Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 706
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • Кърджали
Аз имам идеи Еда какво искаше да му покаже, ама нека изгледам серията веднъж на спокойствие, без да мисля за нищо странично ....

# 361
Вай бе, къзлар, големи сте фурии. Човек трябва отпуска да си вземе да ви изчете. Като започна серията бяхме в старата тема, аз аз успявам да кацна на 20 и някоя -та страница. Страшни сте.
Гали, Flowers Hibiscus благодаря ти, че ни подслони.
Бърборанке, Flowers Hibiscus аз от край време съм си в #отборСеркан, ама тази вечер Керем ме отнесе просто, още в началото на епизода. Страхотна игра прави. И на мен Еда ми идва в повече с детинщините си напоследък, но се надявам да и оправят образа вече и сега тя да потича малко след Серкан.
Алекс, Али, Flowers Hibiscus благодаря за преводите. Прекрасни сте момичета.
Много хубава серия. Но ми дойде малко тежка.
Миси, Flowers Hibiscus аз не очаквам да сме първи в рейта, но поне да дръпнем нагоре ще е добре. Според мен би трябвало да има резултат от цялата тая мъка.
Налбантова, Flowers Hibiscus обожавам чувството ти за хумор, нооо...тук няма да се съглася с теб, ама хич. Еда беше много хубав женски образ, силна, самостоятелна, уверена. (Ханде изобщо не я коментирам, прекрасно момиче е). Направиха я малко на лигава кифла. То не беше капризи и прищявки, направиха го на маймуна Серкан. Да той сгреши като не и каза истината, и й го каза това. За него не беше по-малко мъчителна раздялата, защото освен нея той носеше и вината на баща си. Тя като попадна в неговото положение какво направи? Каза ли на леля си в очите истината? Не можа да го понесе. Добре че ги има момичетата все до нея да и дават съвети. А Серкан вечно е сам.
Онази перушина няма равна. Браво на Биге просто. Не мога да я дишам и няма да я назовавам. Голяма гад е. Сега просто искам Серкан да е задействал неговите адвокати да повдигнат обвинение срещу папараците, и така да разбере какво се е случвало и преди това по вина на великата ПР-ка. И както само той може да й вземе акциите и да я направи за посмешище пред цялата страна, та да не може да си намери работа вече. (Както направи с Каан и Ефе) Даже и това ще й е малко.
И фрага не ми хареса особено. Нещо май съм афектирана тази вечер. Дали от прекъсващия нет или развитието на сценария, не знам. Изобщо не ми допада да правят Серкан на безгръбначно. Направо съсипаха хубавия образ от първите серии. Можеше по балансирано да го очовечат, не да го правят на мекотело. За мен разочарованието идва от съсипването на двата основни характера. Май трябва да спра да пиша и само да ви чета днес. Утре на свеж акъл ще видим какво ще мисля.
Алекс, тази вечер съм абсолютно съгласна с посответе ти. Направо си ми взела мислите.
Сега отивам да ви чета, откъдето прекъснах, за да пиша

# 362
  • In the light side of the Moon!
Достойно беше да напусне и да работи  самостоятелно .
А? Кредита на лелята ние ли да й го плащаме 😂 С кого да работи самостоятелно? Кой ще й даде проект да направи, като тя няма и образование завършено, никой. А и Серкан няма да е там, другадето, за да го дразни с присъствието си.
Алекс, ами нормално, че е преувеличено всичко с този договор, но в случая май Еда иска да му покаже, че забраненият плод е по-сладък. За Серкан сте, защото обичате баклавата му 😂😂

😂😂😂 oх, умрях!!!! Това вече не се издържа!!!

Преполовихме темата! 🙈

# 363
Достойно беше да напусне и да работи  самостоятелно .
А? Кредита на лелята ние ли да й го плащаме 😂 С кого да работи самостоятелно? Кой ще й даде проект да направи, като тя няма и образование завършено, никой. А и Серкан няма да е там, другадето, за да го дразни с присъствието си.
Алекс, ами нормално, че е преувеличено всичко с този договор, но в случая май Еда иска да му покаже, че забраненият плод е по-сладък. За Серкан сте, защото обичате баклавата му 😂😂

😂😂😂 oх, умрях!!!! Това вече не се издържа!!!

Преполовихме темата! 🙈

Joy Joy Joy Joy

Уморените са другаде тая вечер

# 364
  • Кърджали
Първо това. Просто исках да го изгледам пак

Никога не съм бил влюбен в теб

Серкан: Селин!
Селин:Какво става Серкан?
Серкан: Как така какво става? Ти как може да идваш в моя дом да ми търсиш сметка?
Селин: Серкан, аз само…
Серкан: Ти само какво?Какво? Виж, Селин, не може да си пъхаш носа в неща, които не те интересуват и да идваш в дома ми. Ясно ли е?
Селин: Не ми даде обяснение за нищо случващо се и аз дойдох да си поискам обяснение
Серкан: Защото не съм длъжен да ти обяснявам
Селин: Всичко свързано с холдинга ме засяга
Серкан: Холдинга? Така ли? Свързано с работата . Я, Селин, недей така, толкова добре те познавам, не ми играй роли
Селин: Серкан, нещо свързано с толкова игри и лъжи може да ти навреди. Това ме притесни.Заслужава ли си наистина, не разбирам, Серкан? Ако се държеше поне една десета с мен така добре както се държиш със Еда всичко щеше да е по-различно…
Серкан: Не мога да повярвам, не вярвам. Още ли, Селин?Виж, това което ще ти го кажа, го казвам за последно, добре ме слушай.Аз съм влюбен в Еда, ясно ли е, не в теб. В теб никога не съм бил влюбен.
Селин: Аз говорих за миналото, нямам никакви очаквания от теб сега . Просто исках да ти дам съвет като приятел.
Серкан: Тогава върви и давай съвети на приятелите си. Защото ние не сме приятели.Не ни свързва нищо друго освен работата

ААА, да се разберем, аз Керем /серкан/ го предпочитам облечен.

Като е поразсъблечен забравям къде се намирам...

# 365
На мен са ми интересни сцените с Ефе, и тайнствения партньор, не мога да го разбера.

# 366
Цитат
... хареса ми и развитието на образа на Селин - чудя се какъв ще е краят й. Не съм сигурна, че вече искам да я поправят.
Еее, Бърборанке, най-после! Hug
Това няма поправяне, бе. Imp
Не разбрах само, защо единствено нея бяха облекли като голяма бяла птица...
А общо - Керем е над всички, факт. Може и да не говори въобще. И режисьор не му е нужен. Дали Ханде успя да влезе в образа шокирана от истината за смъртта на родителите си Еда, ще се опитам да разбера с целия текст. Някак вяла ми беше и усмивките й на моменти не ми бяха на място... Но тук според мен си има нещо не дотам направено и от сценарист, и режисьор.

# 367
Защо да не може да работи самостоятелно ? Тя и сега няма образование ,но направи добри проекти ,даже с уникални решения .Можеща ,решителна ,вдъхваща доверие и вече позната в тези среди .

//А на Серкан /Керем баклавата хич , ама хич не ме интересува . //

# 368
от туитър!

# 369
  • София
blue, няма да те цитирам, че е дълъг пост, но ти отговарям веднага, защото знаеш, че си ми на сърце. Hug Първо се успокой, защото те усещам, че си яхнала метлата. Joy Всички обичаме Серкан и Еда, ядосват ни, но пак ги обичаме. И преди да сме от #отборСеркан или #отборЕда, сме най-напред от #отборЕдСер. Сега, по повод твоя коментар (#361) - с всичко съм съгласна, но мисля, че си афектирана, защото явно си очаквала друга развръзка. Simple Smile Според мен Серкан като всеки влюбен човек си е загубил акъла. Влюбва се за първи път момчето. Не е мекотело. Просто иска да угоди на любимата си. Жените умеем да се глезим и какво по-хубаво от мъж, който да ни угажда на капризите?! Да, Еда се държи доста детински на моменти, но от самото начало на сериала това коментираме. Че Еда е доста по-незряла в сравнение със Серкан, че действа емоционално, че е спонтанна, скача като джинка, загори тенджера е и т.н. Отдавам го на годините й и на честния й характер. Тя просто не може да си мълчи, пряма е, при нея няма фалш и е правдива. Само че монетата има две страни. Тя понякога забравя да се постави в обувките на другия. В случая иска да накаже Серкан и съм съгласна, че от нейна гледна точка има защо, но според мен го наказва с грешни методи. Но това са си нейните методи. Серкан също ни е дразнил много на моменти (мен лично покрай близостта му със Селин, писах вече по темата). Слава Богу, дойде му акълът и разкара приятелката от детството! По-добре късно, отколкото никога, нали така... Wink В този епизод искрено съчувствах на Серкан и се подразних на Еда. Но само толкова. Не мисля, че съсипват образите им. Те са ГГ и образите им са многопластови. Развиват се, но и са изградени на конретни човешки черти - не могат да избягат от себе си. Човек се променя, да. Но в определени ситуации, когато реагира прибързано, обикновено е себе си. Тоест замисляш се, но е малко късно. Както неведнъж съм писала, нямаме черно/бели герои. Всички са хора като нас. Грешим, извиняваме се или пък не. Ох, спирам се, че стана дълъг пост. Хареса ми епизодът! Благодаря ви за компанията, момичета!!! Purple Heart

# 370
  • Кърджали

sofia26, не може да работи самостоятелно, защото няма образованието. Тя и сега не работи за него, а за Ефе, ама в нейния случай е едно и също
Серкан и даде този шанс да работи това като един вид извинение след като я обвини в кражбата. Не, не беше само извинение, той вече се беше убедил в таланта и, но поиска да и даде този шанс защото не знаеше как иначе да и се извини като хората....
Другаде трудно биха дали шанс на незавършило момиче.

# 371
Хубав беше епизодът по моите разбирания, а от видяното във фрага и следващият се очертава така Simple Smile Айдан се преселва у Айфер/ Еда и си води и Сейфи Heart Eyes Ще има да се смеем на воля с тази конфигурация. Сега вече ме мързи да пиша повече, но утре, ако не са обсъдени нещата, които забелязах, ще пусна едно разследване по картинки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 372

Селин: Не ми даде обяснение за нищо случващо се и аз дойдох да си поискам обяснение
Серкан: Защото не съм длъжен да ти обяснявам
Селин: Всичко свързано с холдинга ме засяга
Серкан: Холдинга? Така ли? Свързано с работата . Я, Селин, недей така, толкова добре те познавам, не ми играй роли

тази с тоя холдинг и работата направо вече прекалява, май няма друго какво да измисли. Още в предната серия, когато Серкан беше пиян и поиска да извика Еда и Селин веднага, аз съм тук...какво става...с работата ли нещо...
само работа, работа!!!

Сега вече май наистина разбра, че Серкан не е влюбен в нея, че и приятелството му загуби и започна да си пуска отровата.

# 373
Алекс, точно както  убеди Серкан с таланта си , така ще убеди и в други фирми . Серкан я оцени не заради това ,че се влюби в нея , а затова ,че тя може .., дори ,че рискува  без да се страхува от провал.

# 374
Ново от туитър, коментират, че е импровизиран дъжд и се молят да видим целувка под дъжда 😂

и с това ви оставям, че ММ трябва нещо да яде, а ще се прибере всеки момент.
Лека на лягащите!

Общи условия

Активация на акаунт