Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 228
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, може ли линк къде гледате, лютфен!  Flowers Hibiscus

# 91
  • София
Нещо и Селин, и Еда ме дразнят да ви кажа. Само за Серкан ми е жал. Милият! Искам да го гушна. Да, раздели се с нея и скри истината, но... не заслужава това отношение сега. Какво значи “нека Серкан си остане за теб”. Понеже е сигурна в чувствата на Серкан, затова така говори и го раздава на другите жени. Да я видя, ако се появи някоя нова претендентка за сърцето на Серкан. Която не е кокошка като Селин. Да ви кажа аз май се записвам за #отборСеркан. Кой е с мен? Joy

п. п. Писна ми да ми тормозят момчето! (Като майка му прозвучах...)

# 92
Пернатото трябва да се прати на изолиран остров ... против птичи грип ... много дразни тая Селин ...

# 93
  • Кърджали
Еда у тук
Да ще работи с нас но има условия
Какви условия
Не знам...Донесе вми договор и го подписах без да го чета
ти да не го четеш, ти паста за зъби не ползваш без да четеш
Еда може да те мрази, може да иска да ти вземе холдинга
Неин да е, не ме интересува...

Убеждават Еда да стане лице на кампанията...
Еда отказва... Но поне ще участва в дефието

# 94
  • In the light side of the Moon!
Нещо и Селин, и Еда ме дразнят да ви кажа. Само за Серкан ми е жал. Милият! Искам да го гушна. Да, раздели се с нея и скри истината, но... не заслужава това отношение сега. Какво значи “нека Серкан си остане за теб”. Понеже е сигурна в чувствата на Серкан, затова така говори и го раздава. Да я видя, ако се появи някоя нова претендентка за сърцето на Серкан. Която не е кокошка като Селин. Да ви кажа аз май се записвам за #отборСеркан. Кой е с мен? Joy

#отборСеркан
аз съм с теб. И на мен ми дожаля!!!!

ама романтиката ще започне сега, така че може да ни мине 😂

# 95
  • Кърджали
Серкан
мамо добре дошла
липсваше ми

В офиса си
тук съм
Значи вече може да излизаш сама
Да, не мога да съм все с Еда
да и аз не мога вече да съм с ЕДа

Айдан му разказва за проекта.
Серкан разбира че Еда ще участва и ще говори пред момичетата
Серкан веднага включва и холдинга... .
Да направят съвещание... Но Айдан трябвало да я повика.
Защо
Защото ми е забравено нда гтоворя с нея. Ще ме накаже
Ще те накаже
Да ти кажа като жена - ако една жена иска да те накаже значи те обича..

# 96
Серкан прибра пръстените, това е добре

# 97
Нещо и Селин, и Еда ме дразнят да ви кажа. Само за Серкан ми е жал. Милият! Искам да го гушна. Да, раздели се с нея и скри истината, но... не заслужава това отношение сега. Какво значи “нека Серкан си остане за теб”. Понеже е сигурна в чувствата на Серкан, затова така говори и го раздава на другите жени. Да я видя, ако се появи някоя нова претендентка за сърцето на Серкан. Която не е кокошка като Селин. Да ви кажа аз май се записвам за #отборСеркан. Кой е с мен? Joy

Бърборанке, то се говореше, че ще се появи мома англичанка, така че да му мисли Бамби Wink

# 98
  • София
И аз гледам без проблем. Нищо не забива.

А възможно ли е според вас, като се появи бабата, като се разбере, че са нейни тези 45%, Серкан да се обърне срещу Еда? Да помисли, че това е планирано? Thinking

п. п. За първи път не ме интересува рейтингът, защото съм реалист - епизодът ни е силен, динамичен и наситен с емоции, но добре балансиран. Не ме интересува и какви ще са резултатите утре, защото не ми е важна оценката на турската аудитория, която определя рейта. Ще се наслаждавам на любимия сериал, докато мога. Няма да позволя на някакви цифри да ми развалят кефа. Wink

mi_si, ами да се появява по-бързо, че на Еда да й дойде акълът! Sunglasses

# 99
Винаги съм #отборСеркан , дори когато ме дразни Stuck Out Tongue Winking Eye

Ама хич не искам никаква мома англичанка, да си седи у Англия!

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 22:58 от paterina

# 100
Всички питат къде е Серкан
Селин продължава да ме дразни ...

Вай бе "Аз като съм нещастна не искам той да е щастлив. Като не стана с мен, да не бъде и със Еда"
Светът се върти около нея сякаш
Ама тая кокошка кое не разбра от това което каза Серкан... Аман бее... Овца с коза🤬🤬🤬

# 101
  • Кърджали
Бърборанке, Серкан доброволно каза пред Пъръл и Енгин че ако поиска и холдинга ще и даде... Той си искал нея...
Шегата настрана, не вярвам да се обърне срещу нея. Той знае че тя не би и простила. Наяли затова реши да се раздалят, защото се страхуваше че като разбере че семейството му е намесено и на него няма да прости

# 102
Момичета, може ли линк къде гледате, лютфен!  Flowers Hibiscus

# 103
https://www.canlitv.today/fox-tv-1

Prinx, при мен тук е най-сигурно и не увисва картинката.

# 104
  • Кърджали
Много силни сцени днес. Серията е прекрасна...
От тук нааттък ще епо-веселата част.
отивам да приготвям децата. Надявам се рекламите да са по-дълги и да не изпусна много

Общи условия

Активация на акаунт