Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 730
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
[img]//cdn.bg-mamma.com

Така... После може да забравя. Затова да го напиша сега.
Не мисля, че Серкан беше груб. Рязък - да, но груб или жесток - не. Много пъти опита меко, с уважение, очаквайки че Селин ще се спре, ще се осъзнае. Преди злополучната сватба говориха дълго дълго, и тогава ѝ каза, че е влюбен в Еда. Че "са опитали" с нея навремето, но не се е получило (дори и тогава не използва думи като любов иобич), а каза точно това "опитахме много пъти"... Селин не разбра с добро, за съжаление. Обърка работата заедно и нуждата му от нейните акции с неосъзната любов. Серкан рядко е толкова рязък, с хората, които са около него още по-рядко. Но Селин прекрачи много пъти границите и сега просто прекали.Въпреки че дотолкова бях свикнала да си затваря очите за нейните грешки, че мислих че и този път ще е така. Още повече че сега по-важната задача му бе да оправи нещата с Еда. Но явно сега му беше прекипяло и Селин като му се изпречи на пътя чу каквото имаше да чуе.
На Селин не ѝ хареса и сега ще го играе отмъстителна. В тези игри видяхме пп принцип кой печели. И тя е виждала. Но щом иска, мека опита. Явно тя ще е дразнителят. Поне добре се справя.
Серкан беше груб с баща си. Там изрече тежки думи. Изля трупаният през години гняв, болка, рсзочарания, събирани още от детството. Да, думите бяха заслужени, но много тежки. И ако доскоро таях някаква надежда накрая да ги сдобрят все пак, тази надежда загина след думите му снощи. Серкан никога няма да прости на баща си.
А почти през цялото време говореше с такъв спокоен тон. Човек очаква, че ще се разкрещи, а той с толкова овладян тон, че дори само гласът му извън думире беше жесток. Това спокойствие което Серкан успява да запази  дори в най-напрегнатите мигове, дори когато вътрешно е сринат.. Така го искам и аз това спокойствие."

Добро утро, момичета!
Да си призная провокирах ви с това, че Серкан беше груб със Селин. Че той държа същия тон и на Еда при това пред публика. Той има такова поведение. Странното беше само това, че никога досега не го прояви спрямо Селин. И, Алекс, за едно категорично си права, Керем е много добър. Но затова си има обяснение: образование, кино кариера в Америка и Турция, дълга листа от участие във филми, мечтае за режисьорска кариера. С една дума, както обичат да се изразяват - професионалист. А Ханде - фотомодел, 27 годишна жена, образование по изящни изкуства, 5 роли - вярно главни. Е, то място за сравнение няма. Но независимо от това, в моите очи Серкан и Еда са съвършената двойка, Керем и Ханде - възможно най-добрата двойка артисти за тези роли!
Успешен ден, момичета!

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 09:42 от mari08

# 406
Не е много добре

Конкуренцията:
Скрит текст:

# 407
Добро утро!

В ромкомите лошите в един момент се осъзнават. Или си тръгват, давайки път на любовта на тези които обичат, или избелват образите им до прозрачност. Така може и да се случи и със Селин след някой и друг епизод и в един момент с Еда да станат най добри приятели.
Относно рейтинга, добър си е, повече няма и накъде.

# 408
# 409
  • Кърджали
Е драма като е, не става, комедия като е, не става, романтика катоме, не става. Какво става за тия зрители? От всеки жанр серия имахме, все не става...
С този рейтинг, 26та-27ма серия наистина ще са последни. За мой ужас... Просто не виждам какъв компромис още може да направи канала, за да ги задържи. На тях им трябва рейтинг, за да има пари от реклами. Дреме им за зрителите в чужбина...
И не е от жанра или качеството. Щом в цял свят ги гледат, качество има. Качество определено има. И актьори има. Ама сериала ме е по техен вкус, много европейски, много западен им идва.

Друго щях да пиша, та се отпелснах.
Да, и аз не знам как човек, който толкова успява да се овладява, така успява да си изпусне, че да крещи. Но при него не тона, а необмислените думи са проблема. Дори и в онзи случай е Еда. На мен не ми хареса толкова не това, че ѝ се разкрещя, а че без да се замисли я обвини за кражбата. И със спокоен тон да го беше казал, пак щеше да ми иде да го фрасна с нещо. Това, че се разкрещя, беше просто бонус да огледам да потърся нещо по-тежко с което да го фрасна.
Но наистина за мен, овладеният му тон и тежките суми към Алптекин бяха много по-жестоки. Или още под влиянието от тях, КЪМ Селин ми се стори направо кротък, нищо че на нея се разкрещя.
Или наистина не мога да ѝ съчувствам ( а аз дори леко на Каан съчувствах как Серкан го изигра) или наистина на мен ми повлияха повече думите, а не тона.

# 410
В социалния  сме "бетон" Wink

В самата Турция обаче сме 4-ти, пак са гледали футбол комшиите ... Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 09:59 от mi_si

# 411
  • Кърджали
Е драма като е, не става, комедия като е, не става, романтика катоме, не става. Какво става за тия зрители? От всеки жанр серия имахме, все не става...
С този рейтинг, 26та-27ма серия наистина ще са последни. За мой ужас... Просто не виждам какъв компромис още може да направи канала, за да ги задържи. На тях им трябва рейтинг, за да има пари от реклами. Дреме им за зрителите в чужбина...
И не е от жанра или качеството. Щом в цял свят ги гледат, качество има. Качество определено има. И актьори има. Ама сериала ме е по техен вкус, много европейски, много западен им идва.

Друго щях да пиша, та се отпелснах.
Да, и аз не знам как човек, който толкова успява да се овладява, така успява да си изпусне, че да крещи. Но при него не тона, а необмислените думи са проблема. Дори и в онзи случай е Еда. На мен не ми хареса толкова не това, че ѝ се разкрещя, а че без да се замисли я обвини за кражбата. И със спокоен тон да го беше казал, пак щеше да ми иде да го фрасна с нещо. Това, че се разкрещя, беше просто бонус да огледам да потърся нещо по-тежко с което да го фрасна.
Но наистина за мен, овладеният му тон и тежките суми към Алптекин бяха много по-жестоки. Или още под влиянието от тях, към Селин ми се стори направо кротък, нищо че на нея се разкрещя.
Или наистина не мога да ѝ съчувствам ( а аз дори леко на Каан съчувствах как Серкан го изигра) или наистина на мен ми повлияха повече думите, а не тона.
Не казвам че не беше рязък (за мен това е по-точната дума. Но има момент в който отсреща толкова не те чуват с добро, че ако не повишиш тон, не те приемат за нещо по-различно от фонов шум.

# 412
С този рейтинг, 26та-27ма серия наистина ще са последни. За мой ужас...

Според мен в това е проблема, твърде много жанрове изпробваха. Тези, които гледаха в началото си искаха ромком, а тайната за инцидента вещаеше твърде много драма и тъга. В крайна сметка не се получи така, опитаха се да заложат на комедията, но на мен не ми изглежда добра комбинация - такъв съдбовен инцидент и в същото време комични ситуации с нашите герои. Въпреки комедията, колкото и да е забавна, знаеш, че нещо лошо те чака. А пък разкриването на самата тайна и най-вече последиците хич не бяха толкова драматични. Еда отиде някъде с приятелките си и на фона на приятна музичка бърса сълзи по плажове и хотелски стаи. И после се появява нацупена с някакъв договор. А на Айдан защо не ѝ се посърди малко и на нея? И тя знаеше за инцидента, но нищо не каза.Така, според мен, нито феновете на драмата, нито на комедията, остават удовлетворени. Ако си бяха продължили в чисто ромкомски стил можеше да е по-различна ситуацията. Айше има добри идеи, но не умее да ги развива правилно, не знам, може би ѝ липсва опит.
На мен не ми харесва идеята сега  да се гонят и джафкат 3-4 епизода и после набързо сдобряване, сватба и конец. Еми иска ми се да ги видя заедно и да им се порадвам повече от една серия, щото за 20 епизода само 1-2 серии са били заедно като истинска двойка.

Отивам да гледам предния епизод с превод.
Приятна почивка на всички!

# 413
  • Варна
Eee, защо ми тормозят така момчето. Вярно че е труден характер, ама само удари понася. Загубил брат си - изпращат го в интернат. Каан после Селин, само гледат как да го унищожат. Тъкмо се влюби и нов удар от съдбата. Кой знае още какво му предстои, като се появи и  бабата. Иде ми да хвана пътя за Истанбул.

Иначе добро утро момичета. Много ми хареса серията. Чудя се кокошката какво ли ще измисли за свое оправдание. Серкан е много проницателен, но тук не успява да се справи със Селин.
Ако следваме развитието на събитията по предходния договор и неговия край, се притеснявам на финала на новия договор Еда да не му каже битти. Дано Айшето да ни изненада с нещо по-така.
Все още не съм изгледала 19 серия на български, по-късно ще пиша за нея.
Хубава неделя.

# 414
  • София
Flowers Cherry Blossom Добро утро, момичета! Flowers Cherry Blossom

Не се косете за рейтинга! И аз се надявам всеки път стрелкичките да са нагоре в зелено във всеки показател. Стискам палци за рейтинг 5-6, за да сме спокойни. Междувременно... няма да се притеснявам. Каквото - такова. Не зависи от нас. Да се надяваме, че Фокс ще ги задържат на екран толкова дълго, че да си разкажат историята, както е била замислена, без да имаме прибързан финал. Hands Pray

Явно по някаква причина турците не харесват нашия сериал. В социалните медии пишат, че е време да съберат Серкан и Еда, това щяло да вдигне рейтинга. Не знам. Не съм сигурна. Лятото имаше интерес към сериала. Бяхме с рейтинг около 8-9, сега сме наполовина. Явно има отлив на зрители. Не знам защо. Не мога да ги мисля. Нещо не им достига, за да ни гледат. И това не мога да променя. Както писах веднъж, ще се наслаждавам на сериала, докато мога. На мен не ми омръзва. Обожавам нашите робот и фея, мога да ги гледам ежедневно! People Couple With Heart

Flowers Four Leaf Clover Пожелавам ви усмихнат и ползотворен ден! Flowers Four Leaf Clover

# 415
Добро ви утро, пантери. Моят мозък започна пак да си прави шегички. Не можах да запся снощи, следователно трябвашв късно да стана днес - е, уви. В 4 заспах, в 8 се събудих и то защото сънувах, че тъпия чичо Алптекин е любовник със Селин, добре че само се прегръщаха, защото вероярно поне в съня си щях да й покажа своята обич 😂😒 нормалните хора ще сънуват я Керем, я Ханде, я сладолед или шоколад, аз тея двамата 😔

# 416
  • Кърджали
Nalbantova, ама и ти си намерила какво да сънуваш. И аз сънувах нещо свързано с филма, ама не помня какво.
Сутрешните ми мисли бяха последни по темата с рейтинга. Няма какво да направим, спирам да го мисля.

Я кажете какво да ви преведа после.
Че и без това ще си пусна да гледам.

# 417
Revolving HeartsRevolving Hearts
Nalbantova, ама и ти си намерила какво да сънуваш. И аз сънувах нещо свързано с филма, ама не помня какво.
Сутрешните ми мисли бяха последни по темата с рейтинга. Няма какво да направим, спирам да го мисля.

Я кажете какво да ви преведа после.
Че и без това ще си пусна да гледам.

Алекс, какво се случи на прословутото съвещание, когато Серкан писа на Енгин "Мело...".
Ами хич, хич не е чак толкоз важно! Revolving Hearts

# 418
Добро утро дами, отивам да гледам епизода с превод и ще се изкажа😇
На вас хубав ден

Един ядосан Серканчо за разкош🥰

# 419
  • София
На нашето момче му отиват костюми от три части, но с тази визия снощи ми взе акъла. Много ми харесва този Керем, бе! Ах... Heart Eyes

Един ядосан Серканчо за разкош🥰

Общи условия

Активация на акаунт