Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 280
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз гледам тук. Нямам проблеми засега. Wink
https://www.canlitv.today/fox-tv-1

Prinx, при мен тук е най-сигурно и не увисва картинката.

# 106
  • София
Селин не само е много ядосана от думите на Серкан, тя е решена да работи срещу него, но и за него! Веднага звънна на журналистката! Целта й е ясна!

Prinx, и аз гледам тук:

Аз в момента няма да се включвам в ничий отбор! Значи гледам, анализирам, решавам е при мен реда Sunglasses

# 107
В социалния сме първи. Иначе в рейтинга  сме вече на равно с GönülDağı. Има време да поведем Simple Smile

И аз гледам без проблем. Нищо не забива.

А възможно ли е според вас, като се появи бабата, като се разбере, че са нейни тези 45%, Серкан да се обърне срещу Еда? Да помисли, че това е планирано? Thinking

п. п. За първи път не ме интересува рейтингът, защото съм реалист - епизодът ни е силен, динамичен и наситен с емоции, но добре балансиран. Не ме интересува и какви ще са резултатите утре, защото не ми е важна оценката на турската аудитория, която определя рейта. Ще се наслаждавам на любимия сериал, докато мога. Няма да позволя на някакви цифри да ми развалят кефа. Wink

mi_si, ами да се появява по-бързо, че на Еда да й дойде акълът! Sunglasses

# 108
Бърборанке, това е песента от първи епизод, мисля: Söylenmemis на Айтекин Аташ

# 109
  • In the light side of the Moon!

Prinx, при мен тук е най-сигурно и не увисва картинката.

и аз тук гледам и добре върви!

# 110
  • Кърджали
Аз специално заради сериала съм си свалила приложението на Фокс та гледам от там. Добре върви връзката.
На мен компютъра в повечето случаи мк прави номера, че мк е стар

# 111
В Турция освен хаштага на серията, вкараха и хаштаг "Керем" Simple Smile

# 112
  • София
Много ти благодаря! Hug
Бърборанке, това е песента от първи епизод, мисля: Söylenmemis на Айтекин Аташ

Относно отборите, просто много го тормозят Серкан от самото начало на сериала. Не знам дали е заради играта на Керем, но ми е най-изтормозеният персонаж в сериала. И вече ми писна да е тъжен. Искам го щастлив! И не ми харесват нито евтините интриги на кака ви Селин, нито детинщините на Еда. Помните как преди признанието в еп. 11 му бях набрала - на него, на майка му, на най-логичната снаха, тогава исках Еда да стегне багажа за Италия, сега искам обратното - той да замине някъде, че много му дойде и все той е крив. Така де, това са ми първоначалните емоции, докато гледам сега. Като си изгледам целия епизод с превод другата събота, си запазвам правото за нов коментар, ако мнението ми се е променило. Simple Smile Винаги признавам, ако сгреша. nrgmama, добре правиш. Но мен Керем ме удря в имоциито и не мога да се сдържа просто. Animal See No Evil Сърцето ми страда със Серкан и се ядосвам на тези, които го тормозят. Туй то.

# 113
Цитат
В социалния сме първи. Иначе в рейтинга  сме вече на равно с GönülDağı.
Hands Plus1
Много силно начало имаше тая серия. Дано да удържат фронта. Трябват си сблъсъци. Simple Smile

# 114
  • Пришълец

Влизам направо с вратата, колкото да не ви изпусна от поглед Stuck Out Tongue Winking Eye

Както обикновено не гледам, но все си надничам в темата, че да хвана най-същественото чрез коментарите ви.
Селина си го е получила. Разгеле! Sweat Smile

Меги, благодаря за отделеното време и внимание!

# 115
druon77 тя е, точно щях да я пускам и аз 😂 Не съм вманиачена по господина, който казах одеве, но веднага ми тръгнаха неговите думи, дори сега правя паралел между двете...
(заместете думите в началото със "сигурно в живот предишен много лош съм бил"...) Не съм все още побъркана, но май натам вървя 😒

Аз няма да предам Бамби, все пак трябва и за нея някой да бъде 😂

# 116
  • In the light side of the Moon!
Гости не я виждам днес.....дано всичко е наред

215 потребители сме в момента

# 117
  • София
Ооо, аз в еп. 1 бях твърдо #отборЕда. Даже си спомням как кълнях Серкан. Joy Молех се за момента, в който това дърво (така наричах Серкан, преди Еда да измисли по-доброто “робот”) ще се обясни на Еда. Просто исках да доживея този момент.

# 118
Влязохме и в тренда на Чили, но започва да ме блокира. Някой ако има възможност нека да ги следи и да ни държи в течение Simple Smile ...

# 119
Днес не и е ден на Селин Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт