Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 211
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Sister, нИдей се сърди за сценария де - това е идеята на сериала в резюме. Давам тон за песен, както се казва. Оттук нататък ти пишеш епизод за епизод. Няма да е на крак, ‘щото тъкмо преговарям с Нетфликса за 3 сезона х 10 епизода. Викам им “то е ясно, че ще го преподписваме тоя договор, докато Керем и другите се пенсионират”, ама е хубаво така - на няколко години да го преподписваме, че да си вдигаме хонорарите, сеш’ се. Ти за моята режисура нИдей се притеснява. Wink Ша оплакнете око, недоволни няма да останете. Само турските зрители няма да харесват филма, ама не са ни таргет група. Ето ви и каста по-надолу. Sunglasses

Един лош сицилиански дон с кекс фетиши:

Един елегантен наемен убиец с много мании ала Монк:

Една палава съпруга, на която й е омръзнал животът на мутреса (тя всъщност не му е изневерила, просто й е скучно, не го обича и се чуди каква щуротия да спретне):

И една нищо неподозираща сестра, която си живее живота някъде в Париж, брат й я издържа, праща й пари, а тя не знае откъде са, но нали има кеш за чанти Шанел и обувки Прада:

Изписахме ли темата вече? Thinking

# 706
Айде да ми е честито Wink И аз с нова премяна ...

# 707
Тия 4-ма са ми любимците Sparkling Heart Ако направят общ сериал ще е БОМБА Gift Heart

Sister, нИдей се сърди за сценария де - това е идеята на сериала в резюме. Давам тон за песен, както се казва. Оттук нататък ти пишеш епизод за епизод. Няма да е на крак, ‘щото тъкмо преговарям с Нетфликса за 3 сезона х 10 епизода. Викам им “то е ясно, че ще го преподписваме тоя договор, докато Керем и другите се пенсионират”, ама е хубаво така - на няколко години да го преподписваме, че да си вдигаме хонорарите, сеш’ се. Ти за моята режисура нИдей се притеснява. Wink Ша оплакнете око, недоволни няма да останете. Само турските зрители няма да харесват филма, ама не са ни таргет група. Ето ви и каста по-надолу. Sunglasses

Един лош сицилиански дон с кекс фетиши:

Един елегантен наемен убиец с много мании ала Монк:

Една палава съпруга, на която й е омръзнал животът на мутреса (тя всъщност не му е изневерила, просто й е скучно, не го обича и се чуди каква щуротия да спретне):

И една нищо неподозираща сестра, която си живее живота някъде в Париж, брат й я издържа, праща й пари, а тя не знае откъде са, но нали има кеш за чанти Шанел и обувки Прада:

Изписахме ли темата вече? Thinking

# 708

Малии първите ми гифчета може да се каже резил беее

Йиит Кълъч тая сцена е покъртителна

---

# 709
Абе хора вие инфаркт ли искате да ми докарате... Барис и Керем са ми любимциии❤❤❤❤❤❤❤❤ Пулса ми вече е към 200.. И аз като Алекс май трябва да напускам темата, за да не си загубя разсъдъка🤦‍♀️

# 710
  • Кърджали
Mi_si, чакай че тъкмо прехапвам и се задавих. Не можах да преглътна. ПАк питам, къде са тия вампири?

# 711
Ооо, извинявакй, ти си описала точките, които сте говорили с Нетфликса и трябва да основа сценария върху тях. Разбирам сега. То турския зрител не е фактор, ние гоним високи топки, налЕ? Ама моля малко да се вземете в ръце, че за сега тичате само по на Керем топкИтЕ, които ви пуска Розичката 😂😂
Само да кажа - аз Хандето мутреса няма да я напиша нивгЪш! Това да се знае 😂

Одеве, като се чух с нея, ми вика - "Ходих до Сарп и жена му, да видя бебето, да се потъркам малко там, че да ме хване и мен късмета и на Керем да му светне лампата". Сега тръгвала за към нас
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1333472059389833220?s=09

# 712
Mi_si, чакай че тъкмо прехапвам и се задавих. Не можах да преглътна. ПАк питам, къде са тия вампири?

Заради Диди се преместих в друга стая да не се набивам на очи .... Нещата излизат от контрол Wink

# 713

Мале след това то срам бее
Впрочем 85 страници архивец

+

На Хандето и на всички реални които ще са много поздрави 7 години история имам баш мен на никой не може да ме кажете....

# 714
Привет момичета, Flowers Hibiscus
прескачам и аз да пожелая на всички малки и големи именици Flowers Four Leaf Clover да бъдат здрави и много щастливи. Flowers Four Leaf Clover

Диди, страхотен архив извади. Само че аз няма да бягам от темата, ще чакам и още да пуснеш даже. Да видим този път ще устоя ли да не се пременя.

Бърборанче, хареса ми сценария. И каста е супер. Готови сме да започваме. Налбантова, не се дърпай, ти си ни нужна. Иначе отде ще знаем кога сърните ще налитат на свежа тревица.

Кажете сега какви свободни позиции имате в екипа? Веднага се кандидатирам за поне една. Хем компания ще си правим и няма да се скучае, хем нещо полезно ще свършим. А що народ ще зарадваме, не е истина просто. (Ние сме на първо място, разбира се) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 715
  • Кърджали
Аз си зяпам телефона, а щерката до мен решава смотан сложни задачи по математика. Кой каквото го вълнува.
Само някой трябва да ми вземе телефона от ръката и да ми сложи книга например. Тъкмо чета една за мозъка... А то мозък няма да ми остане с вас

# 716
Забравих какво щях да ви споделям Wink Heart Eyes
Днес от Ханде ..
https://twitter.com/i/status/1333472059389833220

П.С. За да помогнем на Диди да пусне новата тема, всяка да пусне по една снимка на Керем и Ханде и сме готови Simple Smile
трябват около 40 коментара и сме в новата тема Wink

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 20:39 от mi_si

# 717
Значи днес вече прекалихте... Ако ме изгонят от вкъщи, отивам при Керем🤣

Хайде и аз малко да пусна красотички😍

# 718
  • София
Налбантова, тя само във филма ще го играе мутреса и то бивша, ако има по-добро название за бивша съпруга на дон - давай го насам. Joy

Блу, имаме свободни позиции - ти прецени в коя ще се припознаеш. Трябва ни стилист, даже няколко, трябва ни и продуцент, въпреки че аз засега съчетавам и двете длъжности (режисьор и продуцент), трябва ни технически екип - оператори и тем подобни, музикални експерти. Отделно и кетъринг, да не сме гладни по време на снимките, нале. Аз разрешавам и тайничко да си жмуцаме коктейли в чаши за кафе, ама никой да не разбира. Така че и тях някой трябва да ги бърка.

# 719
Трябва да ме вземеш със себе си, че и аз на път ... Wink
Значи днес вече прекалихте... Ако ме изгонят от вкъщи, отивам при Керем🤣

Хайде и аз малко да пусна красотички😍

Общи условия

Активация на акаунт