Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 244
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
И аз си свалих няколко .... Wink

# 691

Малко Сайер

Керемчо от рекламка..

Елчин и Кире щом заговорихме какви брат и сестра ще са...

Аз ако пусна целия архив тя и другата тема няма да стигне алоу и питат има ли още ами над 100 стр мисля,че са в тумблр

# 692
Елинор, категорията ни ще е 18+, то е ясно. Ще добавим и едно “не е за хора със слаби сърца”. Но ще ни дават по Нетфликса, спокойно. Sweat Smile
Майтапа на страна,но тези четиримата ще предизвикат фурор ако  ги съберат в общ проект с подобен сценарии...,сигурна съм ,че на доста режисьори им е хрумвало идеята🤘🏼🤘🏼🤘🏼

# 693
Ааалоооо, докато цъкна на ОТГОВОРИ и бам - 4 нови коментара. Вие сте като пирани бе, само свежа гола Керемска плът да се зададе и край. Розичке, Диде, Светицо на дамите от тази тема, направо ти казвам да подготвяш новата 😂😂😂

БРО Какъв сценарист да съм, ти описа преди това сценария и аз отивам в пенсия, а ти... Режисьорка да билс, бреййй, ще има само "Ааа, този кадър не се получи, тука парата скри мандарините, после прасковката не се виждала добре". Филм до 2050г. няма да има с това твое темпо, което ще държиш 😂😂  А и тъй като няма да съм сценаристка(нали вече е написан) мога с кърпа да ти прибърсвам лигите, за да не мокриш камерата 😂
Ужас, не мога да ви смогна, а съм уж факир с тея клавиатури 😂 Ама наистина ви виждам като онези жени по TLC, които се редят за булчинска рокля от вечерта и като отвори магазина - юруш. И вие така, но с голия Керем, кой знае как му горят ушите сега 😒

# 694
Какво мислите за моя аватар? ❤❤❤❤

# 695
Супер е Gift Heart

# 696
  • Плевен / София
Скрит текст:

Малко Сайер

Керемчо от рекламка..

Елчин и Кире щом заговорихме какви брат и сестра ще са...

Аз ако пусна целия архив тя и другата тема няма да стигне алоу и питат има ли още ами над 100 стр мисля,че са в тумблр
лесно ли се избира аватар...сега ми хареса и този с топката...голяма дилема е да знаеш....
прекрасен...

# 697
Добър вечер, момичета Simple Smile
Нямате настигане Smile
Изгледах и аз със субки серията и някои неща, които не ми бяха ясни при онлайн гледането, като че ли се поизбистриха.
Първо за договора, за който гадаехме и по който имаме съмнения. И аз се питах - какъв е смисълът и с каква цел Айше ни замеря с нов договор, при условие, че самата Еда е наясно, че "любовта не преминава". И от Еда, и от Серкан става ясно, че Еда се е прицелила в една слабост на Серкан - стремежът му към контрол над всичко и всички. Тя не иска да го променя изцяло, нито да му отмъщава, иска да спре да контролира като архитект човешките отношения. И тук е права, а и според мен е наясно, къде се крият причините за този негов стремеж. Затова го накара да се извини на Ердем, щото и той човек, нищо че се мотае като муха без глава в този офис. И Серкан се променя полекичка, макар че не изпуска нищо от погледа си. Ама "ние сме длъжни да отидем на лекар"... бързо заменя с: "ти си длъжна..." след поредния й припадък.
Второ, искам да кажа, че това, което различава помоему Керем от другите в сериала е, че просто умее да хване основното в настроението на серията. Ситуации - различни, реакции - също. Обаче лепна си на лицето и очите тъгата, съжалението, загрижеността, въпреки че стискаше и говореше през зъби, изчервяваше се когато върши нещо против себе си, ядосваше се и иронизираше... Но в поведението му има цялостност. Накрая просто остава едно впечатление - "Добър ден тъга". Така започна и така свърши серията. По този показател Ханде има много да мисли и да учи, когато влиза в един образ.
За Селин. Всичко очаквах от нея, но в прав текст да заяви, че щом тя не е щастлива, и Серкан и Еда няма да бъдат... - е това не го очаквах. Стои като изпъдена навсякъде, но ... никой не я разбирал. Няма да свърши добре тази девойка.
И накрая да кажа, че това чакане на различни места за вечерята, ми напомни един стар американски филм - "Една незабравима любов" с Кари Грант и Дебора Кер, неосъществена среща на Емпайър Стейт билдинг.  В тази връзка, дали нашите хора ще се попитат каква е причината да не се срещнат, или не? Доколкото разбирам от фрага, всички са се напънали да им правят нов годеж ... по правилата турски. Но, ако има мълчание по въпроса за вечерята, напрежението ще си остане.
Лека вечер и бъдете здрави. Simple Smile

# 698
С кеф изчетох над 80 нови мнения и плакнах окото Heart Eyes Аз давам гифчето, което си направих за аватар, но се отказах в последствие, защото си направих сегашното ми. Видях го по-назад подобно, но все пак ако някой го иска (само трябва да го понамаля, ще се редактирам)
Едит: готово

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 20:02 от ally.yor

# 699
Феновете в Туитър са избрали кой да играе синът на Еда и Серкан, бъдещият джуниър, ако Айше реши да включи бебок (синът на Хазал Кая)

Скрит текст:

# 700

Искам да кажа,че всички които се преоблякахте ми направихте голямо густо!

Голям тандем...

Златно

# 701
Момичета може да е глупав въпроса ми,но наистина Незнам как да си сложа аватар ,харесах си едно от гифчетата и идея си нямам какво да го правя🤦🏼♀

# 702
Ох, да! Баръш и Керем в един проект, ама не по телевизията, че СЕМ да не ги цензурира. Ето ви и моят сценарий:
- Баръш е сицилиански дон (в стил Масимо от “365 дни”);
- Керем е наемен убиец (като Виктор от “En brazos de un asesino”);
- Баръш наема Керем да убие неверната му жена, но Керем се влюбва в нея и бягат заедно;
- Баръш му отмъщава, като отвлича единствената му жива роднина - сестра му, но се влюбва в нея, разбира се.
На пръв поглед клиширан сценарий, но ви обещавам Налбантова да е сценарист, а аз - режисьор. Рейтингът ни ще е 10 в imdb. Ще се наслаждавате на остроумни диалози, заплетен сюжет, нецензурани любовни сцени ала “365 дни”, ще има много яхти, голи баджаци, баклави, хубава музика и ще снимаме по някакви китни места (острови, заливи, Италия, чао, рагадци, ва бене, джелато, аморе, ма ке коза)... Отваряме кастинга за двете главни женски роли - давайте предложения за актриси. Коя да играе неверната съпруга и коя да е сестрата?? Joy
Машала БРО Ей това е сценарии, предлагам другите сериали вече да ги спират🤭🤭🤭🤭🤭🤭

# 703
Момичета може да е глупав въпроса ми,но наистина Незнам как да си сложа аватар ,харесах си едно от гифчетата и идея си нямам какво да го правя🤦🏼♀
Не си сама! И аз така - плакна око обаче, Диди Роуз Chocolate Bar Champagne

# 704

Момента в който се влюбих в Керем Бюрсин ГБ - 3 еп Керем Сайер разговаря с Баръш в у-ще както си гледах Една любовна история с един друг симпатяга който много уважавам - Сечкин бях туш ама чист затова когато гледам сега вас виждам себе си във вас аз така се вълнувах по същия начин...
Пак си го обичам,но фенлъка ми премина в уважение определено!

Общи условия

Активация на акаунт