ потребител, затова ви питам. Ако при вас няма проблем, значи проблема е в моя компютър и в моя лаптоп.

Засега ви оставям с емоциите от току-що приключилия епизод и изненадващия след него трейлър!
Хубава вечер! Благодарности огромни за Алекс и Али, които и тази вечер не ни оставиха да гледаме само картинки (нещо като нямо кино)! Бъдете здрави и щастливи, момичета!

# 348
Съвсем се обърках, как свърши ужасно се чувствам и заради двамата. Кой каза, че тръгва за Истанбул идвам и аз онази трябва да бъде наказанааааааа.
А с този фраг така ме объркаха, гледам физионимиите им от края на епизода, гледам усмивките им във фрага какво става не разбирам.
Ще чакаме втория фраг да ни побърка окончателно, а до следващия епизод боже цяла седмица.

За епизода съм със смесени чувства, вярно че като гледам картинки и нищо не разбирам, но все пак първата част ми беше по интересна и динамична, след това нещо зациклиха в този клуб или каквото е там.
Керем направи невероятна игра, като го гледах ми се късаше сърцето, не можа да се усмихне все тъжен и някак примирен, съгласява се със всичко. Накой беше писал за настройките на Робот Болат и аз искам да си ги върне, с такъв меланхоличен Серкан не съм свикнала.
Ролята на Еда също беше много различна, и аз мисля, че не и се получи смеха и плача, но все пак толкова е красива.

# 349
  • София
Алекс, първо как Серкан нареди Селин, лютвааан.

И после някой да ми разясни фрага, ако го разбира. Че аз нищо не разбрах от него. Joy

nrgmama, аз ги виждам.

# 350
Един въпрос?
По ред ли да карам или първо да ви преведа как Серкан най накрая постави Селин на място.
Не че тя го разбра. Или го разбра, ама не ѝ хареса... В крайна сметка ги натвори едни...

Както ти душа сака Blush и колкото сака.

# 351
  • In the light side of the Moon!
Един въпрос?
по ред карай 🤗
ама ако ти се иска да ни представиш първо Селинката давай...ние сме в твои ръце Алекс ❤️

# 352
Момичето колко много теми сте изписали😍 нямам идея как ще ви прочета(от 38-51).Вече изгледах и епизодите с преводите и съм в очакване на хубав епизод😉.

# 353
  • In the light side of the Moon!
Момичета, един технически въпрос, всички вие виждате ли снимките от поста на Galka? В началото не обърнах внимание, че липсата на снимки са от един и същ потребител, затова ви питам. Ако при вас няма проблем, значи проблема е в моя компютър и в моя лаптоп.

Засега ви оставям с емоциите от току-що приключилия епизод и изненадващия след него трейлър!
Хубава вечер! Благодарности огромни за Алекс и Али, които и тази вечер не ни оставиха да гледаме само картинки (нещо като нямо кино)! Бъдете здрави и щастливи, момичета!
Аз виждам всички, тази в поста ти не я виждам.

И после някой да ми разясни фрага, ако го разбира. Че аз нищо не разбрах от него. Joy

nrgmama, аз ги виждам.
май няма такъв 😂

# 354
  • Кърджали
За всичко подкрепям Еда, разбирам я. Не му се обади тя - окей, има право.
Но това преиграване с договора ми дойде малко повече. На всеки опит на Серкан да направи нещо - се оказваше че нарушавал някаква клауза от договора. А в същото време си играеше буквално с него ... Това не ми хареса. Не и отива... Имаше някаква цел, ама...
ИНаче ясно че няма как да почне другаде работа.  Даже евала че се върна.
И Серкан не е безгрешен, ама дали заради играта на Керем, дали не знам от симпатии, повече го разбирам, във всяко негово действие просто виждам причина.
Еда на моменти ми е като малко дете... Тя е и по-малка, по импулсивна, просто не знае къде да спре... Това и еединственият кусур.

Бърборанке, въпроса на вечерта и на седмицата е: Някой разбра ли нещо от фрага?...Щото аз гледах все едно ми говорят на китайски. Три пъти го изгледах преди да го преведа...
То ясно че другия фраг ще е жестокия, ама този ми взе акъла ...Едно очаквах, тия Еда искат...

# 355
  • София

nrgmama, аз ги виждам.

OK, благодаря!

# 356
  • Монтана
Един въпрос?

Какъвто ред ти предпочиташ!
Аз лично желая да разбера разговорите на Еда и Серкан!

# 357
  • София
Hug +1 Hug
За всичко подкрепям Еда, разбирам я. Не му се обади тя - окей, има право.
Но това преиграване с договора ми дойде малко повече. На всеки опит на Серкан да направи нещо - се оказваше че нарушавал някаква клауза от договора. А в същото време си играеше буквално с него ... Това не ми хареса. Не и отива... Имаше някаква цел, ама...
ИНаче ясно че няма как да почне другаде работа.  Даже евала че се върна.
И Серкан не е безгрешен, ама дали заради играта на Керем, дали не знам от симпатии, повече го разбирам, във всяко негово действие просто виждам причина.
Еда на моменти ми е като малко дете... Тя е и по-малка, по импулсивна, просто не знае къде да спре... Това и еединственият кусур.

Бърборанке, въпроса на вечерта и на седмицата е: Някой разбар ли нещо от фрага...Щото аз гледах все едно ми говорят на китайски. Три пъти го изгледах преди да го преведа...
То ясно че другия фраг ще е жестокия, ама този ми взе акъла ...Едно очаквах, тия Еда искат...

# 358
Достойно беше да напусне и да работи  самостоятелно .
А? Кредита на лелята ние ли да й го плащаме 😂 С кого да работи самостоятелно? Кой ще й даде проект да направи, като тя няма и образование завършено, никой. А и Серкан няма да е там, другадето, за да го дразни с присъствието си.
Алекс, ами нормално, че е преувеличено всичко с този договор, но в случая май Еда иска да му покаже, че забраненият плод е по-сладък. За Серкан сте, защото обичате баклавата му 😂😂

# 359
Flowers HibiscusАлекс, както ти е удобно така ги направи нямам претенции, благодаря ти за преводите и на Али също. Flowers Hibiscus

Nalbantova права си заради баклавата е!

Общи условия

Активация на акаунт